• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۱۳۱۳
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی

آموزش نیرو‌ها در مسیر تحول با هدف تحقق پلیس ولایی و حرفه‌ای

فرمانده نیروی انتظامی: نیروی انتظامی در تمرکز بر اقدامات علمی و پژوهشی پیشرو بوده و شایسته است اقدامات پژوهشی بر مبنای نیاز‌های ماموریتی صورت بگیرد.

آموزش نیرو‌ها در مسیر تحول با هدف تحقق پلیس ولایی و حرفه‌ایبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین اشتری در نشست با معاونان، فرماندهان و روسای پلیس‌های تخصصی (شور عمومی فرماندهی) با اشاره به اظهار رضایت فرماندهی معظم کل قوا "مدظله العالی" از عملکرد ناجا، تاکید کرد: پاسخگویی به انتظارات و مطالبات مقام معظم رهبری را اولویت خود می‌دانیم و بر مبنای تدابیر حکیمانه و داهیانه معظم له حرکت می‌کنیم.
وی افزود: ابراز رضایت مقام معظم رهبری "مدظله العالی" از اقدامات و عملکرد سبزپوشان نیروی انتظامی را مدال افتخاری بر سینه خود می‌دانیم و تلاش می‌کنیم که حرکت ناجا در مسیر رشد و ترقی روزافزون باشد.
فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: در شرایطی که ویروس کرونا در جهان شیوع پیدا کرده است، از زمان ورود این ویروس منحوس به کشور، نیروی انتظامی در کنار و همراه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایستاد و صیانت از "امنیت" و " سلامت " مردم و جامعه را به عنوان یک اولویت اساسی دنبال و اجرایی کرد.
سردار اشتری با اشاره به اقدامات نیروی انتظامی در مقابله با ویروس منحوس کرونا، خاطرنشان کرد: اجرای بخش اعظمی از مصوبه‌های ستاد ملی مقابله با کرونا را در حالی عهده دار شدیم که ماموریت‌های ذاتی و قانونی خود را فراموش نکرده و بلکه با قوت و قدرت بیشتری ادامه دادیم.
وی با بیان اینکه در اجرای محدودیت‌ها تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم، ادامه داد: معتقدم که ماموریت‌های پلیس در هیچ شرایطی "تعطیل بردار" نیست و در هر موقعیت و شرایطی اعم از بحران و غیر آن، در کنار و همراه مردم هستیم.
این مقام ارشد انتظامی با قدردانی از زحمات کادر پزشکی، پرستاری و درمانی کشور، تاکید کرد: "مدافعان امنیت" تا ریشه کن شدن این ویروس منحوس در کنار "مدافعان سلامت" و خدمتگزار مردم هستند و به این خدمتگزاری افتخار می‌کنند و آن را توفیق و سعادت می‌دانند.
فرمانده نیروی انتظامی با تشریح اولویت‌های ماموریتی ناجا ادامه داد: معتقدم که پلیس باید به گونه‌ای عمل و رفتار کند که، چون ملجاء و پناهگاه مردم باشد، از طرفی در مقابل اراذل و اوباش، اشرار، قاچاقچیان، قانون شکنان، هنجارشکنان و ... با اقتدار ظاهر شویم.
سردار اشتری در ادامه با تاکید بر لزوم ارتقاء اشراف اطلاعاتی در روند عملیاتی شدن ماموریت ها، تصریح کرد: آموزش نیرو‌ها در مسیر تحول و تعالی با هدف تحقق پلیس ولایی، مکتبی، حرفه‌ای و مهارت محور اجرایی شود.
این مقام ارشد انتظامی تاکید کرد: فرایند ارتقاء دانش حرفه‌ای و مهارتی کارکنان باید در میدان عمل بروز و ظهور کند و کاربردی باشد؛ دستیابی به پلیس هوشمند از مسیر توسعه دانش، پژوهش و اندیشه ورزی محقق می‌شود.

 پژوهش‌ها بر مبنای نیاز‌های ماموریتی صورت بگیرد 

وی با تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش و با اشاره به تدوین نقشه جامع "علمی" ناجا و هدف گذاری و تمرکز بر تحقق و عملیاتی شدن آن، یادآور شد: نیروی انتظامی در تمرکز بر اقدامات علمی و پژوهشی، از سازمان‌های پیشرو، پیشتاز و برتر است و تاکید دارم که از اقدامات پژوهشی در فرایند اجرای ماموریت‌ها غافل نشویم؛ البته معتقدم که پژوهش‌ها بر مبنای نیاز‌های ماموریتی صورت بگیرد.
فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود نیروی انسانی را بالاترین سرمایه هر سازمانی معرفی و بیان کرد: معتقدم در چنین شرایطی که شاهد شیوع ویروس کرونا در کشور هستیم باید از ظرفیت‌ها در راستای صیانت همه جانبه از سلامت کارکنان و خانواده هایشان بهره بگیریم، با وجود نیرو‌هایی سالم چه از منظر جسمی و چه روحی می‌توانیم خدمات مطلوب و شایسته‌ای به مردم ارائه کنیم.
سردار اشتری در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم اتخاذ سازوکار‌های لازم برای بهبود و ارتقاء وضعیت معیشتی کارکنان تاکید کرد و گفت: رسیدگی و توجه به خانواده معظم شهدا، جانبازان، متوفیان را یک امر ضروری می‌دانم در کنار تحقق این مهم نباید از خدمات دهی به خانواده بازنشستگان ناجا غافل شویم، چرا که پیشکسوتان و بازنشستگان سرمایه‌های عظیمی هستند که لازم است از تجربه و برکت حضور آنان بهره‌مند شویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)