• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۲۷۲۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۱
صفحه نخست » کل اخبار

علائم بیماری «ایلورو» هندی

باوجود تلاش و بررسی های پزشکان ، منشاء «ایلورو» بیماری ناشناخته هندی هنوز مشخص نشده است.

علائم بیماری «ایلورو» هندیبه گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، «ایلورو» نامی است که برای یک بیماری ناشناخته هندی در نظر گفته شده و در طول ۷۲ ساعت گذشته بیش از ۵۰۰ تن را مبتلا و جان یک نفر را هم گرفته است. البته مقامات هندی اعلام کرده اند که این بیماری ناشناخته هیچ ارتباطی با کرونا ندارد و تست کووید ۱۹ تمامی افراد مبتلا به «ایلورو» منفی بوده است. از این رو مقامات بهداشت و درمان هند ابراز نگرانی کرده اند که این بیماری ناشناخته ممکن است به یک پاندمی بدل شود.
 

بیماری ناشناخته هندی نخستین بار در شهر «ایلورو» ایالت «آندرا پرادش» در جنوب شرقی این کشور بروز پیدا کرد. اما در زمان کوتاهی میزان مبتلایان افزایش یافت و در حال حاضر تعداد آن‌ها به ۵۰۵ نفر رسیده است.

پزشکان شهر ایلورو درباره علائم مبتلایان به بیماری ناشناخته هندی می‌گویند که مبتلایان علائمی همچون تشنج، تهوع و درد مزمن داشته‌اند و برخی نیز علاوه بر تشنج، حافظه و هوشیاری خود را از دست داده و دچار اضطراب، سردرد و کمردرد شده‌اند.
با این حال، مقامات بهداشتی هند هنوز علت دقیق شیوع این بیماری را نمی‌دانند، اما تیم‌های متخصص پزشکی به شهر «الورو» اعزام شده اند و مشغول بررسی خانه به خانه بیماران احتمالی هستند.

البته با بروز این بیماری در ایالت آندرا پرداش، ابتدا برخی احتمال دادند که بیماری ناشناخته احتمالا به ویروس کرونا مربوط است، اما پس از تست گیری از مبتلایان به «ایلورو» مشخص شد که هیچ کدام به کرونا مبتلا نیستند.

از طرفی «آلا کالی کریشنا سرینیویس»، "وزیر بهداشت" در ایالت آندرا پرادش، گفته که نتیجه آزمایش خون از این افراد نشانه‌ای از "بیماری ویروسی" ندارد.
 
علائم بیماری «ایلورو» هندی

به گفته مقامات رسمی تا کنون بیش از ۵۰۰ نفر به دلیل ابتلا به این بیماری ناشناخته در ایالت «آندرا پرادش» در بیمارستان بستری شده اند که ۳۰۰ نفر از آن‌ها مرخص و ۱۹ نفر از آن‌ها برای معالجات بیشتر به بیمارستان‌هایی در ایالت‌های دیگر هند منتقل شدند. البته یک نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری ناشناخته جان خود را از دست داده است.

«هند» در حال حاضر در گیر مبارزه با پاندمی کرونا است و پس از ایالات متحده بالاترین آمار ابتلا به ویروس کرونا را در جهان دارد. تاکنون در هند بیش از ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر به ویروس کووید ۱۹ مبتلا و بیش از ۱۴۱ هزار نفر جان خود را در اثر این بیماری ویروسی از دست داده اند.
 
منشاء بیماری ناشناخته هندی؛ از آلودگی آب تا مسمومیت از طریق سرب
اختلاف نظر بر سر منشاء «ایلورو» بیماری ناشناخته هندی بسیار زیاد است. پزشکان نیز تا کنون احتمالات بسیاری را بررسی کرده و غذا‌های مصرف شده توسط بیماران از جمله برنج و روغن همچنین نمونه‌های خون و ادرار
آن‌ها را آزمایش کرده‌اند، اما به نتیجه روشنی نرسیده‌اند.

در این میان رسانه‌های هندی موضوع آلودگی آب شهر «ایلورو» واقع در ایالت «آندرا پرادش» را مطرح کرده و گفته اند که احتمالا این بیماری ناشناخته ناشی از آلودگی آب بوده است. اما مقامات بهداشتی هند در این رابطه هم گفته اند که "احتمال آلودگی آب و هوا به عنوان عامل این بیماری از میان رفته است. "
 
علائم بیماری «ایلورو» هندی

دولت هند ادعا کرده است نمونه‌های آب نواحی آلوده به این بیماری در آزمایشگاه‌ها بررسی شده‌اند و هیچ نشانه‌ای از آلودگی در آن‌ها به چشم نمی‌خورد. در این رابطه وزیر بهداشت ایالت آندرا پرداش احتمال آلودگی در هوا یا آب این منطقه را رد کرد و گفت: "پس از بازرسی مقامات رسمی از منطقه‌ای که مردم مریض شدند، احتمال آلودگی آب یا هوا را محتمل نمی‌دانیم. این یک بیماری مرموز است و فقط با نتایج آزمایش‌ها ممکن است علت بیماری مشخص شود. "

از طرفی برخی رسانه‌های هندی هم اعلام کرده اند که مقامات این کشور در حال بررسی احتمال استفاده بیش از حد سموم دفع آفات برای محصولات کشاورزی در این منطقه هستند.

از سوی دیگر، برخی سیاسیون هندی مدعی شده اند که این افراد از طریق مسمومیت به این بیماری ناشناخته مبتلا شده اند. در این باره "ناراسیم‌ها رائو" نماینده حزب حاکم بهاراتیا جاناتا در پارلمان هند گفته که در نتایج اولیه آزمایش خون این افراد که توسط انستیتو علوم پزشکی سراسری هند در شهر دهلی انجام شده، اغلب نمونه‌های خون حاوی نیکل، سرب و سایر فلزات سنگین بوده است.

حزب مخالف دولت، "تلوگو دسام" خواهان تحقیقات درباره علت این رویداد شده است. این حزب اصرار دارد که مسمومیت علت این بیماری مرموز بوده است.

در پاسخ به این ادعای حزب تلوگو دسام، "آلا کالی کریشنا سرینیواس"، معاون رئیس ایالت در امور بهداشتی در این خصوص گفته است: "اطلاعات کامل در مورد آنچه این بیماری مرموز را تحریک کرده است تنها پس از ارسال گزارش ادارات مرکزی، حاصل می‌شود. در گام نخست مشخص شد که سرب علت شیوع این بیماری است. "

او می‌گوید: "تحقیقات تکمیلی توسط انستیتوی فناوری شیمی هند و سایر موسسات در حال انجام است و انتظار می‌رود نتایج به زودی اعلام شوند. رئیس ایالت به مقامات دستور داد تا تحقیقات کاملی در مورد محتوای فلزات سنگین در بدن بیماران انجام دهند و به طور مداوم روند درمان را کنترل کنند. "

با این وجود مقامات بهداشت و سلامت هند می‌گویند که "این یک بیماری ناشناخته است و فقط نتیجه آزمایش می‌تواند عامل آن را مشخص کند. "

«ایلورو» بیماری ناشناخته هندی چه علائمی دارد؟
پزشکان شهر ایلورو درباره علائم مبتلایان به بیماری ناشناخته هندی می‌گویند که مبتلایان علائمی همچون تشنج، تهوع و درد مزمن داشته‌اند و برخی نیز علاوه بر تشنج، حافظه و هوشیاری خود را از دست داده و دچار اضطراب، سردرد و کمردرد شده‌اند.

در مجموع مبتلایان به بیماری «ایلورو» علائمی مانند تشنج، سوزش چشم، کاهش ناگهانی هوشیاری، سرگیجه، سردرد، حالت تهوع، استفراغ، کمردرد، ضعف، غش کردن و لرزیدن را تجربه کرده اند.

درباره شیوع این بیماری هم، مقامات محلی گفته اند که این بیماری مسری نیست. اما رئیس بیمارستان دولتی شهر «الورو» نیز این نظریه را که آنچه روی داده یک «هیستری جمعی» است رد می‌کند و می‌گوید همه بیمارانی که به بیمارستان آن‌ها آمده بودند، علائم واقعی از ابتلا به بیماری را نشان داده‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
­اعلام برنامه حذف و اضافه نیمسال دوم دانشگاه علم و فرهنگ
افزایش ۴ درصدی تردد بین استانی در مازندران 
واکنش عراق به اظهارات سفیر آمریکا درباره سلطه رژیم صهیونیستی بر خاورمیانه
قرآن؛ تنها منبع «معارف ابدیت انسان»
فعالیت ۳۵۰ راهنمای گردشگری در نوروز
صادرات صنایع دستی مازندران به آلمان و ازبکستان
ثبت نام جذب اعضای هیات علمی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و گرمسار
آسمانی صاف و آفتابی در چهارمحال و بختیاری
پیگیری وزیر علوم از رئیس‌جمهور برای اعزام دانشجو به خارج
افزایش ۴۷ درصدی میانگین بارش‌ها در لرستان
وزارت علوم اجازه نمی‌دهد دانشگاه ناامن شود
فراخوان چهارمین جشنواره بین‌المللی کاریکاتور روز جهانی قدس
برگزاری مسابقات جام رمضان در تبریز
کشف دو تن خوراک دام بدون مجاز در الیگودرز
ضرورت تامین مالی طرح‌های آبخیزداری
نخستین برنامه رویداد «شب آیین هنر و موسیقی» برگزار شد
افتتاح پل معلق بوستان شهرداری بروجرد تا پایان امسال
پرونده هفته شانزدهم لیگ حرفه‌ای بسکتبال بسته شد
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور از روز سه‌شنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
طرح زندگی با آیه‌ها یکی از جریان‌های اثرگذار قرآنی کشور
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
نیروی دریایی و هوایی اعضای اتحادیه اروپا تروریستی اعلام شد
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
لیدر اغتشاشات فردیس دستگیر شد  (۱ نظر)