پخش زنده
امروز: -
تولید کنندگان میاندوآبی سالانه ۶۳ تن قارچ خوراکی تولید وروانه بازار مصرف میکنند.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب در حاشیه بازدید از یک واحد پرورش قارچ خوراکی در روستای "جارچلو" از توابع میاندوآب با بیان اینکه تولید محصولات گلخانهای و پرورش قارچ خوراکی ظرفیت مناسبی برای جهش تولید است، گفت: سالانه ۶۳ تن قارچ در در این شهرستان تولید و به بازار عرضه میشود.
علی دیانتی افزود: در این شهرستان ۲۷ واحد پرورش قارچ خوراکی به مساحت ۶ هزار متر مربع وجود دارد که از این تعداد ۱۷ واحد به مساحت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع فعال و ۱۰ واحد نیز نیمه فعال است که با سه مرحله کشت به طور میانگین ۶۳ تن در سال قارچ خوراکی در آنها تولید و به بازار عرضه میشود.
وی افزود: با فعالیت واحدهای تولید قارچ خوراکی در این شهرستان برای ۳۴ نفر بهطور مستقیم و ۶۸ نفر بهصورت غیرمستقیم زمینه اشتغال فراهم شده است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب تولید محصولات گلخانهای و پروش قارچ را ظرفیت مناسبی برای ایجاد جهش در تولید دانست و گفت: با مشاوره فنی و ارایه تسهیلات در بخش گلخانهای و قارچ میتوانیم در این بخش تولید مناسبی داشته باشیم.
علاوه بر پرورش قارچ خوراکی در میاندوآب، هشت واحد گلخانهای به مساحت ۲۲ هزار و ۵۵۰ متر مربع در این شهرستان فعالیت میکند که سالانه حدود ۱۱۰ تن انواع سبزی و صیفی، ۳۰۰ هزار شاخه گل، ۱۱۲ هزار و ۸۰۰ گلدان گل زینتی و نهال در گلخانههای این شهرستان تولید و عرضه میشود.