• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۴۴۹۰
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۰
بین الملل » تحلیلی

ترکیه در برابر تحریم‌های متحدان

وزیر خارجۀ ترکیه در واکنش به تحریم های آمریکا گفت : ما نمی‌توانیم برای خوشایند دیگران از سیاست‌های به حق خود دست برداریم.

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، مولود چاووش اوغلو وزیر امور خارجۀ ترکیه در خصوص این تحریم‌ها با بیان اینکه امروز بدون حضور و خلاف خواستۀ ترکیه هیچ اقدام مثبتی نه در سوریه، نه در لیبی، نه در مدیترانۀ شرقی، نه در قفقاز، نه در افغانستان و نه در عراق نمی‌تواند صورت گیرد گفت این‌ها همه نشانه‌های سیاست‌های فعال و صحیح خارجی ما می‌باشد و ما نمی‌توانیم برای خوشایند دیگران از سیاست‌های به حق خود دست برداریم.
وزارت امور خارجه ترکیه نیز در واکنش به تحریم‌های آمریکا در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این تحریم ها، اعلام کرد همه از شرایطی که آن زمان ترکیه را مجبور به خرید اس-۴۰۰ از روسیه کرد خبر دارند و از سوی دیگر آمریکا پیشنهادات ترکیه برای حل این مساله از راه گفتگو را قبول نکرد و اقدام به تحریم‌های یک طرفه کرد که بی شک روابط دو کشور را تحت تاثیر منفی قرار خواهد داد.
وزرات خارجه ترکیه در ادامۀ این بیانیه با تاکید بر اینکه این کشور در راستای تامین و حفظ امنیت خود هر اقدامی که لازم باشد انجام خواهد داد، گفته است:از آمریکا انتظار می‌رود هرچه سریعتر در خصوص این تحریم‌ها تجدید نظر کرده و بی درنگ از این مسیر اشتباه و وخیم بازگردد. ما به عنوان ترکیه همیشه آماده حل مشکلات از راه گفتگو و مذاکره هستیم.
ابراهیم کالین سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه نیز در پیامی توییتری در رابطه با تحریم‌های آمریکا نوشت: ترکیه برای رسیدن به اهداف خود در زمینۀ صنایع دفاعی با گام‌های استوار رو به جلو حرکت می‌کند و این حرکت همیشه ادامه خواهد داشت.
وزارت خزانه داری آمریکا شب گذشته اعلام کرد سازمان صنایع دفاعی ریاست جمهوری ترکیه و ۴ نفر از مقامات ارشد این نهاد در لیست تحریم‌های این کشور قرار گرفته اند.
این سازمان و افراد در چارچوب قانون ًمبارزه با دشمنان آمریکا از راه تحریم‌ها ً موسوم به کاتسا در لیست تحریم‌های آمریکا قرار گرفته اند.
بر اساس گزارش شبکه ً سی ان ان ترک ً به نقل از یک مقام عالیرتبۀ وزارت امور خارجۀ آمریکا بر اساس این تحریم‌ها صدور مجوز برای برخی کالا‌های صنعتی آمریکا برای صادرات به ترکیه ممنوع و سازمان‌های مالی بین المللی نیز نمی‌توانند بیش از ۱۰ میلیون دلار با سازمان صنایع دفاعی ترکیه وام بدهند.
بر این اساس ورود چهار مقام ارشد سازمان صنایع دفاعی ترکیه از جمله اسماعیل دمیر رییس این سازمان به آمریکا ممنوع شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 رجب طیب اردوغان – رئیس جمهور ترکیه
 دوغو پرینچک – رهبر حزب وطن ترکیه
ترکیه: حمید کاملی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
دریادار ایرانی: می‌ترسیم آمریکایی‌ها از سلاح جدیدمان سکته کنند
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
اهدای جهیزیه به پنج زوج کم برخوردار در ورامین
وقوع سیلاب در محور کرج کندوان
رزمایش باشکوه جان ‌فدا برای ایران امام رضایی در کیش
شهادت جانباز ۷۰ درصد بروجردی «حاج احمد گودرزی»
خیزش گرد و خاک؛هوای اصفهان ۲ درجه گرمتر می‌شود
خانواده شهدای جنگ تحمیلی میزبان پرچم حرم رضوی
آغاز ساماندهی محله‌های پیرامونی حرم رضوی
هشدار سازمان ملل درباره وضع «شکننده» در جنوب لبنان
بیان دیدگاه‌های مردم چهارمحال و بختیاری در پیام همدلی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
طرح رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی
ادامه خدمت‌رسانی ایستگاه‌های صلواتی حج و زیارت در میلاد امام هشتم
پنجاه و نهمین قرار شبانه مردم استان تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
حادثه میناب جنایتی ماندگار در تاریخ است
ارائه قریب‌الوقوع اصلاح قانون حمل سلاح برای حمایت از محیط‌بانان
کشته و زخمی شدن ۷ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)