• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۵۶۵۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۹
بین الملل » غرب آسیا
واکنش به تحریم ترکیه

اردوغان: هدف آمریکا جلوگیری از پیشرفت صنعت دفاعی ماست

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در واکنش به تحریم های آمریکا علیه این کشور گفت، هدف آمریکا جلوگیری از پیشرفت صنعت دفاعی ترکیه است.

اردوغان: هدف آمریکا جلوگیری از پیشرفت صنعت دفاعی ماستبه گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز ، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه امروز اعلام کرد هدف از تحریم‌های آمریکا، جلوگیری از پیشرفت صنعت دفاعی ترکیه است.

وی افزود: تحریم‌های آمریکا تجاوز به حقوق سیاسی ماست و به صنایع دفاعی کشورمان ضربه می‌زند.

اردوغان تاکید کرد: تحریم‌های آمریکا، دشمنی علیه حق حاکمیت ارضی ترکیه است.
رئیس جمهور ترکیه تحریم‌های آمریکا علیه کشورش را حمله‌ای به «حاکمیت ترکیه» توصیف کرد و افزود: تحریم‌های باعث متوقف شدن تلاش‌های کشورش نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، رئیس جمهور ترکیه در مراسم گشایش بزرگراه هوشمند آنکارا-نیغده با بیان اینکه این نخستین باری نیست که با تحریم مواجه می‌شویم گفت: ترکیه دیگر کشوری نیست که معطل اینگونه فشار‌ها شود، برای استقلال صنایع دفاعی مان با تلاشی دو چندان به راهمان ادامه خواهیم داد.
اردوغان ضمن نکوهش و انتقاد شدید از موضع گیری خصمانه آمریکا علیه ترکیه گفت: این‌چه جور هم پیمانی است که هم سیستم موشکی مورد نیاز متحدت را تآمین نمی‌کنی، هم از دادن جنگنده‌های اف۳۵ خریداری شده خودداری می‌کنی و هم‌بخاطر خریداری اس۴۰۰ تحریم می‌کنی؟ این چطور شراکت راهبردی است؟
رئیس جمهور ترکیه با تآکید بر اینکه تحریم‌های آمریکا حاکمیت ملی مان را هدف گرفته گفت: اتحاد و همبستگی مان مهمترین راه عبور از این مقطع تاریخی مهم است.
اردوغان در بخش دیگری از این مراسم در پاسخ به تحریم‌های آمریکا تصاویر شلیک موشک بومی موسوم به حصار را به نمایش گذاشت و گفت:با این تحریم‌ها، با سرعت بیشتری در حوزه‌های مختلف برای تاسیس یک صنعت دفاعی مقتدر در سطح جهانی حرکت خواهیم کرد.
 
اردوغان تحریم‌های آمریکا را نقض حاکمیت ترکیه دانست
به گزارش خبرگزاری فرانسه از آنکارا، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه روز چهارشنبه تحریم‌هایی را که آمریکا در قضیه خرید سامانه دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه بر ضد آنکارا وضع کرده است، محکوم کرد و آن‌ها را نقض حاکمیت ترکیه دانست.
رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی امروز خود با اشاره به این که آنکارا و واشنگتن هر دو از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) هستند، تاکید کرد:" این چه نوع اتحاد نظامی است؟ تصمیمی که آمریکا بر ضد ترکیه اتخاذ کرده، حمله آشکار به حاکمیت کشور ما محسوب می‌شود. "
آمریکا با استناد به قانونی که سال ۲۰۱۷ با هدف مقابله با رقبای آمریکا از طریق اعمال تحریم به اتفاق آرای نمایندگان کنگره این کشور تصویب شده است، روز دوشنبه صدور هر گونه مجوز صادرات سلاح برای آژانس دولتی خرید‌های نظامی ترکیه را ممنوع کرد تا به این ترتیب آنکارا را به علت خرید سامانه دفاع ضدهوایی اس ۴۰۰ روسیه مجازات کند.
آمریکا در همین راستا تحریم‌هایی را نیز بر ضد اسماعیل دمیر رئیس آژانس دولتی خرید‌های نظامی ترکیه و همچنین برخی دیگر از مقامات این نهاد وضع کرده است.
دولت ترکیه به این تحریم‌ها به شدت واکنش نشان داده است با این حال کارشناسان معتقدند با توجه به ماهیت هدفمند تحریم‌هایی که واشنگتن بر ضد آنکارا امضا کرده است، اقتصاد ترکیه که حال و روز خوبی هم ندارد تا اندازه زیادی از خطر تحریم‌های شدید در امان مانده است.
رئیس جمهور ترکیه در سخنرانی خود استدلال مقامات دولت آمریکا را که می‌گویند موشک‌های اس ۴۰۰ ساخت روسیه می‌تواند تهدیدی برای امنیت سامانه‌های دفاعی ناتو باشد، کاملا رد و خاطر نشان کرد: این فقط یک بهانه است. هدف اصلی آن‌ها (آمریکاییها) این است که جلو رشد صنعت دفاعی ما را بگیرند و ما را بار دیگر کاملا به خودشان وابسته کنند. 
اردوغان تصریح کرد ترکیه پس از آن که نتوانست با واشنگتن بر سر خرید سامانه‌های دفاع موشکی فوق پیشرفته پاتریوت آمریکا به توافق برسد، موشک‌های اس ۴۰۰ روسیه را خریداری کرد. اردوغان با لحنی چالش برانگیز خطاب به آمریکایی‌ها افزود ترکیه مدتهاست که دیگر تحت تاثیر چنین تحریم‌هایی قرار نمی‌گیرد. ما برای مستقل کردن هر چه بیشتر صنعت دفاعی خود تلاشهایمان را دوچندان خواهیم کرد.
اقدام ترکیه در خرید سامانه دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه روابط میان واشنگتن و آنکارا را در سال‌های اخیر مسموم کرده است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مدیران آذربایجان غربی در سامانه سامد برای پاسخگویی به سؤالات مردم
مسابقات کشتی آزاد در شهر اقبالیه
پروژه گازرسانی به دو روستا و چهار واحد تولیدی درکنگاور افتتاح شد
امیر خلیفه اصل: فقط خدا را شاکریم که بازیکنانم مصدوم نشدند
برداشت چغندر قند از ۱۴۰۰ هکتار اراضی کشاورزی
شکست نمایندگان فوتسال استان در لیگ دسته یک باشگاه‌های کشور
واترپلوئیست‌های یزدی در مسیر المپیک ۲۰۳۲
توزیع ۹۵۴ تُن برنج تنظیم بازاری در استان 
تقویت بهداشت عمومی با مسدود سازی چشمه‌های خروجی فاضلاب در دررود
پرداخت ۸۰ درصد مطالبات وزارت بهداشت از طریق نهادهای بیمه ای
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
برگزاری محفل انس با قرآن در پاتاوه
اوسمار ویه‌را: پرسپولیس تیمی است که همه با هم پیشرفت می‌کنند
جبران ناکامی پلیس انگلیس در بازداشت محکومان با گزارش‌های مردمی
برگزاری محفل انس با قران در گچساران
برگزاری دوره تشکل تراز در دانشگاه یاسوج
اختتامیه جشنواره مالک اشتر با معرفی برترین ها در دهدشت
برگزاری نشست هم اندیشی جوانی جمعیت در لنده
شکست خانگی نماینده بسکتبال استان در لیگ برتر
برگزاری همایش دیار عارفان در بسطام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)