• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۶۸۱۶
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۸
بین الملل » آمریکا
در کمیته امنیت داخلی

مشاجره لفظی سناتور‌های جمهوری‌خواه و دموکرات

سناتور‌های جمهوری خواه و دموکرات در کمیته امنیت داخلی اتهام‌هایی را به یکدیگر وارد کردند.

مشاجره لفظی سناتور‌های جمهوری‌خواه و دموکراتبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از فاکس نیوز، نشست پرسش و پاسخ کمیته امنیت داخلی مجلس سنای آمریکا در پی اتهام زنی سناتور‌های جمهوریخواه و دموکرات به یکدیگر درباره انتشار اخبار و اطلاعات گمراه کننده روس‌ها در مسیر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ به درگیری لفظی کشیده شد. 

نشست پرسش و پاسخ کمیته امنیت داخلی مجلس سنا برای بررسی بی نظمی‌های انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ برگزار شد.
سناتور ران جانسون، نماینده جمهوری خواه ایالت ویسکانسین و رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس سنا، قائم مقام دموکرات خود، سناتور گری پیترز، نماینده دموکرات ایالت میشیگان در مجلس سنا را دروغگویی متهم کرد و گفت او دارد به پویش دروغ پراکنی و گمراه سازی روس‌ها دامن می‌زند.
سناتور پیتر مدعی شده بود ران جانسون اخبار و اطلاعات گمراه کننده روس‌ها را درباره هانتر بایدن (پسر جو بایدن) منتشر کرده است.
سناتور جانسون در پاسخ گفت: «ناچارم درباره دروغ پراکنی روس‌ها حرف بزنم، زیرا افرادی که دارند به این دروغ پراکنی دامن می‌زنند در حزب جمهوریخواه نیستند. سران حزب دموکرات از جمله قائم مقام پیترز در فرایندی دخالت داشتند که برای ایجاد پرونده اطلاعاتی غلطی طراحی شده و قرار بود طبقه بندی شده باشد، اما آن‌ها این پرونده را به رسانه‌های درز دادند و سناتور (چاک) گرسلی، رئیس موقت مجلس سنا و خودم را به پذیرش و دروغ پراکنی روس‌ها متهم کردند. آن‌ها گفتند ما این اطلاعات را از آندره گرکاش دریافت کرده ایم. من هرگز نام این فرد را نشنیده ام تا اینکه آن‌ها نام او را مطرح کردند. سناتور پیترز این اطلاعات غلط و دروغ پراکنی روس‌ها را در روند بررسی پرونده گنجاند. پنجاه تن از افرادی که با دستگاه اطلاعاتی سر و کار داشتند پس از طرح تحقیق و تفحصی که ما در افشاگری‌های رایانه هانتر بایدن انجام دادیم گفتند این دروغ پراکنی روس هاست. اما اکنون پی برده ایم که این یافته‌های واقعی پس از بررسی در وزارت دادگستری بدست آمده اند. این آزاردهنده است و من باید خاطر نشان کنم آن‌هایی که دارند به موضوع دروغ پراکنی روسیه دامن می‌زنند، ستاد تبلیغاتی هیلاری کلینتون، کنگره ملی حزب دموکرات، پرونده استیل و اتهام زنی قائم مقام پیترز به سناتور گرسلی و من درباره دروغ پراکنی روس هاست. آن‌ها خودشان دارند این دروغ پراکنی را هدایت می‌کنند. این دروغ ها، اطلاعات غلط و اتهام‌های بی اساس از خودشان نشات می‌گیرد. من اینجا می‌نشینم و گوش می‌کنم و می‌گویم این دروغ پراکنی نیست بلکه دریافت اطلاعات است و ما باید برای اعتمادسازی در یکپارچگی و درستی انتخابات به این موارد رسیدگی کنیم. اگر این بی نظمی‌ها مطرح و بررسی نشود و مورد رسیدگی قرار نگیرد به سادگی نمی‌توان از آن گذشت. باید ببینیم مشکل چیست تا بتوانیم آن را اصلاح کرده و کارمان را ادامه بدهیم.
پیترز گفت باید به این سخنان جانسون پاسخ بدهد و در گزارشی که او اشاره می‌کند هیچ دخالتی نداشته است.
جانسون وسط حرفش پرید و گفت: شما پی در پی دروغ گفته اید. شما پی در پی دارید در رسانه‌ها درباره دروغ پراکنی روس ها، دروغ پردازی می‌کنید. این دروغی آشکار است. به شما گفتم دست از دروغ گویی بردارید، اما همچنان دروغ گفتید.
پیترز پاسخ داد: این نشست برای بیان گله گذاری و نارضایتی شما تشکیل نشده است. نمی‌دانم چرا دارید به این وضعیت سردرگم و غیرمنطقی دامن می‌زنید.
جانسون بار دیگر حرف او را قطع کرد و گفت شما درباره دروغ پراکنی روس‌ها سخن گفته اید.
پیترز گفت آقای رئیس شما نمی‌توانید اتهام زنی کنید و پاسخ به این اتهام زنی را نادیده بگیرید. به همین علت است که باید به شرایطی بازگردیم که هر دو حزب همکاری کنند. کاری که شما دارید انجام می‌دهید برای این کمیته هولناک است.
جانسون که مدام حرف پیترز را قطع می‌کرد گفت این چیزی است که شما در این کمیته انجام داده اید. شما به رئیس کمیته اتهام دروغ پراکنی زده اید. اتهام زنی شما با حقیقت بسیار فاصله دارد، اما باز هم دارید آن را تکرار می‌کنید و من باید به آن پاسخ بدهم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)