• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۷۲۴۸
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۱
صفحه نخست » عمومی
گردشگری مجازی؛

چال کندی کجاست؟

چال کندی در ۱۸ کیلومتری شمال شهر دزفول در مسیر دزفول- شهیون و هفت کیلومتر بعد از پادگان قدس قرار دارد.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ سفر مجازی یکی از مهم‌ترین علایق دوستداران طبیعت و گردشگران خانه نشین در این روز‌های کرونایی است.

چال کندی یکی از مهمترین جاذبه‌های گردشگری دزفول محسوب می‌شود. اکثر گردشگران برای دیدن زیبایی این محوطه با قایق به گشت در آنجا می‌پردازند.

چال کندی کجاست؟

دزفول به برکت وجود رودخانه دز از جاذبه‌های گردشگری طبیعی متعددی برخوردار است. چال کندی در ۱۸ کیلومتری شمال شهر دزفول در مسیر دزفول- شهیون و هفت کیلومتر بعد از پادگان قدس قرار دارد. چال کندی از مناطق کمتر دست خورده رود دز است. آرامش رودخانه، حاشیه طبیعی آن و زیستگاه‌هایی که هنوز تخریب نشده‌اند. نیزارها، بیشه‌زار‌ها و علف‌زار‌های منطقه هنوز حس آرامشی به گردشگران می‌دهد.

چال کندی کجاست؟
چال کندی محوطه‌ای در پیرامون رودخانه دز است. در واقع چال کندی نام دره‌ای است که آب خروجی از سد دز از آنجا می‌گذرد. رودخانه در این محوطه رود دز از میان صخره‌هایی رسوبی می‌گذرد. ساختار زمین‌شناسی منطقه چال‌کندی از سازند کنگلومرا است که ویژگی رسوبات آبرفتی و کوهپایه‌ای زاگرسی حاصل از فرسایش ارتفاعات را دارد. کنگلومرا یا سنگ جوش از قطعات گرد و دانه درشتی تشکیل شده که اختلافش با برش در فقدان ذرات زوایه‌دار است.

چال کندی کجاست؟
چال کندی به دلیل داشتن عمق بالا و دیواره‌های بلند از دو طرف در فصل تابستان، هوایی خنک و فضایی آرامش بخش و دلنشین دارد. چال کندی علاوه بر اهمیت محیط زیستی از نظر دارا بودن گونه‌های گیاهی و جانوری بسیار ارزشمند است.

چال کندی کجاست؟
برای رفتن به این محوطه دو راه وجود دارد. یک مسیر به وسیله قایق‌سواری است. در این محل مکان‌هایی وجود دارد که می‌توانید آنجا از قایق پیاده شوید و مدتی به استراحت و لذت از فضای چال کندی بپردازید. مسیر قایق سواری در چال کندی بسیار زیباست و در برخی قسمت‌ها از گیاهان پوشیده شده است. حضور پرندگان و گیاهان فضای بسیار عجیبی ایجاد کرده است. مسیر دیگر برای رفتن به چال کندی زمینی و با ماشین است. البته در این مسیر باید حدودا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه پیاده بروید تا به نزدیکی رود برسید و دیواره‌ها و صخره‌ها را مشاهده کنید. اقلیم دزفول گرم و به علت وجود رودخانه دز مرطوب است. هوا از ابتدای بهار گرم می‌شود و گرما تا اوایل پاییز ادامه دارد. زمستان، اما هوا مدیترانه‌ای می‌شود و بهترین زمان برای سفر به دزفول و بازدید از جاذبه‌های گردشگری این منطقه است. با این حال بهترین زمان برای بازدید از چال کندی به علت شرایط محیطی، تابستان است. چال کندی یکی از مهم‌ترین جاذبه‌ها و تفرجگاه‌های گردشگری مردم محلی در تابستان است و مردم برای فرار از گرمای شهر به این منطقه خنک سفر می‌کنند. در این محوطه شرایط شنا، قایق‌سواری و ماهی‌گیری فراهم است.

چال کندی کجاست؟

به امید خداوند متعال، با ریشه‌کن‌ شدن ویروس کرونا، گردشگران عزیز از نزدیک این جاذبه گردشگری را ببینند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پایان کار باند سرقت خودرو در مازندران
انتخابات تناسبی، مشارکت گروه‌های سیاسی در انتخابات شوراها رونق می‌دهد
برای ایران
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)