• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۷۵۶۲
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۰
صفحه نخست » کل اخبار

آموزش تغییر نرخ نوسازی مانیتور در ویندوز ۱۰

در ویندوز ۱۰، نرخ نوسازی مانیتور تعیین می‌کند که تصویر صفحه‌نمایش، هر چند وقت یکبار آپدیت خواهد شد و هر اندازه که این نرخ بالاتر باشد، شرایط بهتر خواهد بود.

به گزارش گروه وب‌گردی خبرگزاری صدا و سیما، آیا قصد دارید نرخ نوسازی مانیتور کامپیوتر خود را تغییر دهید؟ بهتر است بدانید امکان تغییر نرخ نوسازی (Refresh Rate) نمایشگر در ویندوز ۱۰ فراهم شده است.

در ویندوز ۱۰، نرخ نوسازی مانیتور تعیین می‌کند که تصویر صفحه‌نمایش، هر چند وقت یکبار آپدیت خواهد شد و هر اندازه که این نرخ بالاتر باشد، شرایط بهتر خواهد بود. در صورتی که نیازمند تغییر نرخ نوسازی مانیتور هستید، ویندوز ۱۰ کار را برای شما ساده کرده است.
 
آموزش تغییر نرخ نوسازی مانیتور در ویندوز ۱۰

نرخ نوسازی (Refresh Rate) چیست
نرخ نوسازی مانیتور، فرکانسی است که تصویر در صفحه‌نمایش شما به‌روزرسانی می‌شود. به‌عنوان مثال، نرخ نوسازی ۶۰ هرتز بدین معنا است که تصویر مانیتور در هر ثانیه، ۶۰ مرتبه تازه‌سازی می‌شود. هرچه تعداد تازه‌سازی بیشتر باشد، حرکت روان‌تری روی صفحه‌نمایش مشاهده خواهد شد.

در مانیتور‌های CRT قدیمی به دلیل نرخ نوسازی پایین، کاربران می‌توانند پرش‌های تصویر را به‌خوبی مشاهده کنند؛ بنابراین مانیتور‌هایی که از نرخ نوسازی بالاتری پشتیبانی می‌کنند، می‌توانند تصویر پایدارتری ایجاد کنند که برای چشم هم بهتر است. نمایشگر‌های LCD پرش تصویر ندارند؛ بنابراین می‌توان گفت نرخ نوسازی پایین‌تر می‌تواند برای بیشتر کاربران مناسب باشد. در حالت کلی، بهتر است از بالاترین نرخ نوسازی که مانیتور پشتیبانی می‌کند، استفاده کنید.

تغییر نرخ نوسازی در تنظیمات نمایشگر (Display Settings)
با شروع به‌روزرسانی ماه اکتبر ویندوز ۱۰، امکان انتخاب مستقیم نرخ نوسازی در تنظیمات به وجود آمده است.

باید در ابتدا روی دسکتاپ، راست کلیک کنید و گزینه تنظیمات نمایشگر (Display Settings) را در منویی که ظاهر می‌شود، انتخاب کنید. همچنین می‌توانید تنظیمات را باز کنید و از بخش سیستم (System)، گزینه نمایشگر (Display) را انتخاب کنید.

در بخش تنظیمات نمایشگر (Display Settings)، به سمت پایین منو حرکت کنید و گزینه تنظیمات پیشرفته نمایشگر (Advanced Display Settings) را انتخاب کنید.

در بخش تنظیمات پیشرفته نمایشگر، باید به دنبال بخش جدیدی با عنوان نرخ نوسازی (Refresh Rate) باشید. در ادامه روی منوی کشویی آن کلیک کنید. در منوی جدیدی که ظاهر می‌شود، باید نرخ نوسازی مورد نظر را انتخاب و تأیید کنید.


ویندوز به مدت ۱۵ ثانیه، نرخ نوسازی جدید را آزمایش خواهد کرد. در صورتی که تصویر ایده‌آل باشد، می‌توانید روی گزینه نگه‌داری تنظیمات (Keep) کلیک کنید و در غیر این صورت، گزینه بازگردانی (Revert) را انتخاب کنید. البته در صورتی که تا پایان ۱۵ ثانیه منتظر بمانید، تنظیمات ویندوز به‌صورت خودکار به حالت قبل بازخواهد گشت.

هنگامی که از نرخ نوسازی خود راضی بودید، می‌توانید بخش تنظیمات را ببندید.

تعیین نرخ نوسازی در نسخه‌های قدیمی ویندوز ۱۰
در صورتی که از نسخه قدیمی ویندوز ۱۰ استفاده می‌کنید، می‌توانید نرخ نوسازی نمایشگر خود را مطابق با مراحلی که در ادامه گفته می‌شود، تغییر دهید.

در ابتدا باید روی دسکتاپ، راست کلیک کنید و گزینه تنظیمات نمایشگر (Display Settings) را انتخاب کنید.

در بخش تنظیمات نمایشگر، باید به سمت پایین صفحه حرکت کنید تا بتوانید تنظیمات پیشرفته نمایشگر (Advanced Display Settings) را انتخاب کنید.

تعیین نرخ تازه‌سازی در نسخه‌های قدیمی ویندوز ۱۰ - ۲

در صورتی که چندین نمایشگر در اختیار دارید، باید مانیتور مورد نظر را برای پیکربندی در کادر کشویی Chosse Display، انتخاب کنید. سپس به سمت پایین حرکت و روی گزینه Display Adapter Properties کلیک کنید.

در پنجره ظاهرشده، باید روی برگه Monitor کلیک کنید، سپس روی منوی کشویی با عنوان Screen Refresh Rate کلیک کنید تا بتوانید نرخ نوسازی موردد نظر را انتخاب کنید.

در ادامه روی گزینه تأیید (Ok) کلیک کنید تا بتوانید تغییرات را ذخیره‌سازی کنید، سپس پنجره مورد نظر بسته خواهد شد. در ادامه کار می‌توانید تنظیمات را ببندید و بدین ترتیب، کار تعیین نرخ نوسازی جدید نمایشگر را انجام داده‌اید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی جنوب استان
تکواندو پاراآسیایی جوانان؛ صعود علیزاده به مرحله نهایی
رده بندی فوتسال جهان ۲۰۲۵؛ ایران در رده پنجم ماند
تولید انبوه واکسن آنفلوانزای فوق‌حاد پرندگان در مؤسسه رازی
مدیریت جامعه زنان نباید در اختیار رسانه‌های دشمن باشد
برگزاری نخستین استاژ فنی کیک‌بوکسینگ و MMA در یزد
بهره‌ برداری ازفاز ۲ مجتمع میدوک شهربابک
خطبه‌های نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۲۱ آذر
یونیسف: بارش‌ها جان ۸۰۰ هزار نفر را در غزه تهدید می‌کند
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ صعود زهرا سلطانی به دیدار پایانی تکواندو
پژوهش، موتور پیشرفت کشور
مقابله با توطئه های دشمن با پیروی از ولایت فقیه
کسب نشان برنز دارتر فارسی در آوردگاه بزرگسالان کشور
مستند «داستانی از ریاض»
کالاس: فساد موگرینی شوکی بزرگ برای اروپا بود
تجدید مزایده اموال غیرمنقول «رضایت خودرو طراوت نوین» فردا در قزوین
سلامت، اولویت اول مهریز
واکنش زاکانی به شب خوابی کارتن خواب‌ها در اتوبوس ها
برگزاری همایش کوهپیمایی ویژه روز جهانی کوهستان در بیرجند
پاراآسیایی ۲۰۲۵، صعود شهروز حیدری به مرحله نیمه پایانی بوچیا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)