• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۸۰۴۳
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
کرمانشاه » سیاسی

بیانیه روحانیون برجسته استان کرمانشاه در دفاع از حریم ولایت

حضرات آیات مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، محمود محمدی عراقی و امان الله نریمانی نمایندگان مردم شریف استان در مجلس خبرگان رهبری در دفاع از حریم ولایت بیانیه‌ای مشترک صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

یُرِیدُونَ لِیُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ.

اینک که به فضل الهی انقلاب اسلامی ایران بالنده‌ترین دوران اقتدار و قدرت خود را در راستای پیاده کردن اهداف متعالی اسلام و قرآن بیانیه روحانیون برجسته استان کرمانشاه در دفاع از حریم ولایتمی‌گذراند، و مردم بصیر و هوشیار با رهبری داهیانه امام المسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مد ظله العالی) یکی از شکوهمند‌ترین دوران طلایی را به رخ جهانیان می‌کشد، جای بسی شکر و سپاس به درگاه خداوند متعال دارد، چه این که، امروز به مدد همین صبر انقلابی و بصیرت افزایی است که دشمنان جرات ضربه زدن به آرمان‌های بلند آن را ندارند.
جای بسی تاسف است که هر از گاهی افرادی ساده لوح، که در بی بصیرتی و ناآگاهی غوطه ورند، با بنگاه‌های دروغ پراکنی و رسانه‌ای استکباری و صهیونیستی هم صدا شده و دقیقا همان سخنان دشمنان قسم خورده این ملت را تکرار می‌کنند.
این افراد معلوم الحال گاه متاسفانه در لباس مقدس روحانیت و گاه در کسوت یک فرد دانشگاهی و یا در کسوتی دیگر هم سو با دشمنان انقلاب اسلامی، سخنانی مطرح می‌کنند، که دقیقا خواسته مزدوران وطن فروش و اربابان استکباری آن‌ها می‌باشد.
البته مردم فهیم و انقلابی ایران اسلامی و بالطبع هم استانی‌های ولایی و شهید پرورکرمانشاه به خوبی واقف و آگاهند، به دلیل بی مقداری این سخنان و بی ارزشی جنس این موهومات، حتی ارزش پاسخگویی ندارد، لیکن از این منظر که متاسفانه این فردبی بصیرت اهل همین استان ولایت مدار می‌باشد، لذا ضرورت دارد برای دفاع از آرمان مردمی که همه چیز خود را برای تثبیت ارزش‌های ناب و اصیل الهی تقدیم کرده‌اند، باپوزش از هزاران شهید گلگون کفن استان این بیانیه را صادر نمودیم تا‌در اختیار عموم مردم شهید پرور و انقلابی قرار گیرد.
امروز دوست و دشمن اذعان دارند، که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از حیث راهبری جامعه، رهبری بی نظیر بوده و بار‌ها سران و رهبران بزرگ دنیا به این امر اعتراف کرده اند و این به واسطه‌ی تهذیب نفس، اخلاق اسلامی، تقوای درونی و پاکی و سلامت در زندگی شخصی معظم له می‌باشد که از ایشان بنده‌ای مطیع در برابر اوامر الهی و بنیان مرصوصی در مقابل دشمنان قسم خورده این آب و خاک ساخته است.
بی شک همگان اذعان دارند که تبعیت از رهنمود‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی، نتیجه‌ای همراه عاقبت بخیری خواهد داشت، درست همانگونه که سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، به این موهبت الهی دست یافت.
در پایان بار دیگر مردم شریف و غیور و شهیدپروراستان در کنار علما اعلام و روحانیت، ائمه جمعه شیعه و اهل سنت استان، حوزه‌های علمیه، دانشگاهیان فهیم، خانواده معظم شهدا و ایثارگران و جوانان انقلابی و عموم امت حزب الله، تجدید میثاق خود را با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی و منویات داهیانه حضرت امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) اعلام کرده و یاوه گویی برخی افراد بی بصیرت و معلوم الحال در هر لباس یا جایگاهی که بلند گوی سخنان کینه توزانه دشمنان وخائنان این مرز و بوم شده اند را به شدت محکوم می‌نماییم.

مصطفی علماء (نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه)
محمود محمدی‌عراقی (نماینده مردم شریف استان در مجلس خبرگان رهبری)
امان نریمانی (نماینده مردم شریف استان در مجلس خبرگان رهبری)
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور مجوز پخت نان کامل برای ۳۶ واحد در زنجان
مدارس و دانشگاه‌های استان بوشهر امروز غیر حضوری است
تردد درگردنه امین الله فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است
تدارک ویژه شبکه اشراق برای شب یلدا
جشنواره یلدایی دانشگاه امیر کبیر
قهرمانی سورک در مسابقات کشتی میاندورود
شب یلدا؛ شبی پر از رنگ و بوی فرهنگ ایرانی
پیروزی مدعیان تهرانی در آغاز نیم فصل دوم لیگ بسکتبال بانوان
برنامه‌های یلدایی رادیو
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و شهمیرزاد
کشف میلیاردی کالای قاچاق در بروجرد
بومی‌سازی ۵۰ ماده شیمیایی پرمصرف در کشور
دستگیری کلاهبردار خرید طلا با رسید جعلی در خرم‌آباد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (یکشنبه سی ام آذر ۱۴۰۴)
رونق بازار‌های محلی تنکابن در آستانه شب یلدا
استقرار ۳۷۰ نیروی راهداری در جاده های لرستان
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی
عقیل کشاورز جاسوس موساد اعدام شد
چطور فلش مموری اطلاعات را ذخیره می‌کند؟ | آشنایی با ساختار داخلی USB Flash
نیرو‌های مسلح به سرعت در حال ترمیم کاستی‌ها هستند
دور سوم مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی واریز شد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو
توقف خروج کامیون ها از دوغارون تایباد
ادامه بارندگی در کشور؛ بارش همچنان در نوار شرقی
حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در حال پرداخت است
افزایش شمار جانباختگان در سیلاب جنوب کشور به ۷ نفر
شروع به کار ادارات خراسان رضوی با ۲ ساعت تاخیر
از یک الزام مقرراتی تا موتور محرک توسعه پایدار در ساختمان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آذر
تعویق دیدار نفت و گاز گچساران و پیکان در جام حذفی فوتبال
حرکت صنعت هسته‌ای ایران در تراز کشور‌های پیشرفته جهان
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور  (۱ نظر)
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)