• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۵۸۷۴۴
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۵۴
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر نمکی در دیدار رئیس بنیاد مستضعفان؛

افزایش فاصله منحنی بستری و فوت کووید ۱۹

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از افزایش فاصله دو منحنی بستری و مرگ بیماران کووید ۱۹ در کشور ابراز خرسندی کرد.

افزایش فاصله منحنی بستری و فوت کووید 19به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر سعید نمکی در دیدار رئیس بنیاد مستضعفان گفت:خوشبختانه در مقایسه با ابتدای شیوع کرونا در کشور فاصله منحنی مرگ و بستری بیماران در مقایسه با ۱۰ ماه گذشته افزایش یافته به این معنی که میزان مرگ بیماران بستری بسیار کاهش یافته است.

وی با اشاره به تنگنا‌های ناشی از تحریم و کمبود بودجه در کشور افزود:​ تنها مراقبت صحیح و فداکاری ایثار کارکنان نظام سلامت موجب کاهش مرگ بر اثر کرونا در کشور شده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: جمعیت ایران یک چهارم جمعیت آمریکاست، اما مرگ بیماران کرونا در آمریکا ۶ برابر ایران است.
دکتر نمکی با اشاره به تحریم‌های ظالمانه و تنگنا‌های ایجاد شده برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی افزود: ما همانند یک شناگر دست و پا بسته در اقیانوس مشکلات ناشی از شیوع کرونا بودیم، اما خوشبختانه با همکاری و تلاش در کشور توانستیم این بحران را رد کنیم.

وی با قدردانی از حمایت‌های دیگر دستگاه‌ها به ویژه بنیاد مستضعفان گفت: اکنون در شرایط بسیار مطلوبی در کشور قرار داریم و در شرایطی که موسسات بین المللی مرگ ناشی از کرونا در ایران را چندین برابر آمار‌های کنونی پیش بینی کرده بودند ما موفق به کاهش مرگ و میر در کشور بر اثر کرونا شده ایم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در شرایطی که آمار شیوع کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در جهان افزایشی است خوشبختانه آمار‌های جمهوری اسلامی ایران روند کاهشی دارد.

لزوم ساخت مراکز سلامت محلی

وزیر بهداشت بر لزوم ساخت مراکز سلامت محلی و در دسترس، به ویژه در مناطق محروم تأکید کرد.

دکتر نمکی گفت: حد نصاب جمعیتی، ملاک مناسبی برای توزیع مراکز جامع سلامت نیست.

وی افزود: جمعیت متراکم در استان البرز قابل مقایسه با پارکندگی جمعیت در استان محروم سیستان و بلوچستان و یا جنوب کرمان نیست.

دکتر نمکی گفت: بهتر است نقشه‌ای برای ساخت مراکز سلامت محلی که کوچک‌تر از مراکز جامع سلامت هستند به منظور افزایش تعداد این مراکز با هدف در دسترس بودن آن‌ها برای جمعیت پراکنده در نقاط محروم کشور است در نظر گرفته شود.

وی با قدردانی از همکاری‌های بی دریغ بنیاد مستضعفان با وزارت بهداشت به ویژه در دوران شیوع کرونا افزود: از تمام دستگاه‌ها که در این دوران همکاری کرده اند قدردانی می‌کنیم، اما کمک‌های بنیاد مستضعفان بی دریغ بوده است.

دکتر نمکی گفت: مراکز محلی سلامت از آنجا که در مناطق محروم ساخته خواهد شد می‌تواند با همکاری بنیاد مستضعفان احداث شود.

وزیر بهداشت با بیان اینکه از زمان حضور در سازمان برنامه و بودجه با آقای پرویز فتاح که در آن زمان رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) بود آشناست افزود: به نظر می‌رسد برای توسعه پایدار در کشور باید طرح‌های توسعه با پیوست حمایت از نیازمندان باشد تا توسعه پایدار داشته باشیم.

دکتر نمکی با قدردانی از رسانه‌ها به ویژه رسانه‌های تصویری در دوران شیوع کرونا گفت: قطعاً تلاش‌های شما در خاطره تاریخی ملت ایران باقی خواهد ماند.

 آماده همکاری تنگاتنگ با وزارت بهداشت تا پایان کرونا

افزایش فاصله منحنی بستری و فوت کووید 19رئیس بنیاد مستضعفان از آماده این سازمان برای همکاری تنگاتنگ با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا پایان شیوع کرونا خبر داد.

آقای پرویز فتاح که برای قدردانی از زحمات نظام سلامت همزمان با روز پرستار به دیدار وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رفته بود، گفت: بر اساس نظر کارشناسان وزارت بهداشت آماده همکاری در زمینه‌های مورد نیاز این وزارتخانه هستیم.

وی افزود: ۲۵ آمبولانس در ابتدای شیوع کرونا به صورت ویژه برای جا به جایی بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافت.

رئیس بنیاد مستضفعان گفت: ۴۰ مرکز جامع سلامت در کشور ساخته شده که ۳۶ مرکز آن در حال بهره برداری است.

آقای فتاح اضافه کرد:​ آمبولانس‌های این مراکز که به بیماران کرونایی اختصاص یافته است به زودی خریداری و جایگزین خواهد شد.

وی گفت: دو بیمارستان در مراوه تپه استان گلستان و آبادان ساخته شده است و به زودی به بهره برداری می‌رسد.
رئیس بنیاد مستضعفان افزود: تمام هتل‌ها و ظرفیت‌های این سازمان در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای مقابله با کرونا قرار دارد.

آقای فتاح با بیان پیشنهاد ساخت مراکز محلی خدمات سلامت گفت: ما بر اساس نظر کارشناسی وزارت بهداشت آماده ساخت مراکز محلی سلامت که کوچک‌تر از مراکز جامع سلامت و در مناطق محروم در دسترس ترند، هستیم.

وی با تاکید بر اینکه هدف بنیاد مستضعفان خدمت رسانی به محرومان است، افزود: آماده سرمایه گذاری برای تجهیز بیمارستان هزار تختخوابی جدید در کنار بیمارستان امام خمینی (ره) تهران به منظور تامین تجهیزات مورد نیاز این بیمارستان هستیم که بیمارانی از مناطق محروم سراسر کشور به آن مراجعه می‌کنند.

آقای فتاح ضمن تبریک سالروز میلاد با سعادت زینب کبری (س) روز پرستار را به تمام کادر درمان تبریک گفت.
رئیس بنیاد مستضعفان گفت: هدایایی از سوی این بنیاد به خانواده شهدای مدافع سلامت از خدمتگزاران، کادر درمان، پرستاران و پزشکان در سراسر کشور اهدا می‌شود.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار سازمان غذا و دارو درباره تقلبی بودن عصاره زعفران
بررسی مشکلات عمرانی شهرستان شهریار با حضور مسئولان
کدو‌هایی که آجیل می‌شوند
مسئولان سلماس از همسر شهید اسماعیل زارعی تکریم کردند
کادر درمان نیروی زمینی سپاه حضور فعال و مؤثری در مناطق محروم دارد
آغاز به‌کارکنفرانس ملی آینده‌نگاری فناوری و نقش آن در حکمرانی
بیش از ۳ هزار و۸۶۰ زوج نابارور زیرپوشش بیمه سلامت هستند
صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود
برگزاری نهمین کاروان ترویج بهره‌وری در خوی با محوریت الگوی کشت و سازگاری با تغییر اقلیم
خلیج فارس همچنان مواج و متلاطم
تجلیل فرمانده سپاه خوی از پرستاران به مناسبت روز پرستار
کمینه و بیشینه دمای پنجم آبان ماه در سمنان
ارتقای دانش رسانه‌ای در فضای هوش مصنوعی
تشدید برخورد پلیس با خودرو‌های نامتعارف در کردستان
برداشت ۵ تن زعفران در یزد
برگزاری همایش بین المللی سرمایه‌گذاری در صنعت نفت
ظرفیت خانواده دانش‌آموزی برای ترویج مصرف کالای ایرانی
آزادی ۸۰ زندانی در کهگیلویه وبویراحمد به میمنت ولادت حضرت زینب سلام الله علیها
اعلام فرایند و شرایط ثبت‌نام از داوطلبان عضویت در شورای اسلامی روستا
ایران، کانون تصمیم سازی اقتصادی منطقه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
محمود عباس: حسین الشیخ جای من را خواهد گرفت
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد
نیروهای الجولانی و کردهای سوریه بار دیگر با یکدیگر درگیر شدند
پایان ۱۳ سال انتظار؛ تولد دوقلوها در بابل پس از ۶ سال فریز جنین
پخش زنده دیدار رده بندی و فینال کشتی آزاد از شبکه ورزش
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی
یک فوتی و چهار مصدوم در پی ریزش ساختمان قدیمی در خیابان جمهوری
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ چهار نشان رنگارنگ ایران در ۴ وزن دوم
اقدام ۳ کشور اروپایی در فعال‌سازی اسنپ‌بک باطل است
کشتی آزاد زیر ۲۳ سال قهرمانی جهان؛ سینا خلیلی به نشان نقره رسید
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آغاز فرآیند تعیین قیمت دارایی‌های بانک آینده
صدور مجوز آموزشگاه رانندگی از درگاه ملی مجوز‌ها
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
پیگیری مشکلات بیماران در بیمارستان‌ها
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)