• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۱۸۹۳
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۰
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

بازی ایرانی «سفالگر» رونمایی شد

بازی ایرانی «سفالگر» صبح امروز در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رونمایی شد.

آقای محسن حموله مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: سفالگر یک بازی رومیزی - دورهمی و محصولی به طور کامل فرهنگی است که با فعالیت‌های هنری کانون مطابقت دارد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیش از هزار مرکز فرهنگی - هنری در سطح کشور دارد که یکی از فعالیت‌های هنری اش، هنر دستی و کارکردن با سفال است. 
مدیرکل سرگرمی‌های سازنده کانون گفت: کانون در جریان برگزاری جشنواره اسباب بازی به این نتیجه رسید که در بخش اسباب بازی مشکل طراحی وجود دارد و طرح‌های ما برگرفته از طرح‌های خارجی است. به همین دلیل سعی کردیم با برگزاری «ایده آزاد اسباب بازی»، بانک جامعی از اسباب بازی‌های ایرانی فراهم کنیم. 
وی افزود: براساس این بانک هم اکنون ۵۲ ماکت اسباب بازی وجود دارد که اگر تولید کنندگان تمایل داشته باشند می‌توانند با مراجعه به کانون از این ماکت‌ها استفاده کنند و این اسباب بازی‌ها را به تولید برسانند. 
آقای حموله گفت: بازی «سفالگر» که برای نوجوانان ۱۲ سال به بالا مناسب است یک دورهمی خانوادگی و جذاب است که کانون با همکاری نشر هوپا تولید کرده است. 
 
در مراسم رونمایی این بازی، آقای آیدین مهدی‌زاده دبیر رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب بازی گفت: یکی از اتفاق‌های خوبی که پس از برگزاری رویداد ایده‌آزاد افتاد، معرفی ایده‌پردازان و طراحان به بدنه صنعت اسباب‌بازی و دست‌اندرکاران این حوزه بود.
وی با بیان این‌که فرآیند تولید اسباب‌بازی جریانی پیچیده است افزود: در تولید اسباب‌بازی چند صنعت مانند، چاپ، پلاستیک، بسته‌بندی و... به‌صورت ترکیبی با هم همکاری دارند که ایده‌پردازی و طراحی، تازه شروع کار آن‌هاست.
دبیر رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی در مورد بازی «سفالگر» گفت: بیش از ۱۸ ماه تلاش مداوم و حرفه‌ای انجام گرفته تا امروز شاهد دست‌آورد‌های این تلاش‌گران باشیم و از این بازی ایرانی رونمایی کنیم.
وی ضمن قدردانی از سازمان‌های دولتی و شرکت هوپا به دلیل حمایت‌های‌شان برای تولید بازی «سفالگر» گفت: ایده‌آزاد اسباب‌بازی، جریانی در حوزه صنعت اسباب‌بازی است و انتظار داریم این مهم از سوی علاقه‌مندان، مخاطبان و تمام دست‌اندرکاران این حوزه مورد حمایت قرار گیرد تا بتوانیم گام‌های مؤثرتری برای توسعه آن برداریم.
 
آقای علیرضا لولاگر مدیر نشر هوپا و دبیرانجمن تولیدکنندگان اسباب بازی هم در سخنانی گفت: این اتفاق مهم با همت، همدلی و تلاش گروهی از دل‌سوزان حوزه اسباب‌بازی رقم خورد تا از سه جوان طراح و خلاق حمایت شود و این نهال نوپا بتواند به درخت تنومند تبدیل شود.
وی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته در تولید این اسباب‌بازی افزود: سرگرمی «سفالگر» مفهومی از اعماق تاریخ را که در زندگی و زیست ما جاری است، با جنسی از سفال به همراه خود آورده تا آن‌ها را بهتر لمس کنیم.
دبیر انجمن تولیدکنندگان اسباب‌بازی افزود: این محصول، نمایان‌گر فرهنگ کهن ایران اسلامی به شکل امروزی است.
 
آقای وحید اسماعیلی نماینده گروه طراحی اسباب‌بازی سفاگر هم در آیین رونمایی از این بازی رومیزی گفت: ایده اولیه این طرح با توجه به دغدغه‌های فرهنگی و هویتی که در این حوزه داشتیم شکل گرفت و در ادامه تلاش کردیم شیوه‌های عرضه‌ی آن را به شکل امروزی پیدا کنیم.
وی ضمن قدردانی از کانون به دلیل برگزاری رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی افزود: برپایی کارگاه‌های آموزشی و راهنمایی‌های کارشناسان این حوزه به تکمیل ایده و تسریع در ارایه طرح کمک کرد.
 
بازی رومیزی «سفال‌گر» از مجموعه طرح‌های برگزیده دومین رویداد ملی ایده‌آزاد بوده که با حمایت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و همکاری نشر هوپا تولید شده است. 
امیر اردشیری‌لردجانی، وحید اسماعیلی و فاطمه علاء‌الدین این سرگرمی را طراحی کرده اند. 
در بازی رومیزی «سفال‌گر» بازیکنان در نقش استادکاران سفال‌گری برای ساخت ظروف سفارش داده شده در بازار با یکدیگر رقابت می‌کنند.
در مراسم امروز علاوه بر بازی «سفالگر» از سرگرمی‌های «گردونه‌ی تصویر ۱ و ۲»، «بازی باکش»، «همه چیز با اتصالات ساده» و «بندک» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که با حمایت بخش خصوصی بازتولید شده است رونمایی شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قرار گاه عملیات جهادی منطقه‌ای در سنخواست جاجرم افتتاح شد
۷ نشان ارمغان ورزشکاران پیوند اعضای چهارمحال و بختیاری در مسابقات قهرمانی کشور
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
اجرای طرح ایران همدل تا پایان ماه رمضان در کیش
گفتمان شهدا پیشرفت کشور را تضمین می‌کند
میهمانی لاله‌ها، پیونددهنده نسل جدید با آرمان‌های شهداست
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
تکذیب ادعای نیویورک تایمز درباره محور مذاکرات ایران و آمریکا
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)