غذای سنتی حمیس توله
حمیس توله یکی از غذاهای سنتی و محلی خوزستان است.
از جمله خواص این گیاه خودرو کاربرد دارویی آن می باشد که در رفع مشکلات پوستی کاربرد و خاصیتهای فراوانی دارد.
از جملع غذاهایی که با گیاه توله در خوزستان پخته می شود حمیس توله می باشد که برای درست کردن این غذا، ساقهها و برگهای خرد شده گیاه توله را در مقداری آب میپزند.
سپس آن را از یک صافی رد کرده و در یک ماهیتابه با پیاز و سیر سرخ شده، زردچوبه، نمک، فلفل و پودر لیمو عمانی تفت داده و پس از آن رب انار را نیز به آن اضافه میکنند.
حمیس توله را می توان در فصل زمستان با نارنج میل و مصرف کرد.