غذای سنتی حمیس توله 	    	 			
 		 		 			 			 				 				حمیس توله یکی از غذاهای سنتی و محلی خوزستان است.
 				 			  		 	  	 		
 
از جمله خواص این گیاه خودرو  کاربرد دارویی آن می باشد که در  رفع  مشکلات پوستی کاربرد و خاصیتهای فراوانی دارد.
از جملع غذاهایی که با گیاه توله  در خوزستان پخته می شود  حمیس توله می باشد که برای درست کردن این غذا، ساقهها و برگهای خرد شده گیاه توله را در مقداری آب میپزند. 
سپس آن را از یک صافی رد کرده و در یک ماهیتابه با پیاز و سیر سرخ شده، زردچوبه، نمک، فلفل و پودر لیمو عمانی تفت داده و پس از آن رب انار را نیز به آن  اضافه میکنند.
حمیس توله را می توان در فصل زمستان با نارنج میل و مصرف کرد.