• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۳۳۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
بین الملل » آفریقا
فرانس‌پرس خبر داد؛

پیروزی حزب حاکم در انتخابات شهرداری‌هاي نيجر

بر اساس نتایج موقتی که کمیسیون ملی مستقل انتخاباتی نیجر (Céni) سه شنبه منتشر کرد، حزب "دموکراسی و سوسیالیسم" که از سال ۲۰۱۱ تا کنون قدرت را در این کشور در دست دارد، در انتخابات شهرداری‌ها که سیزدهم دسامبر برگزار شد، پیروز شده است.

به نقل از  خبرگزاری فرانسه از نیامی، حزب "دموکراسی و سوسیالیسم" نیجر (PNDS) توانست از مجموع چهار هزار و ۲۴۶ کرسی شورا‌های شهرداری، ۱۷۹۹ کرسی را در ۲۶۶ شهر از کشور از آن خود کند.
حزب "جنبش ملی برای توسعه جامعه" (MNSD) که یک حزب مستقل به شمار می‌رود، توانست در این انتخابات ۳۵۸ کرسی کسب کند. بنیانگذار این حزب ممدو تانجا، رئیس جمهور سابق نیجر بود که فوت شده است و در حال حاضر ریاست آن را سینی عمرو بر عهده دارد، حزب "جنبش میهنی برای جمهوری" (MPR) که هم پیمان قدرت حاکم است و ریاست آن را آلباده اوبا، وزیر کشاورزی نیجر بر عهده دارد، توانست در این انتخابات ۳۵۶ کرسی را از آن خود کند.
جنبش دموکراتیک نیجر (Moden) به رهبری هاما آمادو نخست وزیر پیشین نیجر که مخالف دولت است، توانست ۲۶۸ کرسی را اشغال کند.
کمیسیون ملی مستقل انتخاباتی نیجر بدون ارائه نتایج شهر به شهر، به ارائه نتایج کلی کرسی‌های شورای شهر در سطح کشور بسنده کرده است.
این کمیسیون نتایج انتخابات منطقه‌ای را که همان روز همزمان با انتخابات شهرداری‌ها برگزار شد، اعلام نکرده است.
انتخابات محلی نیز که از سال ۲۰۱۱ تا کنون بار‌ها به تعویق افتاده، قرار است پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۲۷ دسامبر برگزار شود.
در میان دیگر احزاب، حزب مخالف "جنبش میهنی نیجر" (MPN) به رهبری ابراهیم یاکوبا رئیس سابق دستگاه دیپلماسی توانست ۱۵۱ کرسی را از آن خود کند. حزب "صلح، عدالت، پیشرفت" (PJP) از احزاب مستقل به رهبری ژنرال سالو جیبو، فرمانده سابق ارتش نیز در این انتخابات ۱۴۶ کرسی بدست آورد. حزب "تجمع دموکراتیک و جمهوریخواه (RDR) از احزاب مخالف به رهبری مهمن عثمان، رئیس جمهور سابق نیجر نیز ۱۳۹ کرسی را از آن خود کرد.
بنا بر اعلام کمیسیون ملی مستقل انتخاباتی نیجر، بسیاری از رأی دهندگان که در مناطقی سکونت دارند که از سال ۲۰۱۵ تحت تأثیر حملات نیرو‌های تروریستی قرار دارد، نتوانستند در این انتخابات شرکت کنند. غرب و جنوب شرقی نیجر از سال ۲۰۱۵ هدف حملات تروریستی قرار دارد.
سی نفر نامزد انتخابات ریاست جمهوری نیجر شده اند. با این حال محمدو ایسوفو رئیس جمهور کنونی نامزد انتخابات امسال نشده است. محمد بازوم از جمله نامزد‌های انتخابات ریاست جمهوری نیجر است که فرد مورد تأیید رئیس جمهور به شمار می‌رود.
وزیر کشور و وزیر امور خارجه سابق نیجر یکی از افراد کلیدی در قدرت حاکم به ریاست ایسوفو تلقی می‌شود.
انتخابات ریاست جمهوری قرار است نخستین انتقال قدرت در تاریخ این کشور را بدون هرگونه خشونت تضمین کند. نیجر مستعمره سابق فرانسه است.
دادگاه قانون اساسی نیجر هاما آمادو نخست وزیر سابق و رئیس سابق پارلمان نیجر را که در حال حاضر ۷۰ سال دارد و رقیب اصلی در این انتخابات به شمار می‌رفت، از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری محروم کرد. علت کنار گذاشتن آمادو از انتخابات ریاست جمهوری، دست داشتن وی در پرونده قاچاق نوزادان بود که در سال ۲۰۱۷ به یک سال حبس محکوم شد. وی محکومیت خود را "سیاسی" خواند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنان و دانش آموزان سفیران مدیریت مصرف برق
ورود کشتی ۳ هزار تنی گندم کیفی به بندر نوشهر
برخورد قاطع پلیس با خریداران اموال مسروقه
محور کندوان ایمن در برابر ریزش سنگ
سپاهان اصفهان درخانه به مصاف استقلال گنبد می رود
تخریب بنا‌های غیرمجاز حریم سد گلورد
نجات جان چند خانواده عشایری با بالگرد
دیدار گیتی پسند و پالایش نفت اصفهان امروز مقابل حریفان
کاهش ۴۸ درصدی بارش‌ها در مازندران
تامین زمین برای بیش از چهار هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری تا دهه فجر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
اثربخشی معنادار کمربندهای حمایتی بر دردهای لگنی
حمله گرگ گرسنه به روستای لمه درق کلیبر
ساخت ۵۲۶ کلاس درس در اجرای طرح نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی
پیاز‌های ارزان در خراسان شمالی انبار شد
وضعیت قرمز کیفیت هوا در برخی شهر‌های صنعتی
کاتا قهرمانی کشور؛ راه رسیدن به تیم ملی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
شهروند خبرنگار؛ مشکل تردد در تقاطع های شهرسلماس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)