• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۵۴۳۰
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۸
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

پیشنهاد راه‌اندازی دوره آموزشی تفسیر قرآن

سرپرست حجاج ایرانی در دیدار اعضای مجمع عالی تفسیر قرآن حوزه علمیه قم برای راه‌اندازی دوره آموزشی تفسیر قرآن با موضوع حج و حرمین شریفین در حوزه علمیه استقبال و در همکاری حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت اعلام آمادگی کرد.

پیشنهاد راه‌اندازی دوره آموزشی تفسیر قرآنبه گزارش خبرنگار حوزه حج و زیارت گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، هیأتی از مجمع عالی تفسیر قرآن کریم حوزه علمیه قم با حضور در دفتر حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت با حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی دیدار و گفتگو کردند.
 
سرپرست حجاج ایرانی در این جلسه بر اهمیت توجه به مباحث قرآنی اشاره کرد و گفت: قرآن در زندگی انسان بسیار تأثیرگذار است و باید از این کتاب آسمانی بیشتر بهره گرفت، تفسیر قرآن به عنوان متون درسی سالهاست به صورت جدی در حوزه‌های علمیه و مراکز آموزشی تدریس می‌شود.
 
وی بر کاربردی کردن تفسیر تأکید کرد و یادآور شد: وقتی طلاب پای درس تفسیر حضور پیدا می‌کنند، اگر متن تفسیری به صورت کاربردی برای آن‌ها بیان شود، این تفسیر تأثیرگذار است، همچنین بخشی از نیاز‌ها جامعه را پاسخگو خواهد بود.
 
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با تأکید بر نیازشناسی و برنامه‌ریزی متناسب با نیاز‌های جامعه گفت: این موضوع بسیار مهم است تا بتوان متناسب با آن اقدام و فعالیتی انجام داد. همچنان که برای استنباط احکام، فقه و اصول به صورت کاربردی به طلاب آموزش داده می‌شود، باید راهکار‌های کلیدی و اصولی برای فهم و بیان تفسیر قرآن هم آموزش داد شود تا دانش پژوه بتواند پس از چند سال فعالیت آموزشی، تفسیر را به صورت کاربردی اجرا کند؛ از این‌رو تربیت افراد متخصص در این حوزه از اهمیت بسزایی برخوردار است.
 
وی خواستار توجه بیشتر حوزه‌های به موضوع انس با قرآن شد و تصریح کرد: انس با قرآن از طریق ارتباط زیاد با این کتاب آسمانی انجام می‌شود و وقتی طلاب رجوع‌شان به قرآن بیشتر شود، این انس به خودی خود بدست می‌آید.
 
سرپرست حجاج ایرانی در پایان به اعضای مجمع عالی تفسیر قرآن پیشنهاد کرد: یکی از نیاز‌های حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج، پرداختن به تفسیر قرآن کریم با موضوع حج و حرمین شریفین است، این مجموعه آمادگی دارد تا در تفسیر آیات مربوط با حج، اماکن اسلامی و حرمین شریفین همکاری کرده و یا دوره آموزشی آن را در قم برای طلاب برگزار کند.
 
استاد ابوالفضل بهرامپور، مفسر قرآن کریم در این جلسه با اشاره به انتشار کتاب پیمان پارسایی با موضوع آیات حج گفت: این کتاب از سوی مؤسسه فرهنگی و هنر مشعر وابسته به حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت منتشر شده که مورد استقبال خوانندگان هم قرار گرفته است در این کتاب تلاش کردیم تا خوانندگان عزیز با مفاهیم آیات کریمه حج آشنا شوند.
 
گفتنی است، در این جلسه حجج اسلام سیدمحمدرضا علم‌الهدی عضو هیأت مدیره مجمع عالی تفسیر قرآن کریم، سید مرتضی میرکتولی دبیر مجمع عالی تفسیر، سیدمحمد حسینی استاد تفسیر حوزه علمیه قم و عضو هیأت مدیر مجمع عالی تفسیر، حسین بنیادی دبیرمجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، صادق صالحی معاون مجمع عالی تفسیر و استاد ابوالفضل بهرام پور مفسر قرآن کریم حضور داشتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکسیناسیون دام‌ها در زنجان علیه سویه جدید تب برفکی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)