• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۶۰۰۰
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۱
بوشهر » اقتصادی
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس:

طرح اصلاح ساختار بودجه ارتباطی با لایحه بودجه ۱۴۰۰ ندارد

نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح اصلاح ساختار بودجه ارتباطی با لایحه بودجه ۱۴۰۰ ندارد و اعتبارات استان بوشهر در سال آینده کاهش نمی‌یابد.

طرح اصلاح ساختار بودجه ارتباطی با لایحه بودجه ۱۴۰۰ نداردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، غلامحسین با اشاره به تصویب طرح ساختار اصلاح بودجه در مجلس شورای اسلامی و برخی اظهار نظر‌ها درباره کاهش اعتبارات و بودجه استان بوشهر بیان کرد: این طرح ارتباطی با لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ ندارد و این لایحه اکنون در کمیسیون برنامه  بودجه مجلس در حال بررسی است و پس از آن در کمیسیون تلفیق بررسی می‌شود.
 
وی با اشاره به اینکه لایحه بودجه ۱۴۰۰ پس از بررسی در کمیسیون‌های یاد شده، و اظهار نظر از سوی نمایندگان در صحن علنی مجلس رای‌گیری  می‌شود ادامه داد: در صورتی که این طرح تایید شد ابلاغ می‌شود در غیر این صورت فرایند‌های اصلاحی بر روی آن اعمال می‌شود.
 
دبیر اول کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، طرح یاد شده را اصلاح برخی از احکام ساختار بودجه دانست و عنوان کرد: طرح اصلاح ساختار بودجه تغییری در تهیه و تدوین بودجه  ایجاد نمی‌کند بلکه اصلاح برخی از احکام ساختار بودجه است.
 
وی عنوان کرد: اصلاح ساختار بودجه زمان زیادی می‌برد و با مشارکت و هم‌اندیشی صاحب‌نظران و کارشناسان دولت و مجلس در زمان تعریف شده ساختار بودجه به‌طور کامل بررسی می‌شود.
 
کرمی با اشاره به اینکه طرح اصلاح ساختار بودجه هنوز از سوی شورای نگهبان بررسی و تایید نشده است بیان کرد: فرایند و شاخص‌های مطرح شده در مصوبه اصلاح ساختار بودجه دارای فرایند تخصصی و مهمی است و باید راهکار‌های لازم در هر یک از شاخص‌ها ارائه شود تا تاثیر نامطلوبی در اعتبارات سالانه استان‌ها نداشته باشد.
 
وی گفت: یکی از بند‌های اصلاح ساختار بودجه که بیشتر مورد توجه برخی‌ها قرار گرفته است بند ۷ آن است که در این بند به توزیع اعتبارات استان‌ها اشاره کرده و یکی از شاخص‌ها متوسط درآمد سرانه است.
 
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در این بند متوجه شدم که حق استان بوشهر ضایع می‌شود که قرار شد بر اساس متوسط درآمد سرانه خانوار، معکوس درآمد سرانه خانوار و یا درآمد سرانه به استثنای درآمد نفت، گاز و پتروشیمی استان‌ها مورد توجه قرار بگیرد.
 
وی با بیان اینکه عمده درآمد کشور از محل نفت، گاز و پتروشیمی تامین می‌شود گفت: قرار شد این موارد و شاخص‌ها از درآمد سرانه استان‌ها حذف و یا اصلاح شود.
 
کرمی ادامه داد: برخی نمایندگان استان‌ها بر ایجاد بند ۷ در احکام ساختار بودجه تاکید دارند، ولی با رای‌گیری باید اصلاحات لازم در این بند مورد توجه قرار بگیرد.
 
وی با اشاره به اینکه برخی نمایندگان استان‌ها اصلاح این بند را به ضرر استان خود می‌دانند به وضعیت درآمد مردم در شهرستان‌های دشتی و تنگستان اشاره و عنوان کرد: به استناد آمار‌های رسمی از مراجع مرتبط، ۴۰ درصد خانوار‌های دشتی و تنگستان تحت پوشش نهاد‌های حمایتی قرار دارند.
 
دبیر اول کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر درآمد خانوار استان بوشهر بالا است چرا هنوز این استان در تامین آب آشامیدنی خود دچار مشکل و ۴۰ تا ۵۰ درصد مدارس این استان تخریبی است؛ همچنین چرا برای جوانان فرصت‌های شغلی مناسب ایجاد نشده است.
 
وی با بیان اینکه پس از ارائه طرح یاد شده در صحن علنی مجلس، حذف کل بند ۷ ساختار بودجه مورد توجه قرار گرفت افزود: در مجموع  موضوع درآمد سرانه خانوار‌ها استان‌ها رای نگرفت و کلیات موضوع با بالای ۲۳۰ رای تصویب شد و اکنون در شورای نگهبان در حال بررسی است.
 
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در طرح اصلاح ساختار بودجه جای هیچ نگرانی و دغدغه نیست افزود: بحث اصلاح ساختار بودجه بدون بررسی کارشناسانه نباید در جامعه مطرح شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش مظلومیت قربانیان بمباران شیمیایی سردشت با راه‌اندازی موزه صلح
صالح‌آباد و جنت آباد یکپارچه در بدرقه شهید گمنام
لرستان،سوگوار شهادت ام ابیها
بازدید ۳۷ هزار گردشگر داخلی و خارجی از قلعه بسطام چایپاره
استقبال دانش اموزان و دانشجویان از پیکر مطهر شهدای گمنام
بازگشت پول به حساب سیزده مالباخته در فضاي مجازي
الگوی مصرف سوخت صنایع در مهر ۱۴۰۴ اعلام شده بود
بازگشت مسافرانی که هم میمهانند و هم میزبان
بهره برداری از طرح جهادی ساخت مدرسه در شهرستان شوشتر
وداع با پیکر پاک و مطهر شهدای گمنام در شهرکرد
توقف روند افزایشی ابتلا به آنفلوآنزا در خراسان رضوی
کارآفرینی موفق در بالاجاده؛ توسعه واحد پرورش قارچ با تکیه بر صبر و باور
ضبط پوشاک مستعمل قاچاق درمیاندوآب
افتتاح و کلنگ زنی طرح‌های عمرانی فرماندهی انتظامی گیلان
برخورد با واحد‌های آلاینده شهرک صنعتی چرمشهر
جمع آوری بیش از ۲۳۱ هزار برگ از اسناد شهدا در آذربایجان غربی
آغاز هفته دوم لیگ برتر والیبال با برتری خانگی شهداب
بازدید مسئولان از کتابخانه سردار شهید سیاوش امیری
شکارچی مسلح نیمه‌شب در بهاباد زمین‌گیر شد
شکست گیتی پسند صدرنشین در روز برتری مس سونگون
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
بازدید وزیر اقتصاد از بزرگترین گلخانه هیدروپونیک خاورمیانه  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)