• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۶۱۶۷
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۹
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
مشاور معاون اول رئیس جمهور عنوان کرد؛

استفاده از بخش خصوصی برای توسعه روابط اقتصادی ایران و سوریه

سومین رویداد رسانه‌ای بررسی خلاء‌های فناورانه صادرات با تکیه بر تکمیل ارزش به همت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج برگزار شد.

استفاده از بخش خصوصی برای توسعه روابط اقتصادی ایران و سوریهبه گزارش خبرنگار حوزه عمومی گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا وسیما؛ به نقل از روابط عمومی ستاد چالش ملی جهش صادرات، سومین رویداد رسانه‌ای بررسی خلاء‌های فناورانه صادرات با تکیه بر تکمیل ارزش به همت شرکت پیشگامان بنیاد تعاون بسیج و بارویکرد بررسی موانع صادرات به کشور سوریه برگزار شد.
 
یکی از اعضای ستاد توسعه اقتصادی ایران با عراق و سوریه در این نشست با اشاره به حلقه‌های مفقوده توسعه مناسبات اقتصادی میان ایران و سوریه اظهار داشت: عمده روابط ایران و سوریه روابط دولتی است و جای بخش خصوصی در این میان خالی است.
 
گل محمدی با تاکید بر لزوم فعال شدن بخش‌های خصوصی ایران و سوریه برای افزایش تعاملات اقتصادی ابراز داشت: رفع این مسئله از دوسال گذشته در دستور کار ستاد توسعه روابط اقتصادی ایران با عراق و سوریه قرار گرفته است.
 
وی تشکیل اتاق‌های بازرگانی مشترک میان ایران و سوریه را راهکاری برای توسعه روابط اقتصادی دو کشور دانست و گفت: اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوریه تا چند ماه آینده به طور رسمی کار خود را آغاز می‌کند.
 
گل محمدی با اعلام اینکه مرکز تجارت ایرانیان در سوریه تشکیل شده است افزود: شرکت‌های خصوصی ایران می‌توانند در این مرکزی فعالیت‌های تجاری خود را انجام داده و در آن‌جا مستقر شوند.
 
عضو ستاد توسعه اقتصادی ایران با عراق و سوریه با بیان اینکه تاکنون ۳۰ شرکت ایرانی در مرکز تجارت ایرانیان در سوریه مستقر شده است تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا از مناسبات دولتی فاصله بگیریم و از ظرفیت بخش خصوصی جدی‌تر استفاده کنیم.
 
وی با اعلام اینکه به منظور مقابله با تحریم‌ها در تلاش هستیم تا یک سوئیفت داخلی میان بانک‌های مرکزی دو کشور ایران و سوریه ایجاد کنیم عنوان داشت: مقدمات فنی اجرای این طرح در مرحله پایانی است که مشکل نقل و انتقال پول میان ایران و سوریه را برطرف می‌کند.
 
گل محمدی با اشاره به تاسیس بانک مشترک میان ایران و سوریه خاطرنشان کرد: تاسیس این بانک معادله تجاری میان ایران و سوریه را تغییر خواهد داد.
 
عضو ستاد توسعه اقتصادی ایران با عراق و سوریه مسئله ترانزیت را یکی از موانع موجود در مسیر گسترش روابط اقتصادی ایران و سوریه عنوان کرد و گفت: تکمیل مسیر زمینی ایران به سوریه تاثیر شگرفی در گسترش روابط میان دو کشور خواهد داشت.
 
وی فقدان رزومه بین‌المللی را مانعی برای مشارکت شرکت‌های ایرانی در مناقصات خارج از کشور دانست و تصریح کرد: شرکت‌های ما باید استاندارد بین‌المللی را پوشش دهند.
 
گل محمدی با اعلام اینکه شرکت‌های ایرانی در حوزه انبوه‌سازی در حال ورود به بازار سوریه هستند خاطرنشان کرد: تحقق این امر فرهنک انبوه‌سازی در سوریه را تغییر خواهد داد.
 
عضو ستاد توسعه اقتصادی ایران با عراق و سوریه با تاکید بر اینکا فعالان اقتصادی ما باید در پروژه‌های ماندگار در کشور سوریه مشارکت داشته باشند افزود: باید تلاش کنیم با ایجاد شرکت‌های مشترک با طرف سوری، حضور خودمان در بازار سوریه را پررنگ کنیم.
 
گل محمدی با اشاره به نقش تحریم‌ها بر روی برندینگ کالا‌های ایرانی افزود: ایجاد تولید مشترک با طرف سوری باعث افزایش حضور فعالان اقتصادی ایران در سوریه می‌شود.
 
مدیرعامل شرکت مدیریت صادرات توسعه فناوری آسیا نیز در این نشست اظهار داشت: حدود ۶هزار شرکت دانش بنیان در ایران فعال است که ۳۰درصد آن‌ها در حوزه ict فعالیت می‌کنند.
 
عبدالله ناری مقدم ایران را یکی از کشور‌های پیشرو در حوزه دانش بنیان دانست و خاطرنشان کرد: تغییرات مکرر قوانین در کشور سوریه یکی از عواملی است که مانع گسترش روابط اقتصادی ایران و سوریه می‌شود.
 
وی با اشاره به اخبار منتشر شده در راستای ایجاد یک منطقه آزاد ایرانی در سوریه به عنوان یک هاب صادراتی گفت: متاسفانه این اقدام در حد اخبار باقی مانده و عملیاتی شدن آن را ندیدیم.
 
مدیرعامل شرکت مدیریت صادرات توسعه فناوری آسیا با بیان اینکه ایران می‌تواند حوزه مشاوره اقتصادی خود را در سوریه فعال کند افزود: تحقق این امر باعث پررنگ شدن نقش شرکت‌های ایرانی در مناقصات کشور سوریه می‌شود.
 
ناری مقدم با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه ict به مسئله صادرات توجه جدی ندارند ابراز داشت: نبود خط پروازی مناسب میان ایران و سوریه نیز مانعی دیگر در گسترش روابط اقتصادی میان دو کشور است.
 
وی با تاکید بر اینکه باید با استفاده از رسانه، ظرفیت‌های ایران را به بازار سوریه معرفی کنیم خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که ما در شناخت ظرفیت‌های سوریه داریم این است که این کشور را با عراق مقایسه می‌کنیم.
 
مدیرعامل شرکت مدیریت صادرات توسعه فناوری آسیا تصریح کرد: در تلاش هستیم تا طرحی را برای افزایش تعامل ملت‌های ایران و سوریه در فضای مجازی ایجاد کنیم.
 
استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این جلسه با تاکید بر لزوم تقویت دیپلماسی اقتصادی میان ایران و سوریه اظهار داشت: روابط ایران و سوریه همواره ویژه بوده است.
 
ابراهیم متقی با اعلام اینکه روابط ایران و سوریه ۴۷ سال است که پایدار مانده خاطرنشان کرد: این در حالی است که روابط کشور‌ها در خاورمیانه با یکدیگر همواره پایدار نیست، اما این رابطه همچنان مستحکم باقی مانده.
 
وی خاطرنشان کرد: سوریه پایگاهی منحصر به فرد است که ظرفیت‌های آن حتی با کشوری مانند امارات هم قابل مقایسه نیست.
 
استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران با انتقاد از ضعف عملکرد وزارت خارجه در حوزه دیپلماسی اقتصادی ابراز داشت: همچنین معاونت دیپلماسی عمومی وزارت خارجه نیز معنای صحیح عملکرد حوزه خود را نمی‌داند.
 
متقی ایجاد ظرفیت برای حوزه فعالان اقتصادی ایرانی در بازار‌های جهانی را وظیفه حوزه دیپلماسی اقتصادی دانست و گفت: در حال حاضر حوزه دیپلماسی ما متناسب با اقتصاد جهانی عمل نمی‌کند.
 
لازم به ذکر است؛ چالش ملی جهش صادرات یک مسابقه بزرگ حاکمیتی است که توسعه راه حل‌های نوآورانه و شناسایی ظرفیت‌های صادراتی کشور را باتمرکز بر تکمیل زنجیره‌های ارزش مزیت‌های صادراتی ایران، دنبال می‌کند.
 
شرکت پیشگامان بنیاد تعاون سازمان بسیج در این چالش‌ها به دنبال کشف راه حل‌ها، شناسایی برترین‌ها و درنهایت تعامل با آن‌ها برای رفع موانع فناورانه حوزه صادرات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)