• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۶۹۹۵
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۶
اجتماعی » جامعه و شهری

کاهش ۷۵۰۰ فوتی ناشی از کرونا

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا: از آذر به این طرف، ۷ هزار و ۵۰۰ فوتی ناشی از کرونا کم شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به اینکه از آذر به این طرف؛ هفت هزار و ۵۰۰ فوتی ناشی از کرونا کم شده است، از همه کسانی که در مدیریت کرونا زحمت می‌کشند تشکر کرد و گفت: نجات حتی یک نفر هم برای ما مهم است و امیدواریم این فوتی‌ها به صفر برسد.
آقای عبدالرضا رحمانی فضلی در ادامه برنامه ”نگاه یک“ درباره طرح آموزش، بیماریابی و جداسازی مدیریت کرونا (طرح شهید حاج قاسم سلیمانی) افزود: این طرح بسیار مؤثر واقع شد و جزو برکاتی بود که روح این عزیز، ناظر و حامی آن بوده است.
وی ادامه داد: این طرح بسیج با نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی وزارت کشور، کامل و دقیق بررسی شد.

 

  •  مشروح خبر حضور وزیر کشور در برنامه نگاه یک 
     به مناسبت اولین سالروز شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی 

 

آقای رحمانی فضلی اضافه کرد: در این طرح؛ محله بندی و قرار شد آزمایش‌ها در حد انبوه و زیاد انجام و قرنطینه‌ها جدی گرفته شود و درمان سرپایی خوب و کمک‌های مؤمنانه به مردم انجام شود.
وی با اشاره به اینکه پس از اجرای این طرح در مناطق مختلف کشور، کمک‌های مردم هم به این طرح بالاست، گفت: وزارت بهداشت متولی کل این طرح است، اما زحمات آن بر عهده بسیجیان است و هلال احمر هم ۲۰ هزار نفر را مأمور اجرای این طرح کرد.
وزیر کشور افزود: در این طرح، مساجد را به عنوان مرکز و پایگاه قرار دادیم که در جمع آوری کمک‌های مردمی و دادن امکانات، بسیار نقش فعالی دارد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای رحمانی فضلی با تشکر از همه کسانی که در این طرح مشارکت دارند از جمله وزارت بهداشت، بسیج، شهرداری ها، هلال احمر و فرمانداری گفت: این طرح می‌تواند یکی از طرح‌های نمونه و الگو برای بحران‌ها باشد که با هماهنگی کامل در حال اجراست.
وی اضافه کرد: سازمان صدا و سیما در طرح شهید سلیمانی پای اصلی کار بوده است و به ویژه در ایام شب‌های یلدا و محدودیت‌ها به خوبی کار کرد.
آقای رحمانی فضلی با اشاره به این که دشمنان و معاندان همیشه علیه کشورمان سخن می‌گویند، گفت: پایه نخست طرح مسائل از طرف آن‌ها مبتنی بر دشمنی است و مسائل ریز و فرعی را با روش‌های رسانه ای، بزرگ نمایی می‌کنند.

 

  •  وزیر کشور: مردم نگران واکسن کرونا نباشند 

 

وی با اشاره به آمار‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در کشور‌های اروپایی و آمریکا آمار‌های روزانه فوتی‌های ناشی از بیماری کرونا، واقعی نیست و افرادی را که بیماری زمینه‌ای از جمله قند، نارسایی کلیوی و قلبی دارند و پس از دچار شدن به کرونا فوت می‌شوند؛ فوتی‌های ناشی از کرونا محسوب نمی‌کنند و خودشان هم اعلام کردند که این کار را انجام می‌دهند.
آقای رحمانی فضلی افزود: آمار‌هایی که وزارت بهداشت کشورمان درباره ابتلا به کرونا و میزان جان باخته‌های ناشی از آن اعلام می‌کند، دقیق و درست است.
وزیر کشور درباره ازدحام جمعیت در وسایل حمل و نقل عمومی از جمله مترو و اتوبوس گفت: ظرفیت فعلی اتوبوس و مترو به تناسب ظرفیت تعداد مسافران ما نیست، تاکسی‌های اینترنتی هم کمک زیادی کردند و آیین نامه‌ای در خصوص نحوه فعالیت آن‌ها تدوین شده و در حال اجراست و بر آن‌ها نظارت می‌شود بنابراین مردم با خیال راحت از این تاکسی‌ها استفاده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعمال تغییرات جدید در نظام مالیات بر ارزش افزوده از اول دی
فیلم نوجوانانه «میان صخره‌ها و ابرها» امروز در شبکه امید
احیای باغ های نظرآباد کلید خورد
تأکید اندونزی بر توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه با ایران
نجات جان ۲ شهروند از آتش سوزی منزل متروکه در مشهد 
توقیف ۲۶ دستگاه خودرو متخلف در ایلام
حقوق کارگران و کارمندان متناسب با تورم افزایش یابد
تجليل از ورزشکاران مدال آور استان در مسابقات جهانی و آسيايی
جلسه شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم
رونمایی از نخستین تلویزیون روستایی در اصفهان
راهبرد اصلی بنیاد شهید پرهیز از تصدی‌گری باشد
صادرات ۴ میلیارد دلاری از مرز‌های آذربایجان غربی
پسروی دریای خزر تهدیدی برای آینده زیست‌محیطی مازندران است
آغاز نخستین رویداد «ماراتن بازی‌سازی ایران» در دانشگاه اصفهان
کشف محموله ۲۵۰ میلیارد ریالی قاچاق در بانه
نجات جان چند خانواده عشایری در مناطق عشایری جبالبارز جیرفت
کمک ۳۰۳ میلیارد تومانی خیران به جمعیت هلال احمر
عمر کوتاه هوای پاک با هجوم آلاینده‌ها
رسیدگی ۸۷ درصدی به پرونده‌های قاچاق تعزیرات حکومتی
کمینه و بیشینه دمای سوم دی ماه در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۹ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۴ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)