• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۶۷۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱
بین الملل » آمریکا
با انتشار بیانیه ای؛

انتقاد بایدن از ترامپ به علت خودداری از امضاء بسته حمایتی

رئیس جمهوری منتخب آمریکا با ابراز نگرانی از بی‌خانمان شدن و لغو بیمه بیکاری بیش از ۱۰ میلیون آمریکایی، از ترامپ خواست لایحه ۹۰۰ میلیارد دلاری حمایت از خانوار‌ها را امضا کند.

  انتقاد بایدن از ترامپ به علت خودداری از امضاء بسته حمایت اقتصادی به گزارش سرویس بین الملل­ ­­خبرگزاری صدا و سیما؛ «جو بایدن»، رئیس جمهوری منتخب آمریکا روز شنبه در بیانیه ای اعلام کرد، یک روز پس از کریسمس است و میلیون‌ها خانواده نمی‌دانند آیا می‌توانند هزینه زندگی خود را تامین کنند یا خیر چرا که ترامپ از امضای لایحه ترمیم اقتصادی که به تایید شگرف هر دو حزب کنگره رسیده است، خودداری می‌کند.
بایدن با تاکید بر اینکه این بی مسئولیتی پیامد‌های ویرانگری دارد، ادامه داد: امروز، نزدیک به ۱۰ میلیون آمریکایی مزایای بیمه بیکاری خود را از دست می‌دهند. تنها چند روز دیگر بودجه دولت منقضی می‌شود و نیرو‌های امدادی و حقوق بگیران نظامی را در معرض خطر قرار می‌دهد.
رئیس جمهوری منتخب آمریکا اضافه کرد: در کمتر از یک هفته، مهلت قانونی فسخ قرارداد‌ها فرا می‌رسد و میلیون‌ها نفر به خاطر فشار برای تخلیه خانه‌هایشان در ایام تعطیل با خطر مواجه می‌شوند. تاخیر به معنای آن است که مشاغل کوچک در این زمستان سیاه دوام نخواهند آورد برای اینکه آن‌ها به خط زندگی دسترسی ندارند.
بایدن اظهار کرد: آمریکایی‌ها با تاخیر بیشتری در پرداخت مستقیم مواجه هستند که سزاوار آنند تا به آن‌ها برای برخورد با شرایط ویرانگر اقتصادی ناشی از کووید-۱۹، کمک کند. در شرایطی که امید واکسن وجود دارد، ما باید بودجه توزیع و مدیریت آن را برای رساندن به میلیون‌ها آمریکایی از جمله کارکنان خط مقدم مراقبت بهداشتی تامین کنیم.
وی با حیاتی خواندن این لایحه، تاکید کرد: اکنون به امضا نیاز دارد تا به قانون تبدیل شود، اما این نخستین گام و پیش‌پرداخت برای اقدام بیشتر است که ما باید از ابتدای سال جدید برای احیای اقتصاد و مهار همه‌گیری شامل تامین بودجه برای توزیع و مدیریت واکسن و افزایش توانایی آزمایش انجام دهیم.
رئیس جمهوری منتخب آمریکا تصریح کرد: در ماه نوامبر، مردم آمریکا به روشنی سخن گفتند که اکنون زمان اقدام دو حزبی و همراهی است. من از دیدن توجه اعضای کنگره به این پیام و همکاری آن‌ها با یکدیگر دلگرم شدم.
بایدن یادآور شد: رئیس جمهوری ترامپ باید به آن‌ها ملحق شود و اطمینان دهد میلیون‌ها آمریکایی می‌توانند غذا روی میز بگذارند و سقفی بالای سرشان در این ایام تعطیلات داشته باشند.
به موجب مصوبه سنا و مجلس نمایندگان آمریکا که در همراهی کامل اعضای دولت ترامپ به نتیجه رسید، پس از چندین ماه تاخیر، قرار شد به هر نفر ۶۰۰ دلار پرداخت شود.
برای اجرای این مصوبه به امضای دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهوری نیاز است، اما ترامپ زیر بار آن نرفت و مدعی شد باید به هر نفر ۲ هزار دلار پرداخت شود. مبلغی که با استقبال دموکرات‌ها روبرو شد، اما جمهوری‌خواهان تاکنون زیر بار پذیرش آن نرفته‌اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)