• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۰۰۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۲۶
بین الملل » غرب آسیا
ضمن تمجید از نقش برجسته سردار دل‌ها در حمایت از قدس،

تاکید مبارزان فلسطینی بر تداوم راه شهید سلیمانی

مبارزان فلسطینی تاکید کردند نیرو‌های مقاومت راه شهید سلیمانی را تا آزادسازی قدس اشغالی و تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس ادامه خواهند داد.

 تاکید رهبران گروه‌های فلسطینی بر ادامه راه شهید سلیمانیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، مبارزان فلسطینی با تاکید بر نقش برجسته سپهبد شهید قاسم سلیمانی در حمایت از محور مقاومت و قدس و تأثیر عمیق وی در بالا بردن سطح عملکرد این محور در مقابله با رژیم صهیونیستی، افزودند نیرو‌های مقاومت به راه شهید قدس تا آزادسازی قدس اشغالی و تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس ادامه خواهند داد و پاسخ به ترور وی از طریق بیرون راندن نیرو‌های آمریکایی از مناطق عربی و اسلامی خواهد بود.
به نوشته پایگاه خبری العهد لبنان، نائل عوده رئیس دفتر سیاسی جنبش المجاهدین فلسطین در گفتگو با این پایگاه گفت دولت آمریکا پس از ترور سردار مقاومت شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المنهدس نخواهد توانست معادلات جدیدی علیه محور مقاومت تحمیل کند.
وی افزود «اسرائیل و آمریکا قدرت‌های ظالم استکبار در این جهان از طریق ترور این فرماندهان، برای از بین بردن محور مقاومت تلاش کردند. اما این فرماندهان میراث عظیمی برای محور مقاومت و هزاران تن از نیرو‌های مجاهد به جای گذاشتند؛ کسانی که اکنون مانند استخوان در گلوی همه طرح‌های آمریکا برای مشروعیت دادن به اشغالگری در خاک فلسطین هستند.»
وی تاکید کرد «رژیم اشغالگر صهیونیستی و دولت آمریکا نخواهند توانست معادلات جدیدی علیه محور مقاومت اعمال کنند. از دست دادن این فرماندهان بزرگ برای ما سنگین است؛ اما آنچه ما را آرام می‌کند، این است که آن‌ها میراثی برای ما به جای گذاشتند که راه واقعی برای آزادسازی فلسطین و قدس را نشان می‌دهد.»
از سوی دیگر، اسماعیل رضوان یکی از رهبران جنبش حماس گفت «مقاومت به اقدامات خود ادامه می‌دهد، زیرا شهید حاج قاسم سلیمانی طرح مقاومت را به جای گذاشت و در آن به متحد کردن نیرو‌های مقاومت تمایل داشت.»
وی در گفتگو با این العهد گفت «از دست دادن حاج قاسم زیان سنگینی برای فلسطینیان و مقاومت است، زیرا وی فلسطین را دوست داشت و در اندیشه قدس و حمایت از مقاومت بود. دشمنان تصور کردند با ترور وی، مسیر مقاومت را متوقف خواهند کرد؛ اما مقاومت به فعالیت خود ادامه می‌دهد و برای وفاداری به روح شهید حاج قاسم، از طریق بیرون راندن آمریکایی‌ها از مناطق عربی و اسلامی، ادامه اتحاد در قبال قدس، پایبندی به گزینه مقاومت و حفظ اصول اسلامی، به این جنایت پاسخ خواهد داد.»
از سوی دیگر، داود شهاب از رهبران جنبش جهاد اسلامی گفت ترور حاج قاسم سلیمانی در تحقق اهداف خود شکست خورد. وی در گفتگو با العهد، گفت «آن‌ها توانستند جسم حاج سلیمانی را از میان ما ببرند، اما روحیه و روش مقاومت و روش شهید سلیمانی از میان ما نخواهد رفت و مقاومت تا آزادسازی فلسطین و حمایت از مظلومان سرتاسر جهان به فعالیت خود ادامه خواهد داد.»
وی افزود «اکنون مرد و شخصیت مهمی را از دست داده ایم که در حمایت از مقاومت فلسطین، نقش بسیار برجسته و مهمی داشت.»
داود شهاب همچنین گفت «به رغم بزرگی این مصیبت، مقاومت فلسطین و جنبش جهاد اسلامی بر این باورند که پس از شهادت سلیمانی، حمایت ایران تحت تأثیر قرار نگرفته است. به این معنی که جمهوری اسلامی رویکردی برای تقویت قدرت مقاومت فلسطین، پشتیبانی از آرمان فلسطین و حمایت از ملت فلسطین در همه سطوح دارد. از این رو، این رویکرد و حمایت ایران نیز ادامه دارد.»
از سوی دیگر، هانی الثواتبه از رهبران جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت محور مقاومت به همان راه ادامه خواهد داد که سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ابو مهدی المنهدس در آن به شهادت رسیدند. الثواتبه در گفتگو با العهد گفت «ما در همان مسیر و راه هستیم و به این خط مقاومت که فرماندهان قهرمان ترسیم کردند، وفادار خواهیم ماند.»
وی تاکید کرد «فرماندهان شهید نقش برجسته و تأثیر عمیقی در توسعه امکانات مقاومت و بالا بردن سطح عملکرد آن داشتند تا آنجا که محور مقاومت رژیم صهیونیستی را به درد می‌آورد. اگر حمایت جمهوری اسلامی ایران، نیروی قدس و شهید سلیمانی نبود، این تغییرات پی در پی و روزافزون به این سطح نمی‌رسید.»
از سوی دیگر، طلال ابوظریفه از رهبران جبهه دمکراتیک برای آزادی فلسطین در گفتگو با العهد، با تاکید بر ادامه مبارزات تا بیرون راندن رژیم اشغالگر صهیونیستی، تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس شریف، افزود «از دست دادن شهید قاسم سلیمانی زیان بزرگی برای نیرو‌های مقاومت منطقه در چارچوب مقابله با طرح آمریکایی صهیونیستی بود. اگر چه ترور وی به منزله زیانی برای محور مقاومت است، اما وی اصول مهمی در زمینه به حق بودن مسائل منطقه و مقابله با طرح رژیم صهیونیستی، قدرت استکبار و شیطان بزرگ آمریکا به جای گذاشت.»
وی افزود «ضمن عرض تسلیت به خانواده شهید، جمهوری اسلامی و سپاه پاسداران ایران، تاکید می‌کنیم به عهد و پیمانی که به همراه شهید سلیمانی بستیم، پایبند هستیم و به مقاومت و مبارزه تا بیرون راندن رژیم اشغالگر، تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس و بازگشت آوارگان ادامه خواهیم داد.»
وی همچنین گفت «نیرو‌های مقاومت یکی از حامیان اصلی مقاومت در منطقه را از دست دادند، اما وی نماینده یک موسسه و در رأس آن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که همچنان به حقانیت مبارزات نیرو‌های مقاومت ایمان دارد و تا وقتی که آمریکا شیطان بزرگ و رژیم اشغالگر اسرائیل وجود داشته باشند، این روابط با نیرو‌های مقاومت ادامه خواهد یافت.»
محمد البریم سخنگوی کمیته‌های مقاومت فلسطین نیز گفت مقاومت فلسطین هرگز حمایت سپهبد شهید قاسم سلیمانی را فراموش نخواهد کرد.
وی در گفتگو با العهد تاکید کرد «ملت فلسطین اقدامات شهید سلیمانی در زمینه حمایت، توصیه و ارشاد مقاومت را فراموش نخواهد کرد. وی در دستاورد‌های مقاومت فلسطین در مقابله با رژیم صهیونیستی شریک بود.»
البریم با تاکید بر ادامه راه شهید قدس، مقاومت فلسطین و مقاومت اسلامی ایران، افزود: «اکنون همگی در مقابله با رژیم صهیونیستی و قلدرمآبی آمریکا، در یک محور قرار گرفته ایم. درود به همه کسانی که در این راه گام برمی دارند و هزاران بار درود به خون پاک شهید سلیمانی.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش ورزشکاران بیماران خاص چهارمحال و بختیاری در مسابقات منطقه‌ای کشور
تشکیل دبیرخانه همایش وفاق ملی در داران
برگزاری سی و دومین دوره مسابقات قرآن و عترت در توکهور و هشتبندی
قطعی برق در بروجن
آتش سوزی در مجتمع ۱۰ واحدی در خیابان آل محمد
تشییع پیکر مادر شهید فتح‌الله زمانی در گچساران
هومر عباسی به فینال ماده ۱۰۰ متر کرال پشت رسید
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام
اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
شناگر ایران در ماده ١٠٠ متر قورباغه پنجم شد
بهره برداری از دو طرح در روستای کبوتر آباد اصفهان
بهره برداری از هنرستان ۶ کلاسه در کوشک اندیکا
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
تقویم روز و اوقات شرعی نوزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در اسفراین نجات بخش چند بیمار نیازمند
قهرمانی تیم دانشگاه پیام نور ایران در بسکتبال ۳ نفره سوپرفینال روسیه
عملکرد یکساله دولت در اجرای برنامه هفتم به صحن مجلس رسید
صعود تیم تنیس روی میز مردان ایران به نیمه‌نهایی
بزرگداشت شهدای دانش آموز دفاع مقدس ۱۲ روزه در کشور
ثبت «گل رز» عربستان ربطی به «گل محمدی» ایران ندارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
خام فروشی در زنجیره فولاد
وقوع زلزله ۳ و ۳ دهم ریشتری در سی سخت
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
رویای تغییر نظامی که کابوس آمریکا شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)