• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۰۳۰۶
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۴
بین الملل » آمریکا
در پی بحران گرسنگی در آمریکا؛

انتقاد شدید «برنی سندرز» از بحران گرسنگی در آمریکا

سناتور مستقل ایالت "ورمونت" آمریکا گفت:گرسنگی در این کشور در بالاترین حد خود نسبت به چند دهه اخیر قرار دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه خبری ‌ای پی تی ان؛ «برنی سندرز» سناتور مستقل ایالت "ورمونت" Vermont آمریکا در جلسه مجلس سنای امریکا افزود، گرسنگی در این کشور در بالاترین حد خود نسبت به چند دهه اخیر قرار دارد. مادران و پدران در تلاشند که بتوانند برای فرزندان خود غذا تهیه کنند، خانواده‌های کارگری صف‌های چند کیلومتری برای دریافت بسته‌های کمک‌های غذایی اضطراری تشکیل داده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
برنی سندرز ادامه داد که بیش از نیم میلیون آمریکایی بی خانمان هستند، نیم میلیون نفر از خانواده‌های آمریکایی تلاش می‌کنند که در میانه این همه گیری وحشتناک کرونا زنده بمانند، بیش از ۹۰ میلیون آمریکایی یا بیمه ندارند و یا بیمه با پوشش کم در میانه این همه گیری دارند. این موضوع سبب شده است که آن‌ها نتوانند به نزد پزشک بروند.
سناتور ایالت ورمونت تصریح کرد، به خاطر اقدامات «دونالدترامپ» رئیس جمهور آمریکا و همه گیری کرونا ده‌ها میلیون نفر از آمریکایی‌ها شغل و درآمد خود را از دست داده اند، این خانواده‌ها در میانه این زمستان با تهدید از دست دادن خانه‌های خود و انداخته شدن به خیابان قرار دارند.
این سناتور آمریکایی تاکید کرد، ما باید بسیار شفاف باشیم، طبقه کارگر در آمریکا بیش از هر زمانی و از زمان رکود بزرگ در سال ۱۹۳۰ با مشقت روبرو هستند. خانواده کارگران همین حالا به کمک نیاز دارند. آن‌ها همین حالا و نه سال آینده به این کمک‌ها نیاز دارند. شب گذشته مجلس نمایندگان با دو سوم اکثریت یعنی ۲۷۵ رای موافق در برابر ۱۳۲ رای مخالف در جهت افزایش پرداخت مستقیم به این خانواده از ۶۰۰ دلار به ۲ هزار دلار برای هر بزرگسال رای داد. 
سندرز گفت: ما حتی شاهد افزایش سرقت از فروشگاه‌ها هستیم، زیرا آمریکایی‌های درمانده به دنبال تهیه غذا برای خانواده خود هستند. تمامی این موارد در ثروتمندترین کشور در تاریخ جهان روی می‌دهد. در چند سال اخیر کنگره که همه از آن آگاهند معافیت‌های مالیاتی گسترده برای ثروتمندترین افراد در این کشور در نظر گرفته است. این موضوع سبب شده است که امروز شاهد نابرابری در میزان درآمد نسبت به سال ۱۹۲۰ درکشور خود باشیم.
وی در ادامه تاکید کرد، ما شاهد رکورد جدید از ابتلا به کرونا در آمریکا هستیم و بیمارستان‌های سراسر کشور با هجوم قابل توجه بیماران روبرو هستند. آموزش جوانان ما از دبستان تا دبیرستان دچار اختلال شده است. قرنطینه‌ای که این همه گیری سبب آن شده است خانواده‌ها را از دیدار همدیگر محروم کرده است. این موضوع سبب افزایش بیماری‌های روانی و اعتیار به مواد مخدر و حتی خودکشی شده است. مجلس نمایندگان همانطور که گفتم درست‌ترین کار را با دادن رای اکثریت دموکرات‌ها و جمهوری خواهان برای افزایش پرداختی ۶۰۰ دلار به ۲۰۰۰ دلار انجام داده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)