• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۰۳۷۶
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۲
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

تفاهم‌نامه‌ی همکاری جهاددانشگاهی با مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک جهاددانشگاهی با مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور در حوزه‌های علمی، درمانی، خدماتی، کارآفرینی و... به امضا طرفین رسید.

تفاهم‌نامه‌ی همکاری جهاددانشگاهی با مرکز خدمات حوزه‌های علمیهبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی قم، آقای دکتر حمید رضا طیبی رییس جهاددانشگاهی به همراه معاونان و مدیران این نهاد و آقای دکتر محمد حیدری، رییس جهاددانشگاهی واحد قم با حضور در مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور با حجت‌الاسلام و المسلمین ربانی مدیر این مرکز دیدار و گفتگو کردند و در پایان این دیدار تفاهم‌نامه‌ی همکاری مشترک جهاد دانشگاهی با این مرکز در حوزه‌های علمی، درمانی، خدماتی، کارآفرینی و... به امضاء دو طرف رسید.

 جهاددانشگاهی توان اجرای کار‌های بزرگی را در کشور دارد 

در ادامه این نشست مشترک دکتر طیبی با اشاره به توسعه فعالیت‌های جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، فناوری و... بیان کرد: بستر حوزه‌های علمیه و روحانیون سراسر کشور زمینه مناسبی برای فعالیت‌های جهاددانشگاهی است و تمام توانمندی‌های خود را در این راستا و برای خدمت به جامعه روحانیون و علمای دین به کارخواهیم گرفت.

وی با بیان این که مجموعه جهاددانشگاهی توان اجرای کار‌های بزرگی را در کشور دارد، اظهار کرد: مشکلی در تولید فناوری و توسعه آن وجود ندارد و فقط باید توان ملی را باور کنیم و با برنامه‌ریزی و اجرای به‌موقع داشته باشیم تا در زمان مناسب بهره‌برداری کنیم.

آقای دکتر طیبی افزود: جهاددانشگاهی در علوم جدید مانند سلول درمانی که در آینده‌ای نزدیک جایگزین دارو درمانی می‌شود، درمان زخم‌های دیابتی، گیاهان دارویی، فنی، کشاورزی، اصلاح نژاد دامداری با تکنیک شبیه‌سازی و... به پیشرفت‌های گسترده‌ای دست یافته است.

رییس جهاددانشگاهی یادآور شد: در حوزه آموزشی جهاددانشگاهی دارای دو دانشگاه، یک دانشکده علوم پزشکی، شش موسسه آموزش عالی، ۴۶مرکز آموزش علمی کاربردی، ۱۳۰ مرکز آموزش کوتاه‌مدت عمومی و تخصصی درسراسرکشور است.

وی افزود: زمانی که در سال ۹۲ به‌عنوان اعضای آموزش شورای انقلاب فرهنگی به حضور مقام معظم رهبری رسیدیم، ایشان از القای فرهنگ بیگانه از طریق متون انگلیسی ابراز نگرانی کردند و فرمودند ما متون انگلیسی و منابعی مبتنی بر فرهنگ اسلامی و ایرانی نداریم که در همین راستا ما یک مجموعه هشت جلدی را در دست تدوین داریم.

آقای دکتر طیبی با اشاره براینکه در منابعی که از دولت گرفتیم، ضریب چهار تا پنج برابر ارزش‌افزوده ایجاد کرده‌ایم، گفت: در حوزه‌های فرهنگی مؤسسات مختلف، سه خبرگزاری، مرکز انتشارات و یک مرکز افکار سنجی داریم که وجود این مرکز بسیار ضروری است؛ زیرا زمانی که برنامه‌ای در کشور اجرا می‌شود باید نتیجه آن به مدیران منعکس گردد تا بتوانند برنامه‌های خود را اصلاح کنند.

وی با تأکید بر نگاه سودمند جهاددانشگاهی به موضوع اشتغال عمومی و خانگی، بیان کرد: احساس وظیفه‌داریم که در راستای توانمندی‌های جهاددانشگاهی همکاری‌هایی با حوزه علمیه داشته باشیم و امیدواریم با تفاهم‌نامه‌های همکاری با حوزه علمیه را ارایه بدهیم و خدمات موردنیاز خود را نیز دریافت کنیم.

 جهاددانشگاهی تاریخچه‌ای درخشان برای خدمت در پایه علم و دانش دارد 

حجت‌الاسلام و المسلمین ربانی نیز ضمن تسلیت ایام شهادت فاطمه زهرا (س)، عنوان کرد: ۹ دی حماسه و انقلابی بزرگ بود که باید در خاطره‌ها ثبت گردد؛ زیرا ملت ایران به‌درستی بصیرت خود را نشان دادند و نقشه‌های دشمنان را نقش برآب کردند.

وی در رابطه با امضای تفاهم‌نامه جهاددانشگاهی و حوزه علمیه، اظهار کرد: خدا را سپاسگزارم که این دو ظرفیت باهم پیوند می‌خورد؛ زیرا می‌تواند نتیجه ارزشمندی را برای امت اسلام و مردم ایران در پیشبرد اهداف انقلاب به ارمغان بیاورد.

مدیر مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور تصریح کرد: جهاددانشگاهی تاریخچه درخشان برای خدمت در پایه علم و دانش دارد و صدالبته که مبانی قدرت، عزت و اقتدار علم و دانش است و اگر غربی‌ها به قدرت رسیدند به خاطر علم است و به مجموعه جهاددانشگاهی تبریک می‌گویم که راه صحیحی را انتخاب کرده و از طریق علم به عزت و اقتدار ملت کمک می‌کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین ربانی عنوان کرد: اگر جریان علمی با مجموعه‌های علمی دیگر پیوند بخورد هم‌افزایی بهتری را خواهد داشت و نتایج مضاعف و فوق تصوری رقم خواهد خورد و امیدوارم این کار‌ها متوقف به امضا و تفاهم‌نامه نباشد.

وی با ابراز خرسندی نسبت به اجرای پیش از امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین مرکز خدمات حوزه و جهاددانشگاهی، گفت: خوشبختانه بار دیگر ثابت شد نهادی که نام جهادی دارد چنین فعالیت مثمر ثمر و جهادی را برای خدمت به آحاد مردم و قشر روحانیت در ابعاد مختلف ارایه می‌کند. این امر، معنای واقعی جهاد را رسانده است. آرمان‌های انقلاب نیازمند مجاهدت‌های بسیاری است و امیدوارم این همکاری تبدیل به الگویی برای کشور شود.

در پایان این نشست تفاهم‌نامه مشترک همکاری بین جهاددانشگاهی و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه کشور در حوزه‌های مختلف درمانی، خدماتی، کارآفرینی و ... به امضاء دو طرف رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)