• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۰۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی

شناسایی ۴۵ آمریکایی دخیل در ترور شهید سردار سلیمانی

دادستان تهران: ۴۵ نفر از عوامل آمریکایی که در فرآیند جنایت ترور شهید سردار سلیمانی و همراهان ایشان دخیل بوده اند، با اسم و هویت شناسایی شده اند.

شناسایی ۴۵ آمریکایی دخیل در ترور شهید سردار سلیمانیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی القاصی مهر در جلسه پیگیری حقوقی و قضائی پرونده شهید سردار سلیمانی و همراهان که امروز با حضور رئیس دستگاه قضا و مسئولان دستگاه‌های قضائی، نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی مربوط برگزار شد، افزود: درباره این افراد دستور جلب بین المللی صادر و به اینترپل داده شده است.
دادستان تهران گفت: در این زمینه کمیته ردیابی تردد و اقامت متهمان آمریکایی در خارج از خاک آمریکا و در راستای دستگیری آنان تشکیل شده و یک کمیته تاکنون به منظور ردیابی آنان اقدامات خوبی کرده داده است.
وی افزود: معاونت و مشارکت در قتل عمد اقدام تروریستی از مواردی است که بر اساس قوانین بین المللی، از اتهامات این ۴۵ متهم آمریکایی است که با استناد به آن‌ها دستور جلب این افراد به پلیس بین المللی اینترپل اعلام شده است.
القاصی مهر افزود: علاوه بر این یک شرکت انگلیسی به نام جی فور اس (G۴S) در این ترور نقش داشته و اخیرا براساس گزارش دریافتی مشخص شده است که شرکت انگلیسی یاد شده که مسئول امنیت پرواز در فرودگاه بغداد است به محض رسیدن و حضور سردار سلیمانی در فرودگاه بغداد، اطلاعات مربوط به حضور ایشان و همراهان شان را در اختیار نیرو‌های تروریستی آمریکایی قرار داده است.
دادستان تهران اضافه کرد: درباره شرکت انگلیسی جی فور اس هم کار‌های مربوط به شناسایی و پیگیرد حقوقی و قضائی افراد و عوامل آن صورت گرفته است و ادامه دارد.
القاصی مهر گفت: کشور آلمان هم در فرآیند این ترور نقش داشته است.
وی افزود: پایگاه هوایی آمریکا در آلمان کار هدایت پروازی ترور را برعهده داشته و اطلاعات و داده‌های پروازی را در اختیار نیرو‌های آمریکایی قرار داده است.

 نیابت قضائی شش کشور برای پیگیری حقوقی ترور شهید سلیمانی

دادستان تهران گفت: برای پیگیری پرونده ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی به شش کشور عراق، سوریه، قطر، کویت، لبنان و اردن نیابت قضائی داده شده است.
علی القاصی مهر امروز در جلسه پیگیری حقوقی و قضائی پرونده شهید سردار سلیمانی و همراهان که امروز با حضور رئیس دستگاه قضا و دستگاه‌های قضائی، نظامی، امنیتی، اطلاعاتی و سیاسی مربوط، برگزار شد، افزود: نتیجه نیابت قضائی به عراق را اخیرا دریافت کردیم.
وی گفت: هیات‌های مستشاری و قضائی در این زمینه سلسله جلسه‌هایی برگزار کردند که این جلسات ادامه دارد و به منظور تبادل اطلاعات میان بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف در دادسرای تهران برگزار می‌شود.
دادستان تهران افزود: تاکنون ۱۱ نشست تخصصی با حضور همه دستگاه‌های امنیتی، اطلاعاتی، نظامی و دیپلماتیک برگزار شده که نتایج خوبی هم داشته است که از جمله نتایج آن‌ها تنظیم نیابت‌های قضائی بوده است.
وی گفت: امروز اسناد، مستندات و مدارک بسیار ارزشمندی در دست داریم که قابل ارائه به مجامع جهانی و بین المللی است.
وی اضافه کرد: امروز درباره این پرونده اسناد بسیار متقن بین المللی وجود دارد که به خوبی این اقدام را محکوم می‌کند.
القاصی مهر گفت: هم اکنون بیش از ۲ هزار فقره از اسناد بررسی شده بین المللی در اختیار ما قرار دارد که به منظور محکومیت این جنایت قابل ارائه به مجامع بین المللی است.
وی ادامه داد: در اولین فرصت پرونده با صدور کیفر خواست به دادگاه ارائه خواهد شد.
دادستان تهران افزود: همچنان تحقیقات در این زمینه به منظور هر چه قوی‌تر و دقیق‌تر شدن اسناد و مستندات این پرونده ادامه دارد.
وی اضافه کرد: گزارش گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ترور شهید سلیمانی که رسما گفته است اقدام آمریکا غیرقانونی و نقض حقوق بین الملل و منشور سازمان ملل است به عنوان یک سند بین المللی مطرح است.
القاصی مهر گفت: تاکنون بیشتر از ۵۰۰ مکاتبه در راستای این پرونده با همه دستگاه‌های مربوط در کشور صورت گرفته است و به این منظور برای صدور قرار نهایی با مراجع مختلف مربوط مکاتبه و از آنان نظرخواهی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)