• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۰۹۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۰
بین الملل » غرب آسیا
همزمان با ورود اعضای جایگزین دولت مستعفی منصور هادی

اصابت تعداد زیادی گلوله خمپاره به فرودگاه عدن

اندکی پس از آنکه هواپیمای حامل مقامات کابینه وابسته به دولت مستعفی منصور هادی در فرودگاه عدن به زمین نشست، انفجار‌هایی رخ داد که بر اثر آن شماری ۲۶ نفر کشته و ۵۰ نفر زخمی شدند.

کشته شدن رئیس زندان المنصوره عدن
البخیتی: حمله به فرودگاه عدن نتیجه جنگ مزدوران این شهر
 
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، منابع بیمارستانی یمن اعلام کردند در انفجار‌هایی که امروز در فرودگاه عدن اتفاق افتاد، دستکم ۲۶ نفر کشته و ۵۰ نفر زخمی شدند.
نخست وزیر یمن با انتشار توئیتی نوشت: همه اعضای کابینه پس از حمله به فرودگاه عدن، در سلامت هستند.
شبکه تلویزیونی العالم اعلام کرد، هنگام فرود هواپیمای حامل اعضای دولت وابسته به عبدربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن در فرودگاه عدن، صدای چند انفجار مهیب در این فرودگاه شنیده شد. بر اثر این انفجارها شمار زیادی از افراد کشته و زخمی شدند.
شاهدان عینی در یمن گفتند اندکی پس از آنکه یک هواپیمای حامل مقامات کابینه وابسته به دولت مستعفی منصور هادی در فرودگاه عدن به زمین نشست، صدای انفجار شدید و تیراندازی در اطراف این فرودگاه شنیده شد.
درگیری شدید، تیراندازی و انفجار‌ها در فرودگاه عدن، پس از فرود هواپیمای حامل اعضای دولت جدید وابسته به منصور هادی روی داد. اعضای دولت به کاخ معاشیق منتقل شدند.
تصاویر پخش شده از فرودگاه ستون‌های دودی غلیظ را که از سالن فرودگاه به هوا می‌رود نشان می‌دهد. این انفجار‌ها با تیراندازی شدید همراه بود. رسانه‌ها احتمال قوی دادند این انفجار‌ها ناشی از حملات خمپاره‌ای باشد که درگیری‌های شدید را به دنبال داشت. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
خبرنگار العالم در یمن گفت: برخی از وزرای کابینه وابسته به منصور هادی در این انفجار زخمی شدند. 
علی الذهب در گفتگویی زنده با استودیوی خبر شبکه درباره آخرین تحولات مربوط به انفجار در فرودگاه عدن و پیامد‌های آن گفت: طبق اطلاعات اولیه انفجار‌های مهیبی در فرودگاه روی داده است و تعداد آن‌ها سه انفجار اعلام شده است. گزارش‌های اولیه از وقوع انفجار‌ها بر اثر اصابت گلوله خمپاره حکایت دارد که نشان می‌دهد گلوله‌ها از فاصله نزدیک فرودگاه شلیک شده اند. درگیری‌ها بین نیرو‌های موسوم به گارد ریاست جمهوری وابسته به عبد ربه منصور هادی و نیرو‌ها و عناصر وابسته به شورای انتقالی تحت حمایت امارات ادامه دارد. دو طرف ماه هاست که در این مناطق با یکدیگر درگیر هستند.
وی افزود: اطلاعات رسیده از فرودگاه نشان می‌دهد تعدادی زیادی از افراد بر اثر این انفجار‌ها که هنگام ورود پرواز حامل وزرا و اعضای کابینه وابسته به منصور هادی به فرودگاه عدن روی داد کشته و زخمی شده اند.
خبرنگار ادامه داد: خبر‌ها درباره وجود هواپیما در فرودگاه ضد و نقیض است، برخی خبر‌ها حاکی از آن است که هواپیما همچنان در فرودگاه است و برخی دیگر حاکی از آن است که هواپیما فرودگاه را به سبب ادامه درگیری‌ها ترک کرده و به ریاض بازگشته است. این انفجار‌ها نشان می‌دهد به رغم تلاش‌های ظاهری مربوط به تشکیل دولت، اوضاع این منطقه به شدت پیچیده است و چنددستگی‌های نظامی در این منطقه همچنان ادامه دارد.
منابع امنیتی در عدن اعلام کردند فرودگاه بین المللی این شهر تحت تسلط امنیتی و نظامی نیرو‌های عربستان سعودی و امارات است که مسئولیت تامین امنیت آن را بر عهده دارند.
وی در ادامه با اشاره به ادامه درگیری‌ها در بسیاری از مناطق جنوب افزود: ادامه این درگیری‌ها نشان می‌دهد آنچه درباره اجرای بخش نظامی توافقنامه ریاض گفته می‌شود صرفا صوری است و توافقنامه به شکل مناسب اجرا نشده است.
وی ادامه داد: منابع اعلام کردند محمد آل جابر سفیر عربستان سعودی در یمن نیز هنگام وقوع انفجار در فرودگاه عدن به همراه اعضای دولت وابسته به منصور هادی در هواپیما بود. علاوه بر این رسانه‌ها از آسیب دیدن شماری از مسئولان محلی در این انفجار خبر می‌دهند.
خبرنگار العالم همچنین از زخمی شدن استاندار عدن که ائتلاف متجاوز وی را منصوب کرده است خبر داد و افزود وی به بیمارستان منتقل شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
تصاویری از درگیری ها در فرودگاه عدن
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور مردم در صحنه‌های انقلاب سرمایه اصلی نظام اسلامی است
محدودیت جاده ای در محور حاجی‌آباد – بندرعباس
تأکید نماینده بروجرد بر پیگیری مشکلات اصناف و بازاریان
پیش بینی هوای گرم و غبارآلود در سمنان
توقیف موتورسیکلت قاچاق در صومعه سرا
معرفی رئیس هیئت هاکی لرستان
رفع خاموشی جاده شهر چم‌گلک با پیگیری دادستان اندیمشک
تدارک میراث فرهنگی ایلام برای گردشگران نوروزی
بسته خبر‌های کوتاه دوم اسفند ماه ۱۴۰۴
جباری: امیدوارم فردا پیروز شویم
معرفی مسئول سازمان بسیج رسانه لرستان
توقیف ۱۱ دستگاه خودروی شوتی در تالش
پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به مناسبت روز روحانیت و دفاع مقدس
خبر‌هایی از اطعام روزه داران در آشپزخانه های مهدوی
مس شهر بابک صدر نشین جدید لیگ یک فوتبال
افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
گردشگری؛ پربازده‌ترین صنعت برای اقتصاد محلی است
مصاف داماش گیلان و مس کرمان در گام بیست و سوم
حل اختلاف تعدادی از کشاورزان ناصریه با ورود دادستان ریگان
عزم دولت برای پرداخت بدهی‌های خود به فعالان اقتصادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داسیلوا: مادورو باید در ونزوئلا محاکمه شود
ایران موشکی دارد که می‌تواند ناو آمریکا را غرق کند
احتمال موافقت آمریکا با غنی‌سازی اورانیوم در عربستان
اجرای طرح «افزایش تولید در دامداری‌های روستایی و عشایری» در ۵۳ روستای استان زنجان
واکنش عراقچی به ادعا‌های ترامپ؛ با مدرک صحبت کنید
پیشرفت ۹۲ درصدی راه‌آهن چابهار-زاهدان با تزریق ۲۹ همت
زلزله دقایقی پیش گیلان را لرزاند
ساپینتو اخراج شد؛ استقلال درپی سرمربی جدید
تأکید ایران، عربستان و روسیه بر همکاری‌های دوجانبه دریایی
ممنوعیت ثبت قولنامه دست نویس
اعلام ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان ‌
آغاز پویش مثبت ماه در زنجان
رسیدگی به پرونده متهمان آتش زدن و تخریب مسجد جعفری
ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۲ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
سردار جوانی: «سلاح خطرناک‌تر از ناو» بزرگنمایی نیست  (۱۰ نظر)
واریز عیدی بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری  (۲ نظر)
نگرانی مردم سوادکوه شمالی از انتشار گرده زرد رنگ  (۱ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
بازدید امیر سرتیپ الهامی از منطقه پدافند هوایی شرق  (۱ نظر)
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
ورود سامانه بارش جدید به استان همدان  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت نام از داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)
هشدار وزارت بهداشت درباره سالمندی ۳۰ درصدی جمعیت کشور  (۱ نظر)
کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی در مرز‌ها  (۱ نظر)
شکاف یک فرزندی در نتایج پیمایش‌های ملی  (۱ نظر)