• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۱۳۰۳
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۷
بین الملل » تحلیلی
در پايان معاملات امروز؛

افزایش بهای نفت در بازار لندن

بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، سبد نفتی اروپا، در معاملات روز چهارشنبه متاثر از کاهش ارزش دلار در مقابل یورو و دیگر ارز‌های معتبر جهان، افزایش یافت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از لندن، در پایان معاملات روز کاری لندن‏‏، بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، که ‏از آن به عنوان ‏یکی از مهمترین مراجع قیمت گذاری ‏ نفت داد و ستد شده در ‏‏بازار اروپا ‏استفاده می‌شود برای تحویل در ماه فوریه با ۵۹ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۵۱ دلار و ۳۹ سنت رسید.
در معاملات الکترونیک بازار نیویورک هم بهای هر بشکه نفت خام سبک و ‏‏شیرین (وست تگزاس اینترمدییت‏)، ‏برای تحویل ‏در ماه فوریه با ۸۷ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۴۸ دلار و ۴۲ سنت رسید.
استفن اینس از شرکت مشاور مدیریتی و تحلیل ‏های آماری آکسی تریدر (AxiTrader) که در زمینه بازار انرژی و نوسانات آن خدمات مشاوره‌ای ارائه می‌دهد در این باره می‌گوید: کاهش ارزش دلار در مقابل یورو و دیگر ارز‌های معتبر جهان، در افزایش قیمت نفت در بازار جهانی و این بازار نقش مهمی داشته است. با توجه به آنکه نفت به دلار تعیین قیمت و خرید و فروش می‌شود کاهش ارزش دلار باعث می‌شود سرمایه گذاران دارای ارز‌های دیگر به جز دلار، برای خرید آن ‏تشویق شوند. چون در این حالت خرید نفت برای آن‌ها ارزانتر تمام می ‏شود و این زمینه را برای افزایش قیمت فراهم می‌کند. ارزش دلار در مقابل یورو و دیگر ارز‌های معتبر جهان، آنچنان کاهش یافته است که از دو و نیم سال پیش تاکنون سابقه نداشته است.
از سوی دیگر کارگزاران و سرمایه گذاران بازار نفتی منتظر انتظار انتشار گزارش آژانس اطلاع رسانی انرژی آمریکا درباره میزان بنزین ذخیره سازی شده و میزان ذخیره سازی فرآورده‌های نفتی و مشتقات ناشی از آن در تقطیر نفت خام در پالایشگاه‌ها از جمله سوخت موتور، نفت سفید، گازوئیل یا سوخت دیزل هستند.
کارشناسان مسائل مالی و اقتصادی که این خبرگزاری نظر آن‌ها را در این باره جویا شده است پیش بینی کرده اند که میزان نفت خام ذخیره سازی شده آمریکا در این مقعطع از سال احتمالا سه میلیون و یکصد هزار بشکه کاهش یافته است.
اما انجمن نفت خام آمریکا (API) ‏که به عنوان ‏‏نهادی کارشناسی نوسانات مربوط به ‏نفت ‏این کشور را در سطح ملی ‏مورد بررسی ‏قرار می‌دهد و پیش بینی‌های مربوط به ‏میزان ذخیره سازی ‏هفتگی نفت خام را یک ‏روز قبل از ‏وزارت انرژی آمریکا منتشر ‏می‌کند، خبر از کاهش چهار میلیون و ۷۹۰ هزار بشکه ذخیره سازی نفتی این کشور داده است.
سرانجام آنکه گروه نفتی اوپک پلاس، اوپک+، سازمان کشور‌های صادر کننده نفت (اوپک) و کشور‌های عضو آن به ویژه روسیه، قرار است نشست ماهانه خود در چهارم ژانویه امسال بر گزار کند. در این نشست درباره سمت و سو و به طور کلی چشم انداز تولید نفت در ماه‌های پیش رو تصمیم گیری می‌شود.
طبق توافق اوپک پلاس در دوم دسامبر ۲۰۲۰، قرار شد از ژانویه ۲۰۲۱، میزان کاهش تولید نفت از هفت میلیون و ۷۰۰ هزار بشکه به پنج میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه برسد. حال آنکه قبلا همین گروه تصمیم گرفته بود میزان کاهش را به پنج میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز برساند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)