• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۱۵۲۷
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۰۵:۵۸
بین الملل » اروپا
در آستانه سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی

بیات: شهید سلیمانی در پی صلح برای بشریت بود

سفير ايران در ايتاليا گفت شهید سردار سلیمانی، به دنبال ایجاد صلح و امنیت برای نه فقط مردم ایران بلکه منطقه غرب آسیا و کل بشریت بود.

بیات: شهید سلیمانی در پی صلح برای بشریت بودبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از رم، سفیر جمهوری اسلامی ایران در ایتالیا، ترور سردار سپهبد شهيد حاج قاسم سلیمانی توسط آمریکا را سندی بر رسوایی شعار‌های پوچ این کشور در مبارزه با تروریسم خواند.
حمید بیات در آستانه سالگرد شهادت سردار سپهبد سلیمانی در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری «ادی ان کرونوس» ایتالیا، گفت: «شهید سردار سلیمانی، به طور مستمر به دنبال ایجاد صلح و امنیت برای نه فقط مردم ایران بلکه منطقه غرب آسیا و کل بشریت بود. یکی از خدمات بزرگ وی به مردم جهان از جمله کشور‌های اروپایی از بین بردن داعش و پایان دادن به سلطه سرزمینی آن در عراق و سوریه بود. از ترور شهید سلیمانی تنها آمریکا، رژیم اسرائیل و تروریست‌ها از جمله داعش خوشحال شدند».
بیات افزود: «ترور شهیدان سردار سلیمانی و فخری زاده دانشمند هسته‌ای ایران که هر دو در چارچوب اقدامات ضد حقوق بشری از سوی دشمنان ایران صورت گرفت، با هدف محروم کردن ایران از ابزار‌های قدرت خویش و بی دفاع کردن آن در برابر توطئه‌ها بوده است. سرنخ‌های جدیدی وجود دارد که ترور شهید فخری زاده توسط رژیم اسرائیل، نزدیک‌ترین متحد آمریکا در منطقه صورت گرفته است که دارای سابقه سیاه و طولانی در اقدامات تروریستی علیه دانشمندان هسته‌ای ایران است».
وی گفت: «آمریکا بعد از این ترور‌ها تلاش زیادی می‌کند تا با ایجاد تغییر و تحولات در منطقه، ناامنی و بی ثباتی را گسترش دهد و زمینه را برای ظهور جدید تروریست‌ها فراهم کند تا بتواند بازار فروش سلاح و تولیدات نظامی خود را به برخی از کشور‌های منطقه گسترش دهد».
بیات در ادامه افزود: «اما جمهوری اسلامی ایران بر خلاف سیاست‌های آمریکا به دنبال برقراری ثبات و امنیت با مشارکت کشور‌های منطقه است و در غیر این صورت، امکان فعالیت‌های گروه‌های تروریستی با حمایت آمریکا همواره وجود خواهد داشت».
سفیر کشورمان در ایتالیا همچنین در بخش دیگری از این مصاحبه با اشاره به روابط دوجانبه ایران و ایتالیا و ظرفیت‌های بالقوه در توسعه روابط فی مابین گفت: «در صورت رفع موانع موجود از جمله تحریم ها، ایتالیا بار دیگر به جایگاه گذشته خود به عنوان شریک نخست تجاری ایران در جمع کشور‌های عضو اتحادیه اروپا با حجمی بالاتر از گذشته باز خواهد گشت. شرکت‌های بزرگ و کوچک ایتالیایی همواره ناخرسندی خود را از وجود تحریم‌ها و موانع مختلف در مسیر روابط اقتصادی دو کشور اعلام داشته و بر آمادگی خود برای تقویت همکاری‌ها پافشاری کرده اند».
بیات همچنین با محکوم کردن استاندارد‌های دوگانه در بحث حقوق بشر گفت: «مکانیزم‌های حقوق بشری طوری طراحی شده اند که می‌توانند مورد سوء استفاده سیاسی علیه کشوری که هدف بررسی حقوق بشر است قرار بگیرند. پیروی از چنین استاندارد‌های دوگانه‌ای موجب شده ماهیت مسائل حقوق بشری تغییر کند و ارزش آن به ابزاری برای پیگیری اهداف سیاسی تنزل یابد».
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
داستان یک نردبان
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)