• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۱۷۷۸
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۳
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت

ایران در ردیف ۱۰ کشور تولید کننده واکسن کرونا قرار گرفت

عضو هیئت رئیسه مجلس: با تولید واکسن بومی کرونا به دست جوانان متخصص، ایران در ردیف ۱۰ کشور تولید کننده این واکسن قرار گرفت.

ایران در ردیف ۱۰ کشور تولید کننده واکسن کرونا قرار گرفتبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای سید محسن دهنوی در گفتگو با رسانه ملی گفت: این افتخار بزرگی است که با وجود تحریم‌های ظالمانه، نظام بهداشت و سلامت ایران پا به پای کشور‌های پیشرفته جهان موفق به تولید واکسن کرونا شده است.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما به لحاظ فناوری از سایر کشور‌های جهان چیزی کم نداریم و هرچه در تولید مشکلاتی بزرگتر داشته باشیم، با وجود متخصصان ایرانی در داخل تولید می‌کنیم.
وی تاکید کرد: همه فرآیند‌های تولید واکسن داخلی زیر نظر سازمان غذا و دارو انجام می‌شود و این سبب خواهد شد که این واکسن حتما با رعایت تمام استاندارد‌های لازم تولید شود.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این در حالی است که ما روی تولید واکسن خارجی هیچ گونه نظارتی نداریم و با توجه به صدور گواهینامه‌های صادرشده، آن‌ها را خریداری می‌کنیم در حالی که واکسن ایرانی با تمام نظارت‌های لازم تولید می‌شود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: واکسن سازی در ایران بیش از ۱۰۰ سال قدمت دارد و به اذعان سازمان بهداشت جهانی به جز کشور‌های اندک پیشرفته جهان، ایران و مصر سازنده واکسن هستند.
آقای دهنوی با بیان اینکه کشور‌های زیادی در جهان اقدام به تولید واکسن کرونا کردند، اما موفقیتی نداشته اند گفت: کشور ما با وجود ۱۵ هزار متخصص نخبه بیوتکنولوژی و زیرساخت‌های مورد نیاز به همراه شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید این واکسن شد.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ساخت واکسن یک اقدام حاکمیتی است و اقدام ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در این زمینه جای تقدیر و تشکر دارد که موفق شد با استفاده از منابع و زیرساخت‌های مناسبی که در اختیار دارد، این واکسن را در داخل تولید کند.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات واکسن و مدیر گروه ایمنوتراپی پژوهشکده علوم داروئی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم در این برنامه تلویزیونی گفت: اضطرار سبب شد که ما روی پا خود بایستم و با رعایت تمام مولفه‌های علمی با تولید واکسن کرونا به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کنیم.
آقای محمد حسین یزدی افزود: کار علمی کردن در شرایطی که تحریم‌های ظالمانه علیه ایران به اجرا گذاشته شده است کار ساده‌ای نیست و تلاش شبانه روزی دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن کرونا، جای قدردانی دارد و این اعتماد به نفس جوانان متخصص ایرانی را نشان می‌دهد.
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات واکسن و مدیر گروه ایمنوتراپی پژوهشکده علوم داروئی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: با وجود تحریم‌های ظالمانه، اضطرار سبب شد که ایران به یک واکسن ساز مستقل تبدیل شود و انتظار داریم در جهت تولید واکسن آنفلوانزا نیز در داخل شرکت‌های دانش بنیان ایرانی گام‌های اساسی بردارند.
آقای یزدی به اهمیت تولید واکسن بومی برای مقابله با بیماری کرونا در داخل اشاره کرد و افزود: دشمنان، ما را در تحریم نگه داشته اند، اما با اعتماد به نفس محققان ایرانی و با ارائه راهکار‌های مناسب که خاص دانشمندان ایرانی بوده است موفق به تولید واکسن کرونا در کشور شده ایم.
آقای محمد مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) روز سه شنبه از آغاز مرحله نخست آزمایش انسانی «اولین واکسن ایرانی کرونا» گفت و در مرحله نخست، واکسن کرونا تولید ایران به سه نفر تزریق شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از دو طرح نیروگاه خورشیدی در قم
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تأمین آب شرب رابر از سد شهیدان امیرتیموری
به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف برای کارکنان صدا و سیما برگزار شد.
هدفگذاری بخش درمان استان؛ بی‌نیازی بیماران از مراجعه به سایر استان‌ها است
بازرسی از داروخانه‌های دولتی و خصوصی توسط معاونت غذا و دارو در زنجان
رویکرد مردم‌ محوری عامل توفیقات دولت در آذربایجان شرقی
رونمایی از ماشین‌آلات دهیاری‌های و افتتاح پروژه‌های برق‌رسانی
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
کشف بیش از دو هزار لیتر سوخت قاچاق در پلدختر
استان زنجان جزو سه استان پیشرو کشور
تشریح نتایج طرح ارتقاء امنیت اجتماعی شهرستان کرمان
زخمی تازه از جلاد‌های آشنا
افزایش مشارکت مردمی در توسعه اماکن متبرکه در سراسر کشور
خرید ۴ میلیارد ریال پسته با وجوه حاصل از فریب و کلاهبرداری
تداوم افتتاح طرح‌های عمرانی در گیلان در هشتمین روز دهه فجر
بسته خبر‌ی دهه فجر ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
لیگ برتر تنیس روی میز؛ شکست سپاهان مقابل مناطق نفت‌خیز جنوب
فعالیت سامانه بارشی از امشب در گلستان
برگزاری دومین دوره مسابقه ملی کتابخوانی مجازی در زنجان
توسعه خوشه خرمای خوزستان با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
نام ۲ کشاورز زنجانی در فهرست کشاورزان نمونه زراعت کشور
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)