• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۲۱۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۲
اردبیل » اقتصادی

شورای قرارگاه ۱۷ ربیع، پایداری قیمت کالا‌ها و خدمات

نخستین جلسه شورای قرارگاه ۱۷ ربیع استان اردبیل با هدف هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان برای تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ نخستین جلسه شورای قرارگاه ۱۷ ربیع استان اردبیل با هدف هماهنگی و هم افزایی دستگاه‌های اجرایی و نظارتی استان برای تنظیم بازار و کنترل قیمت‌ها در سپاه حضرت عباس (ع) استان برگزار شد.
پایداری قیمت کالا‌ها و خدمات از مصوبات شورای قرارگاه ۱۷ ربیع
در این جلسه استاندار اردبیل تشکیل این شورا را در راستای هماهنگی بیشتر و اجتناب از اقدامات جزیره‌ای دانست و گفت: قطعا با عملیاتی شدن مصوبات و تصمیمات این شورا شاهد آرامش بیشتر در قیمت کالا‌ها و خدمات خواهیم شد و مردم از ثمرات و نتایج این تصمیمات بهره مند می‌شوند.
بهنام جو افزایش ظرفیت‌های تولیدی استان و همچنین پایین آوردن قیمت تمام شده کالا‌ها را در کنار نظارت مستمر و دائمی بر بازار، امری بسیار ضروری دانست و گفت استفاده از ظرفیت بسیج در نظارت بر بازار می‌تواند تجربه شیرین طرح حاج قاسم سلیمانی در کنترل و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا را مجددا تکرار کند.
وی یکی از معضلات اصلی در اقتصاد کشور را بحث احتکار دانست و گفت: در کنار طراحی و استفاده از سیستم‌های رهگیری کالا وشفاف کردن موجودی انبار‌ها و توزیع آن‌ها باید به مسئله فرهنگ سازی و تقویت پایه‌های اعتقادی نیز توجه شود تا فرد محتکر بداند که با این کار چه گناه بزرگ و بعضا جنایتی مرتکب می‌شود.
 
پایداری قیمت کالا‌ها و خدمات از مصوبات شورای قرارگاه ۱۷ ربیعفرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان هم مجموعه سپاه و بسیج استان را همراه و همکار دستگاه‌های اجرایی در کلیه زمینه‌ها خصوصا نظارت بر قیمت‌ها بیان کرد و گفت همه باید به دنبال خنثی کردن تحریم‌های ظالمانه دشمن باشیم که کنترل بازار و جلوگیری از سو استفاده دلالان یکی از راه‌های خنثی کردن تحریم‌ها است.
سردار بابازاده افزود: جرایم و تخلفات اقتصادی بسیار پیچیده از گذشته شده و لازم است مقابله با این جرایم نیز حرفه ای‌تر از گذشته و با اشرافیت کامل انجام شود.
وی گفت: دشمن تلاش دارد با تبلیغات و جنگ روانی وضعیت کشور را به دور از واقعیت‌ها جلوه دهد که نیاز است در حوزه رسانه‌ای خصوصا فضای مجازی در مقابل این شایعات و جنگ روانی ایستادگی کنیم.
فرمانده سپاه حضرت عباس (ع) استان اظهار کرد: تنها راه برای گذر از این شرایط تاریخی در کشور کار جهاد و تفکر بسیجی است و این همان راهی است که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در طول زندگی خود آن را پیمود و دشمنان را در منطقه زمین گیر و ذلیل کرد.
 
پایداری قیمت کالا‌ها و خدمات از مصوبات شورای قرارگاه ۱۷ ربیع
رییس کل دادگستری استان هم در این جلسه گفت: ما در جنگ تمام عیار اقتصادی با استکبار هستیم و به همین خاطر باید آرایش جنگ اقتصادی داشته باشیم.
عتباتی افزود: از این پس برای جرایمی، چون احتکار و ممانعت از توزیع به موقع کالا علاوه بر بحث تعزیری پرونده‌های کیفری نیز تشکیل می‌شود و به عنوان اختلال در نظام عرضه و توزیع با متخلفان برخورد می‌شود.
 
 
 
پایداری قیمت کالا‌ها و خدمات از مصوبات شورای قرارگاه ۱۷ ربیع
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان هم در این جلسه گفت: در بسیاری از کالا‌های اساسی کمبود وجود ندارد، اما آنچه باعث کمبود در بازار می‌شود عدم هماهنگی در ثبت سفارش‌ها برای واردات و نبود نظارت کامل بر نحوه توزیع این کالا‌ها است.
صادقی گفت: یک از راه‌های مقابله با احتکار شناسایی دقیق انبار‌ها و ثبت آن‌ها در سامانه است که متاسفانه بسیاری از این انبار‌ها در سامانه وزارت صمت ثبت نشده و این کار نظارت را دشوار کرده است.
 
 
این نخستین جلسه این شورا بود و مقرر شد جلسات این شورا به صورت مستمر برگزار شود و تصمیمات گرفته شده دراین جلسات به جد پیگیری شود.
پایداری قیمت کالا‌ها و خدمات از مصوبات شورای قرارگاه ۱۷ ربیع
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)