• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۲۸۳۷
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
اردبیل » اجتماعی

جریان مقاومت رویشی از "مکتب سردار سلیمانی" است

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: جریان مقاومت برگرفته و رویشی از مکتب سردار سلیمانی است که روشنگری و هویت دینی را در بین مردم منطقه ارتقا بخشید.

جریان مقاومت رویشی از به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده در مراسم اولین سالگرد شهادت سردار سلیمانی و پیش نشست همایش قره باغ با عنوان آراز، که توسط انجمن اسلامی نیرو‌های انقلاب اسلامی استان اردبیل برگزار شد، محور همبستگی و مقاومت تاریخی، فرهنگ را عامل اثر گذار در تأمین امنیت ملی جامعه عنوان کرد و گفت: هدف بزرگ همایش قره باغ علاوه بر مباحث جاری سیاسی، اجتماعی، امنیتی که مسئولین مربوطه کشور پیگیر آن هستند، در هم آمیختگی فرهنگ جامعه مسلمان شیعه است.
وی اهمیت دادن به سرنوشت امت اسلامی را خارج از مرز‌های جغرافیایی دانست و اظهار داشت: با وجود اینکه مرز‌های جغرافیایی برای هر کشوری محترم و قابل ارزش است، اما سرنوشت امت اسلامی در هم تنیده و اینگونه نیست که ما نسبت به تحولات منطقه بی تفاوت بوده و عکس العملی در راستای حمایت از مردم مسلمان نداشته باشیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل به تلاش مستمر دشمن در راستای تخلیه هویت دینی از جوامع اسلامی اشاره کرد و گفت: اگر دشمن قدمی بر علیه امت اسلامی، قدم‌های بعدی نیز خواهد آمد و همچنان در تلاش است که هویت دینی را در جوامع اسلامی کمرنگ کرده و جامعه‌ای بی هویت، سکولار و عریان پدید آورد و ما به‌عنوان امت واحده اعلام می‌کنیم که هویت امت اسلامی از فرهنگ اسلامی جدا نیست و همواره در دفاع از فرهنگ و هویت دینی مسلمانان پیش قدم هستیم.
عضو شورای فرهنگی عمومی استان اردبیل با ارج نهادن به عزم و اراده مردم آذربایجان در دفاع از خاک قره باغ، این فرهنگ رشادت و دلاوری را الگو گرفته از فرهنگ جوانان غیور ایرانی در دفاع از خاک کشور عنوان کرد و گفت: مردم آذربایجان در مناقشه قره باغ، امید و وابستگی خود را از گروه‌های مختلف اعم از «گروه مینسک»، سازمان‌های بین المللی و گردهمایی کشور‌های منطقه دریای خزر کنار کشیده و خود را مهیای آزاد سازی خاک وطن کردند که این عزم و اراده آن‌ها باعث پیروزی در جنگ شد.
حجت‌الاسلام جعفرزاده در ادامه، به نقش علما، نخبگان و اصحاب رسانه در تبیین اهداف همایش قره باغ اشاره کرد و افزود: اکنون در مرحله پسا جنگ قره باغ که حقیقتاً مهم‌تر از زمان جنگ است، علما، نخبگان، اصحاب رسانه، فعالان فرهنگ هنر و تمام کنشگران فرهنگی باید هنرمندانه نقش جریان مقاومت را در این پیروزی که بر گرفته از مکتب عاشورا و مکتب سردار سلیمانی است تبیین کنند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان، اصلی‌ترین محور همایش قره باغ را تبیین و تدوین جریان مقاومت در منطقه بیان کرد و گفت: ارادت مردم آذربایجان نسبت به شهید سردار سلیمانی در مراسم گرامی داشت شهدای قره باغ، نشان از تداوم جریان مقاومت در منطقه است و این همان چیزی است که دشمن را آزاد می‌دهد.
حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده بر ضرورت بررسی و شناخت اهداف بازیگران منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای در بحران قره باغ تاکید کرد و گفت: بایستی اهداف فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی که در این مباحث مورد توجه است، بررسی شده و نیز نقش ایران در حمایت از مردم آذربایجان به درستی تبیین شود.
جریان مقاومت رویشی از
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار جهانی در تهران
نجات روباه آسیب‌دیده در چالدران
تأکید دبیر ستاد تسهیل کشور بر الزامی بودن اجرای مصوبات استانی
دیدار با خانواده شهید شفیعی در اصفهان
بررسی موانع پیش‌روی توسعه استان دردیدار مسئولان کرمان با رئیس جمهور
شکارچیان غیرمجاز در ارومیه دستگیر شدند
اعلام برنامه مسابقات مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال
کشف محموله بزرگ آرد و خوراک دام قاچاق در نهاوند
برداشت محصول لوبیا در شهرستان اقلید
راهپیمایی ۱۳ آبان در شهر‌های استان مرکزی
دادستان زرند: علت فوت دانش‌آموز زرندی در حال بررسی است
اجرای بیش از ۵۸ کیلومتر آسفالت راه روستایی در شهرستان ارومیه
تکمیل ۲۰ واحد ویلایی نهضت ملی مسکن در گرمی مغان
آغاز ثبت نام وام‌های تحصیلی دانشجویی از شنبه آینده
سرمربی الوحدات اردن: تا آخرین لحظه امیدواریم
نگاهی به چند فیلم آماده پخش از سیما
دو نشان طلا، ارمغان روژان دلیر از مسابقات کاراته قهرمانی کشور
از شعار آزادی یک زن تا کشتار زنان سودان
خودرو‌های شخصی پیشتاز تخلفات جاده‌ای آذربایجان‌غربی در مهرماه
سلاح امروز استکبار از گلوله به رسانه تبدیل شده است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)