• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۳۵۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۴
علمی و فرهنگی
دکتر صالحی:

شهید سلیمانی با اطمینان خاطر به نصرت الهی ایمان داشت

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با حضور در برنامه «قرار قاسم» در شبکه ۵ سیما، به تشریح مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های شهید سردار قاسم سلیمانی پرداخت.

شهید سلیمانی با اطمینان خاطر به نصرت الهی ایمان داشتبه گزارش خبرنگار حوزه انرژی هسته‌ای گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان انرژی اتمی؛ آقای دکتر علی اکبر صالحی، با گرامیداشت یاد و خاطره فرماندهان شهید مقاومت سردار سلیمانی و المهندس و همراهان شهیدشان گفت: این شهدای عزیز اسوه‌هایی هستند که باید به ملت و نسل‌های آینده معرفی شوند، تا این نسل‌ها بتوانند راه خودشان را پیدا کنند.

وی تأکید کرد: نمی‌خواهیم اسطوره سازی کنیم بلکه می‌خواهیم اسوه سازی کنیم. اسطوره با خیالات سر و کار دارد، اما اسوه با صفات واقعی در تماس است که می‌توان به راحتی الگو قرار داد. سردار سلیمانی انسانی مثل دیگران بود که توانست الگو شود.

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: این‌ها جهاد اکبر یا جهاد نفس و خودسازی کردند و در بستر دین و ایمان حرکت کردند و بعد به جهاد اصغر پرداختند و آثار ماندگاری از خود بجای گذاشتند.

وی با اشاره به دیدار‌های منظم با سردار سلیمانی در کسوت وزیر امور خارجه گفت: شهید سلیمانی شخصی دوراندیش بود و کاری بزرگ کرد که توانست سمت و سوی اتفاقات کشور‌های عربی از جمله مصر و لیبی و تونس و بویژه سوریه را حدس بزند و بخواند.

آقای دکتر صالحی با اشاره به تقویت روابط سوریه با مصر بویژه در زمینه اطلاعاتی در زمان مرسی و حمایت سردار سلیمانی از سوریه که از ارکان اصلی مقاومت بود، گفت: اگر سوریه می‌ریخت، مقاومت یک رکن اساسی خود را از دست می‌داد. از این رو با دعوت سوریه سردار سلیمانی به این کشور که جنگ جهانی علیه او راه انداخته بودند، وارد شد. شهید در مقابل این هجمه جهانی به کمک سوریه رفت. در ۹-۸ سال گذشته به یمن دوراندیشی و همت والای شهید سلیمانی سوریه پابرجا مانده است. ملت سوریه تلاش و مقاومت کرد، رهبر سوریه، بشار اسد هم رهبری مقاوم و معتقد بود، اما اگر کمک جمهوری اسلامی نبود، در شرایط سخت و دشواری قرار می‌گرفت.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در داخل هم برخی درباره موفقیت در سوریه مردد بودند، به تردید مسلمانان پیش از فتح مکه اشاره کرد و گفت: شرایط در سوریه خوب نبود، اما شهید سلیمانی با اطمینان خاطر به نصرت الهی ایمان داشت. افق وضعیت سوریه هنوز روشن نبود، اما برای کسی که در دل قضیه بود موضوع فرق می‌کرد.
حمایت رهبر معظم انقلاب اسلامی در این قضایا قدرت و اعتماد بنفس می‌داد.
الان بعد از ۹ سال حقانیت فرمانده‌ای که بر اساس عقلانیت و ایمان فرماندهی و در بستر دین حرکت می‌کرد، جا افتاده است.
آقای دکتر صالحی با بیان اینکه کار شهید سلیمانی دو بخش نظامی و فرهنگی داشت، تصریح کرد: لازم بود برداشت عموم مردم و افکار عمومی کشور‌هایی که بیداری اسلامی در آن‌ها اتفاق افتاده بود، از انقلاب اسلامی برداشت صحیحی باشد. از این رو در این کشور‌ها روشنگری می‌شد و با نخبگان آن‌ها تماس برقرار می‌کردیم.

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: به توصیه شهید سلیمانی به صدا و سیمای مصر رفتیم. سؤال کردند چرا می‌خواهید مصری‌ها را شیعه کنید. با استفاده از بیانات حضرت آقا گفتم باید در ابتدا تعریف مشترکی از شیعه و سنی داشته باشیم. اگر سنی معنایش تبعیت از سنت حضرت رسول اکرم (ص) است، ما ایرانی‌ها قبل از اینکه شیعه باشیم، سنی هستیم و اگر شیعه حب اهل بیت باشد، شما مصری‌ها قبل از اینکه سنی باشید، شیعه هستید. پس نه نیاز است شما ما را سنی کنید و نه ما شما را شیعه کنیم. شهید سلیمانی در این وادی‌ها ورود کرده بود و این آگاهی را در تعریف انقلاب اسلامی به مردم مصر می‌داد.

آقای دکتر صالحی در خصوص آغاز تولید سوخت ۲۰درصد و آمادگی سازمان گفت: نامه‌ای به نماینده جمهوری اسلامی در وین داده ایم که تسلیم آژانس بشود. بازرسان بیایند فک پلمپ کنند. تحت نظارت آژانس در آینده نزدیک باید کپسول گاز اورانیوم را تعویض کنیم. ما باید مصوبه مجلس را اجرا کنیم، اما دولت آیین نامه‌ای در خصوص چگونگی اجرای آن باید ابلاغ کند؛ و رئیس جمهور باید دستور اقدام صادر کند. ما سرباز نظام هستیم و دستمان روی ماشه است. فرمانده باید دستور بدهد.
ما خیلی سریع می‌توانیم کار را شروع کنیم.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان سخنانش با اشاره شجاعت سردار شهید در حضور در جبهه‌های مختلف مقاومت تصریح کرد: شهید به مراد خودش حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام تأسی کرده است که عطوفت، رأفت و رحمت بیکران داشت. به همین سیاق آغوش شهید سلیمانی محل عطوفت برای فرزندان یتیم و شهدا بوده است. از طرفی هم دست و بازویش قوی بود و بدون ترس و لرز در برابر دشمن می‌ایستاد و پاسخ می‌داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)