• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۵۳۳۷
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
بین الملل » غرب آسیا
به مناسبت سالگرد روز شهید

بدرالدین: شهادت در راه آرمان، پیروزی بزرگی است

عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن در سخنرانی خود به مناسبت سالگرد روز شهید گفت، شهادت در چارچوب تحقق یک آرمان عادلانه، پیروزی بزرگی است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه  تلویزیونی المیادین، عبدالملک بدرالدین دبیرکل جنبش انصارالله یمن در سخنرانی خود به مناسبت سالگرد روز شهید گفت: شهادت در چارچوب تحقق یک آرمان عادلانه، پیروزی بزرگی است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
امت اسلامی با هجمه همه جانبه آمریکا و اسرائیل روبروست
عبدالملک بدرالدین در سخنرانی خود به مناسبت روز شهید، گفت: بر پایداری و ادامه راه شهدای بزرگ که بزرگترین درس‌ها را به ما دادند و همکاری و برادری را برای بیرون راندن دشمن اسرائیلی و پایگاه‌های آمریکا از منطقه تقویت کردند، تاکید می‌کنیم. در برابر این فداکاری‌ها مسئولیت‌های بزرگی بر عهده همه ماست. ما به مقابله با هجمه علیه خودمان و علیه امت مان ادامه می‌دهیم و با تجاوزگری که آن را بخشی از هجمه آمریکایی- صهیونیستی علیه امت اسلامی می‌دانیم، مقابله می‌کنیم. امت ما شایستگی آزادی و استقلال را دارد و آزادی و استقلال با وجود سلطه آمریکا و اسرائیل محقق نخواهد شد.
توکل ما به خداوند است و به آن تکیه داریم و با فداکاری می‌توانیم پیروزی‌های بزرگ محقق کنیم. هر زمان که در راه پایدار خود، شهید تقدیم کنیم، خداوند پیروزی‌های بیشتری به امت ما خواهد داد. باید کمک‌های مالی و انسانی به جبهه‌های نبرد ادامه پیدا کند و به شرایط جبهه داخلی در زمینه‌های مختلف توجه داشته باشیم و مانع نفوذ در آن شویم. باید برخورد درستی با مشکلات داخلی داشته باشیم و از اتهام زنی‌های نادرست خودداری کنیم. یابود شهید، مناسبتی برای تقویت عزم و اراده و یادآوری شهدا و فداکاری‌های آنان برای گرفتن درس از آنهاست.
به این مناسبت، مسئولیت جامعه و کشور در برابر خانواده‌های شهدا را یادآوری می‌کنیم. شرایط امت و ملت ما به گونه‌ای است که گرامیداشت یاد شهدا برای برجسته کردن میزان مظلومیت، پایداری، ثبات و قدرت اراده ضروری است. برای آزاد شدن از سلطه طاغوت‌ها باید آمادگی کامل برای فداکاری داشته باشیم. ظالمان برای آسیب رساندن به ما تلاش می‌کنند و ما باید آمادگی برای فداکاری داشته باشیم.
هدف توطئه‌های دشمن، سلطه بر امت و سوء استفاده از ظرفیت‌های انسانی، مادی و موقعیت جغرافیایی کشور‌های ماست. اگر امت اسلامی برای مقابله با این هجمه، اقدامی انجام ندهد، همه چیزش را از دست خواهد داد. دشمنان برای از بین بردن ماهیت امت ما و فروپاشی آن و تسلط بر امت اسلامی تلاش می‌کنند. به تثبیت مفهوم شهادت در راه خدا برای مقابله با طاغوت‌های این عصر یعنی آمریکا و اسرائیل و مزدورانشان نیاز داریم. امروز در مرحله‌ای قرار داریم که یا باید با امت و ارزش‌های اسلامی باشید یا باید در برابر دشمنان تسلیم شد و حقارت را پذیرفت.
دو شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را آمریکایی ها به این علت به شهادت رساندند که دو فرمانده از آزادمردان این امت بودند. باید قدر این فرماندهان را بدانیم و آن‌ها را قهرمانی از قهرمانان امت اسلامی بدانیم. ما در مرحله مهمی قرار داریم و شاهد بودیم که مفهوم شهادت در راه خدا، می‌تواند زمینه پیروزی امت را محقق کند. آزادسازی نوار غزه در فلسطین و پیروزی‌هایی که حزب الله در لبنان به دست آورد، الگویی از موفقیت تجربه جهاد و شهادت است. انقلاب اسلامی در ایران هم نتیجه فداکاری را نشان داد و در نتیجه آن بود که ایران از سلطه آمریکا و رژیم شاه (مخلوع) نجات پیدا کرد.
سوریه، عراق و بحرین هم نمونه‌هایی از پایداری، آمادگی برای فداکاری و شهادت ارائه کردند. دشمن در این مرحله به اقدام از خارج اکتفا نمی‌کند و به دنبال نفوذ در امت و تاثیر گذاشتن بر جبهه داخلی با تحرکات منافقان است. رژیم‌های سعودی و امارات، نظامیان در سودان و رژیم‌های بحرین و اخیرا رژیم مغرب، نماد‌های نفاق در امت اسلامی هستند. جدا شدن حق و باطل از یکدیگر، باعث تقویت بصیرت و درک درست از ماهیت آنچه که در منطقه رخ می‌دهد، خواهد شد و این مسئله بسیار مثبت است.
حضور دشمن اسرائیلی در فلسطین، به هیچ وجه مشروعیت ندارد و همه اقدامات آن نامشروع است. عادی سازی روابط بعضی کشور‌های عربی با دشمن اسرائیلی، روابط بعضی از این رژیم‌ها با دشمن اسرائیلی را آشکار کرد تا بتوانند به اسرائیل به عنوان نماینده آمریکا برای سلطه بر منطقه کمک کنند. آمریکا، عربستان را نماینده قابل اتکایی برای خودش در منطقه نمی‌داند و فقط آن را گاو شیرده‌ای می‌بیند. بقیه عوامل و مزدوران آمریکا در منطقه حتی گاو شیرده هم برای واشنگتن محسوب نمی‌شوند.
واقعیت نبرد فعلی در امت ما نبردی است که آمریکا و اسرائیل به همراه بعضی رژیم‌ها در منطقه، آن را هدایت می‌کنند. در مقابله با عادی سازی روابط، عده‌ای تلاش کردند از مسئولیت خودشان فرار کنند و دشمن را به اشتباه در داخل امت اسلامی جلوه دهند. عادی سازی روابط باعث تقویت سلطه دشمن بر این کشور‌ها خواهد شد و ملت‌های مقاومت باید با سلطه جویی مقابله کنند. عاملان عادی سازی روابط مانند بوق‌هایی برای دشمن اسرائیلی عمل می‌کنند تا برای آن تبلیغ کنند و از نظر سیاسی به دنبال اعمال فشار بر دیگر کشور‌ها هستند تا عادی سازی روابط را بپذیرند.
برنامه عاملان عادی سازی روابط، اقدام به نفع دشمن اسرائیلی و نه برای تحقق منافع شان است و آن‌ها بازنده خواهند بود. کسانی که به دنبال آزادی و استقلال هستند می‌خواهند با ثبات به این مسیر ادامه دهند و با عادی سازی روابط و برنامه‌ها برای سلطه بر منطقه مقابله کنند. همه تلاش‌ها برای تغییر قطب نمای تعیین دشمن به داخل امت اسلامی و معرفی کردن ایران و کشور‌های محور مقاومت به عنوان دشمن، با هدف دور کردن امت اسلامی از مقابله با دشمنان واقعی صورت می‌گیرد.
نخستین کسانی که از خطر ایران سخن گفتند، آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها بودند و سپس عربستان و امارات آن را به صورت دائم تکرار می‌کنند. آمریکا و صهیونیست‌ها بودند که آتش فتنه طایفه‌ای را شعله ور کردند تا تکفیری‌ها را تشویق کنند. سعودی‌ها که فرماندهی این تجاوزگری را برعهده دارند، زیر نظر آمریکا و با همکاری دشمن اسرائیلی عمل می‌کنند. عربستان با توطئه چینی علیه آزادمردان امت اسلامی به نیابت از آمریکا و اسرائیل عمل می‌کند.
نبرد امروز امت اسلامی، نبرد امت در مقابله با خطری است که آمریکا و اسرائیل و رژیم‌های مزدور در داخل امت اسلامی آن را هدایت می‌کنند. امت ما به تقویت تلاش‌ها و همکاری نیاز دارد، زیرا همه امت‌های مسلمان باید وحدت داشته باشند. همه ما بخشی از امت اسلامی هستیم و همه ما در این نبرد هدف قرار گرفته ایم و آمریکا و اسرائیل برای محاصره هر یک از ملت‌ها تلاش می‌کنند تا با توطئه چینی به صورت دسته جمعی، همه امت اسلامی را هدف قرار دهند.
امت اسلامی، متحد است و همه ما باید در یک جبهه قرار داشته باشیم و بدانیم که در یک نبرد مشارکت داریم. مسئله فلسطین همچنان اصلی‌ترین مسئله برای ما باقی خواهد ماند، حتی اگر دیگران آن را رها کنند. توطئه‌ها امروز آشکار شده است و توطئه چینان نشان دادند که به نفع رژیم دشمن و علیه ملت فلسطین عمل می‌کنند و در محاصره فلسطینی‌ها مشارکت دارند و همه چیز را از فلسطینی‌ها دریغ می‌کنند و به دنبال همکاری با دشمن اسرائیلی هستند.
عربستان فعالان وابسته به جنبش حماس را بازداشت و شکنجه می‌کند، در حالی که هیچ گناهی به جز حمایت از مقاومت علیه رژیم دشمن ندارند. همانطور که خدا دستور داده است باید همکاری بین خود را تقویت کنیم، زیرا باعث تقویت امت می‌شود. محور مقاومت هم باید این باور را تقویت کند که همه ما در یک جبهه هستیم و کسانی که زیر پرچم آمریکا در کنار اسرائیل قرار می‌گیرند، از راه امت اسلامی منحرف شده اند.
>> مشروح سخنان دبیرکل انصارالله به مناسبت روز شهید
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۳ آبان
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)