• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۶۷۹۸
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۰۸:۲۳
صفحه نخست » عمومی

خواننده پاپی که از حاج قاسم انگشتر گرفت

یکی از خوانندگان جوان موسیقی کشورمان با اشاره به اجرای قطعه «ما ملت امام حسینیم» در سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی از خاطره انگشتری که این شهید بزرگوار به وی هدیه داد، سخن گفت.

به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ میلاد هارونی خواننده جوان موسیقی پاپ کشورمان که طی روز‌های اخیر همراه با صابرخراسانی در مزار شهید قاسم سلیمانی و چندین شهر کشور به اجرای زنده قطعه «ما ملت امام حسینیم» پرداخته بود، توضیح داد: خوشبختانه پس از ساخت این اثر موسیقایی که با همراهی صابر خراسانی عزیز صورت گرفت، ما توفیق داشتیم که کار را در شهر‌های مختلف کرمان، مزار شهید قاسم سلیمانی و چند شهر دیگر اجرا کنیم که خوشبختانه با عنایت ویژه حاج قاسم و شهدای عزیزمان استقبال بسیار خوبی از این قطعه شد.
هارونی افزود: یکی از ماندگارترین لحظاتی که در این اجرا‌ها تجربه کردم، مربوط به اجرای ما در یکی از زندان‌های کرمان بود که در آنجا مشاهده کردم زندانیان با موضوع حاج قاسم نمایشگاهی را به صورت خودجوش راه اندازی کرده بودند که برایم خیلی عجیب بود و به من ثابت کرد که مکتب حاج قاسم که می‌گویند یعنی چه؟ او قطعاً یکی از بزرگترین انسان‌های روزگار من است که وقتی رفت دیدیم که چه جمعیتی شیدای او بود.
وی بیان کرد: تا آنجا که یادم می‌آید در همین چند روز بیش از ۴۰ بار آهنگ را پیش روی مخاطبان عزیزمان اجرا کردیم و شکل استقبال هم به نوعی بود که قطعاً یکی از بهترین و شیرین‌ترین تجربه‌های کاری من به حساب می‌آید. به هر حال فارغ از تمام ارزش‌ها و صفات ممتازی که در وجود حاج قاسم بود، آنچه برایم شیرین‌تر و جذاب‌تر شد، حس شخصی‌ام به این شهید بزرگوار بود که در زمانی توفیق پیدا کردم انگشتری را از او هدیه بگیرم. یک روز فراموش نشدنی که قطعاً برایم دربرگیرنده تجربه‌ای ارزشمند و مهم بود.
خواننده پاپی که از حاج قاسم انگشتر گرفت
این خواننده جوان در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: حدود سه سال پیش بود که بنا به یک سفارش موسیقایی اثری را با موضوع مقاومت تولید کردم که یک برنامه رونمایی آن در حرم امام رضا (ع) برگزار شد. این اثر یک قطعه چهار زبانه فارسی، عربی، افغانستانی و پاکستانی بود که بهمن ماه سال ۹۶ رونمایی شد. اتفاقاً در این مراسم توفیق داشتیم که در کنار حاج قاسم اثر را رونمایی کنیم و این برای من باعث دنیایی افتخار بود که سردار سلیمانی یک انگشتر به من هدیه داده و از نحوه تولید کار ابراز رضایت کرده بود.
میلاد هارونی از جمله خوانندگان جوان موسیقی پاپ کشورمان است که طی سال‌های اخیر آثار متعددی را با مضامین ارزشی، انقلابی، سیاسی و اجتماعی تولید کرده است. این خواننده ۲۴ ساله در بهمن ماه ۹۱ به صورت حرفه‌ای قطعه‌ای به نام «اشک غریب» برای امام زمان (عج) منتشر کرد و اولین اجرای زنده خود را در نیمه شعبان ۹۲ در اصفهان انجام داد. او در تابستان سال ۹۳ موسسه‌ای به‌نام «سربازان جنگ نرم» را راه انداخت که در آن آثار موسیقایی با مضامین انقلابی تولید شد.
«این عمار»، «خط سرخ»، «حسرت زیارت»، «بابا رجب»، «کاخ سیاه»، «برادرانه»، «انقلاب بی مرز»، «صبح پیروزی»، «مادر آیینه‌ها»، «عصر انتظار»، «حرف دل یک ملت»، «بی‌نشون‌ها»، «عشق بی مرز» از جمله آثاری است که این خواننده تاکنون منتشر کرده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)