• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۷۳۲۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۹
علمی و فرهنگی
دکتر صالحی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما

تولید اورانیوم غنی‌شده ۲۰ درصدی؛ ماهانه ۸ الی ۹ کیلوگرم

رئیس سازمان انرژی اتمی: در مدت ۲۴ ساعت فرآیند تولید غنی سازی اورانیوم ۲۰ درصدی را راه اندازی کردیم. در هر ساعت بین ۱۷ تا ۲۰ گرم می‌توانیم تولید داشته باشیم. ماهانه ۸ الی ۹ کیلوگرم تولید خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار فناوری هسته ای گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما ، آقای دکتر صالحی در حاشیه مراسم بزرگداشت چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده در مصاحبه با خبرنگاران افزود: در غنی سازی 20 درصد وقتی مجلس قانون را تصویب کرد، خود را ملزم به اجرای قانون دانستیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: رئیس جمهور هم دستور تامین بخشی از نیازهای مالی قانون را در سال 99 و غنی سازی 20 درصد را دادند و 20 درصد را بعد از طی کردن تشریفات آژانس ، به لحاظ فنی در مدت 24 ساعت توانستیم 20 درصد را راه بیندازیم و ساعتی 17 تا 20 گرم غنی سازی 20 درصدی می شود و الآن تولید، پایدار شده است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

آقای صالحی افزود: ماهانه 8 الی 9 کیلوگرم توان تولید داریم تا به 120 کیلوی تکلیف شده در قانون برسیم .

وی ادامه داد:غنی سازی  20 درصدی که ظاهرا متوقف بود و تصور می کردند نابود شده است در مدت 24 ساعت راه اندازی شد.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما برای 5 سال رآکتور تحقیقاتی تهران سوخت داریم و این 20 درصد هم ذخیره خواهد بود و انباشته خواهد شد لذا فعالیت های سازمان هیچکدام متوقف و کند نشده است .

آقای صالحی افزود: الان در حال نصب 1000 سانتریفیوژ IR2m هستیم و دو آبشار نصب شده و در حال کار است یعنی بیش از 320 سانتریفیوژ IR2m‌ نصب شده و در حال نصب است و تا دو سه ماه آینده که طبق قانون  باید 1000 دستگاه نصب کنیم ، این امر انجام خواهد شد و  زودتر هم به نقطه مد نظر میرسیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: 1000 سانتریفیوژ IR6 هم تا یکسال آماده خواهد شد و رئیس جمهور هم دستور مقتضی برای تامین مالی را داده اند و مطابق درخواست مجلس درست در محدوده های زمانی و حتی زودتر کار پیش می رود.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

دکتر صالحی درباره فعالیت های سازمان انرژی اتمی گفت: سازمان انرژی اتمی حدود 20 هزار نیرو با فعالیت های گسترده دارد، از ساخت دو نیروگاه اتمی که یکی از آن ها در بوشهر است گرفته تا بزرگترین مرکز یون درمانی و مرکز تترا که تجهیزات آن خریداری شده است ، در اکتشاف و استخراج فعالیت های گسترده ای داریم و به طور متوسط که نسبت به گذشته چهار الی 5 تن کیک زرد تولید می کردیم که به 30 تن رسیده و امسال تا 40 تن افزایش می یابد.

 

توسعه فعالیت های سازمان انرژی اتمی  

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: این فعالیت ها روز به روز گسترده تر می شود و ساخت رآکتور تحقیقاتی اراک و آب سنگین و موارد استفاده های گوناگون از آب سنگین فعالیت های زیادی شده است و در ساخت مرکز یون درمانی در البرز که بزرگترین و بی نظیرترین بیمارستان غرب آسیا خواهد بود پیشرفت خوبی داشته ایم و فقط 200 میلیون یورو تجهیزات دارد و ساختمان آن با 1000 میلیارد تومان در حال ساخت است که شهریور مرحله اول آن بهره برداری می رسد.

دکتر صالحی افزود: مرکز رادیو دارو تترا داریم که بزرگترین مرکز رادیو داروی غرب آسیا خواهد بود 37 هزار مترمربع وسعت و 60 میلیون یورو تجهیزات دارد و بزرگترین تولید کننده رادیو دارو در منطقه وسیعی از آسیا خواهیم بود که هم اکنون با  بضاعت اندک که در حال کار هستیم به 10 الی 11 کشور صادرات داریم و برغم محدودیت ها حتی به اروپا صادر خواهیم کرد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جذب نیروی جوان دستور کار سازمان 

فعالیت های سازمان رو به گسترش است و این فعالیت ها مستلزم آن است که ما نیروی جوان جذب کنیم، همانطور که تعدادی از نیروها بازنشسته می شویم نیروهای جوان وارد می شود و سالانه چند صد نیروی جدید جذب می کنیم تا توازنمان برقرار باشد و نوید می دهم سازمان با قوت و قدرت در حال پیشرفت است و هیچ بخشی از سازمان راکد نبوده است .

 

نام گذاری نگین سایت هسته ای تهران به نام شهید فخری زاده

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امروز مراسم چهلمین روز شهادت دکتر فخری زاده در سازمان انرژی اتمی با حضور مهمان های گرانقدر برگزار شد و طی این مراسم به پاس خدمات ماندگار این شهید بزرگوار نگین سایت هسته ای شهید شهریاری یعنی رآکتور تحقیقاتی تهران را به نام شهید فخری زاده نام گذاری کنیم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

آقای صالحی افزود: شهدا که زنده اند و نزد خدا روزی می گیرند و نام این بزرگواران در کتاب زرین انقلاب اسلامی تا ابدیت ثبت شده است ، اما ما هم به پاس خدمات این عزیز بزرگوار بر خود فرض دیدیم که بهترین جای سازمان انرژی اتمی به نام این شهید عزیز نام گذاری شود که ما هر وقت در این مرکز کاری انجام دهیم با نام ایشان روبرو شویم و فراموش نکنیم که چه ایثارها و چه از خودگذشتگی هایی شهدای ما انجام دادند.

رئیس سازمان انرژی اتمی خاطرنشان کرد: اگر این خودگذشتگی ها و ایثارها مثل شهیدان ما نبودند یقینا جمهوری اسلامی در این جایگاه عزتمند قرار نداشت، ما به پاس خدمات این بزرگان هر آنچه در توان داریم سعی می کنیم نامشان را ثبت و ابدی کنیم که کوچکترین کاری است که می توانستیم انجام دهیم.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
وقتی طرفهای مقابل به تعهدشون عمل نمیکنن بهترین روش همینه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)