• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۸۷۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
سیاسی » مجلس

بررسی علل آلودگی هوا در فراکسیون محیط زیست مجلس؛ دوشنبه

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس از برگزاری نشست مشترک این فراکسیون و کمیسیون اصل ۹۰ برای بررسی علل آلودگی هوا در دوشنبه هفته آینده خبر داد.

بررسی علل آلودگی هوا در فراکسیون محیط زیست مجلس؛ دوشنبهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از خانه ملت؛ خانم سمیه رفیعی در خصوص بررسی راه کار‌های کاهش آلودگی هوا، افزود: در این نشست مشترک، آن بخش از دستگاه‌هایی که به طور مستقیم در مورد کاهش آلایندگی هوا تکلیف دارند را دعوت خواهیم کرد به عنوان مثال وزارت نفت یکی از دستگاه‌هایی است که در قانون هوای پاک تکلیف دارد، بنابراین مدیرکل‌های تخصصی مربوطه را دعوت خواهیم کرد و باید در کمیسیون پاسخگو باشند.
وی در ادامه گفت: دستگاه‌ها نباید از پاسخگویی تخطی و مدیرکل تخصصی باید پاسخگو باشد و نمی‌تواند قصور خود را گردن کس دیگری بیاندازد و با پرسیدن سوالات تخصصی و کارشناسی شده اجازه فرافکنی را به آن‌ها نخواهیم داد و این فرصت را از آن‌ها خواهیم گرفت البته با توجه به اینکه ریاست قوه قضائیه دستور بررسی موضوع را دادند از نهاد‌های ذیربط قوه برای حضور در نشست دعوت خواهیم کرد.
رئیس فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس، با بیان اینکه از تمامی رسانه‌ها برای شرکت در این نشست دعوت خواهیم کرد، گفت: تلاش خواهیم کرد برای نخستین بار از ابتدا تا انتهای نشست از طریق پلت فرم‌های خانه ملت به صورت آنلاین پخش شود و این حق مردم است که به آن‌ها آگاهی درست داده شود تا بدانند کدام یک از نهاد‌های مسئول در بحث آلودگی هوا نقش یا قصور دارند و تخلفی انجام دادند.
خانم رفیعی افزود: ماهی یکبار از طریق کارگروه مشترک کمیسیون اصل نود و فراکسیون محیط زیست و توسعه پایدار مجلس گزارش اقدامات انجام شده توسط نهاد‌های متولی را پیگیری و دریافت خواهیم کرد و بدون کوچکترین سانسوری در اختیار مردم قرار خواهیم داد.
وی همچنین با بیان اینکه مساله آلودگی هوا معضل چندین ساله و حتی سه دهه اخیر کشور است، گفت: همه دستگاه‌ها باید فارغ از مسئولیت سر یک میز بنشینند و به رفع این مساله متعهد شوند، اما متاسفانه دستگاه‌ها به طور مداوم تقصیر را گردن همدیگر می‌اندازند و دیگری را مقصر جلوه می‌دهند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: صرفا به گزارش‌های مکتوب ارائه شده اکتفا نمی‌کنیم و بازدید‌های سرزده و نظارت‌های میدانی را در دستور کار قرار خواهیم داد.
وی تصریح کرد: در رابطه با موضوع آلایندگی هوای تهران مانند سایر مواردی که در کمیسیون پیگیری شد بحث بازدید میدانی را سرلوحه کار خود قرار خواهیم داده و تا بحث اجرایی‌شدن قانون هوای پاک پیگیری خواهیم کرد.
خانم رفیعی با تاکید بر اینکه از تمامی ابزار‌های نظارتی که در اختیار داریم و البته با شناخت تخصصی به این مساله ورود و آن را پیگیری خواهیم کرد، افزود: مساله‌ای که بهتر است مردم در مورد آن اطلاع داشته باشند این است که بخش‌های مختلف دولت متعهد به اجرای قانون هوای پاک هستند و دولت باید به منابع آلاینده ثابت و متحرک آلودگی مانند حمل و نقل عمومی، پالایشگاه‌ها، نیروگاه‌ها، صنایع و کارخانه‌های ماسه و قیر و خودرو‌های تک سرنشین و استانداردسازی خودرو‌ها توجه ویژه داشته باشد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس همچنین با انتقاد از اینکه دولت ۷ سال است کوچکترین توجهی به حمل و نقل عمومی نداشته است، یادآور شد: به اذعان اعضای شورای شهر عن قریب است که تمامی سیستم حمل و نقل عمومی تهران از رده خارج شوند؛ از حدود ۷ هزار ناوگان حمل و نقل عمومی حدود ۵ هزار در حال فعالیت هستند و از رده خارج نشدند که نیاز است استاندارد‌های آن‌ها ارتقا یابد و نوسازی شوند، اما متاسفانه به این مهم توجه بسیار کمی شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری محفل شعرخوانی «چکامه کتاب» در ارومیه
نصف جهان، دروازه بلاروس به خلیج فارس
برخورد جدی با دور دور و حرکات مخاطره آمیز در منطقه صفاییه و بافت تاریخی یزد
پیروزی ماخاچ قلعه در یک چهارم در حضور حسین نژاد
معرفی سرپرست جدید اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران
دمای هوا تغییرات محسوسی ندارد
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
واژگونی خودرو در محور خوشاب به قوچان با ۳ مصدوم
تشدید سرکوب مهاجران در آمریکا
ارزش چهار میلیون و ۵۰۰ هزار دلاری صادرات محصولات فناورانه استان قزوین 
بازدید نماینده رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از رامهرمز
دو مسمومیت ناشی از گاز گرفتگی در انار
تنفس هوای نا سالم در تهران
خطر آلودگی‌های میکروبی و شیمیایی در مصرف‌کنندگان آبمیوه‌های دودزا
قطعی فیبر در مسیر تهران-شیراز علت افزایش پینگ بازی‌ها
برگزاری مسابقات آمادگی جسمانی ویژه دانش‌آموزان غیر ایرانی در قم
جلوگیری از هدر رفت بیش از ۴۷ هزار متر مکعب آب در اشکذر
تهرانِ معنوی در مسیر جهانی شدن با محوریت گردشگری مساجد
ضرورت تامین ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیزات بیمارستان ولایت 
درخشش قرارگاه منطقه‌ای کربلا در مسابقات قرآن و عترت خانواده کارکنان سپاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)