• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۹۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
بین الملل » اقتصادی
متاثر از تحولات سیاسی آمریکا

افزایش شاخص‌های بورس اوراق بهادار در بازار‌های جهان

بیشتر شاخص‌های کل بورس اوراق بهادار و دیگر شاخص‌های مالی در بازار‌های بورس جهانی امروز افزایش نشان داد.  

 افزایش شاخص‌های بورس اوراق بهادار در بازار‌های جهانبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز، تحولات سیاسی در آمریکا باعث شد بیشتر شاخص‌های کل بورس اوراق بهادار و دیگر شاخص‌های مالی در بازار‌های بورس کشور‌های اروپایی و جهان در معاملات روز پنجشنبه روند افزایشی داشته باشند. 

بازار مالی کشور‌های اروپایی
در بازار مالی کشور‌های اروپایی شاخص‌های کل بورس اوراق بهادار بیشتر افزایشی بود. به طوری که، شاخص سهام بورس ‏یورواستاکس ۵۰، EuroStoxx ‎‎۵۰، ‏ ‏که در آن در هر روز ‏کاری سهام ۵۰ شرکت ‏‏بزرگ منطقه یورو ‏‏ارزش گذاری و خرید و ‏فروش می‌شود، با ۲۱ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۶۱۸ واحد رسید.

شاخص سهام ‏فوتسی یوروفرست ۳۰۰، FTSEurofirst ۳۰۰، که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۳۰۰ شرکت بزرگ ‏منطقه یورو، ‏ارزش گذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود با ۱۹ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک هزار و ۵۷۰ واحد رسید.

شاخص سهام بورس ‏استاکس ۶۰۰، Stoxx ۶۰۰، هم که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۶۰۰ شرکت کوچک، متوسط و بزرگ ‏۱۸ کشور اروپایی در آن ‏ارزش گذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود و تقریبا ۹۰ درصد سهام شناور آزاد شرکت‌های پذیرفته شده در بورس‌های اروپایی را پوشش می‌دهد، در معاملات امروز ۲۵ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، افزایش یافت.

ارزش شاخص سهام بورس ‏‏پاریس، CAC ‎‎۴۰، در ‏معاملات ‏امروز با ۳۷ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به پنج هزار و ۶۵۱ واحد رسید.

شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان، Dax، هم که سهام شرکت‌های مهم صادراتی این کشور در آن در هر روز کاری ارزش گذاری و خرید و فروش می‌شود با ۴۴ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۳ هزار و ۹۵۲ واحد رسید.

شاخص سهام بورس ‏فوتسی ۱۰۰ ‏‏لندن، FTSE ‎‎‎۱۰۰، هم که ‏‏در آن در هر ‏‏روز ‏کاری سهام ۱۰۰ ‏‏شرکت ‏مهم و ‏بزرگ ‏‏‏‏انگلیس، ارزشگذاری و ‏خرید ‏و ‏فروش ‏‏می شود با ۲۲ صدم درصد کاهش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به شش هزار ۸۲۷ واحد رسید.

ارزش شاخص سهام "اس ام ‏آی"، SMI، ‏یکی از سه ‏شاخص عملکرد بورس ‏‏اوراق ‏بهادار سوییس، در معاملات ‏امروز با ۳۹ صدم درصد کاهش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ده هزار و ۷۰۴ واحد رسید.
 
 افزایش شاخص‌های بورس اوراق بهادار در بازار‌های جهانبازار مالی کشور‌های آسیایی
در بازار مالی کشور‌های آسیایی نیز شاخص‌های کل بورس اوراق بهادار افزایشی بود. به طوری که، شاخص سهام "‏نیکی ۲۲۵"، Nikkei ‎‎۲۲۵‎‏، ‏یکی ‏‏از دو شاخص عملکرد ‏‏بورس اوراق ‏‏بهادار ‏توکیو که سهام ‏‏‏۲۲۵ ‏شرکت ‏بزرگ ‏‏ژاپن در آن ‏فهرست ‏ و در هر روز کاری ارزشگذاری می‌شوند در پایان معاملات امروز با ۱.۱۶ درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۲۷ هزار و ۴۹۰ واحد رسید.

ارزش شاخص سهام توپیکس، ‏TOPIX، ‏دیگر شاخص ‏عملکرد ‏بورس ‏‏‏اوراق بهادار توکیو، هم در پایان داد و ستد‌های امروز با ۱.۶۸ درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک هزار و ۸۲۶ واحد رسید.

شاخص سهام بورس اوراق بهادار ‏هنگ کنگ که پس از بورس اوراق ‏بهادار توکیو و بورس اوراق ‏بهادار شانگهای، سومین بازار ‏بزرگ بورس در آسیا، از نظر ‏ارزش بازاری به حساب می‌آید، ‏در پایان معاملات امروز ‏با ۵۲ صدم درصد کاهش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۲۷ هزار و ۵۴۸ واحد رسید.

در بازار مالی تایوان، شاخص کل بورس اوراق بهادار این کشور Taiwan Stock Exchange Corporation در پایان معاملات امروز، با ۱.۵۴ درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۵ هزار و ۲۱۴ واحد رسید.

در بازار بورس کره جنوبی، شاخص قیمت سهام مرکب این کشور، Korea Composite Stock Price Index، در پایان معاملات امروز، با ۲.۱۴ درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۳۱ واحد رسید.

در بازار مالی سنگاپور، شاخص کل بورس اوراق بهادار این کشور، sgx، با ۱.۶۵ درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به دو هزار و ۹۱۰ واحد رسید.

شاخص مرکب ‏شانگ‌های چین، یکی از مهمترین شاخص ‏های عملکرد بورس ‏اوراق ‏بهادار چین، ‏ در پایان معاملات امروز با ۷۱ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۵۷۶ واحد رسید.

در بازار مالی استرالیا، نیز شاخص کل بورس اوراق بهادار سیدنی Sydney Stock Exchange با ۱.۵۹ درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به شش هزار و ۷۱۲ واحد رسید.
 
 افزایش شاخص‌های بورس اوراق بهادار در بازار‌های جهانبازار مالی آمریکا
در بازار مالی وال استریت قرارداد‌های آتی که بر روی شاخص‌های ‏بورس ‏نیویورک یعنی شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز‏، شاخص سهام نزدک و شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰‏، بسته می‌شود و در نتیجه آن، تحویل سهام در آینده صورت می‌گیرد، در معاملات امروز افزایشی بود.
به طوری که، میانگین شاخص سهام صنعتی داو ‏جونز، یکی ‏از سه شاخص عملکرد بورس ‏اوراق ‏بهادار نیویورک، با ۱.۴۴ درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۳۰ هزار و ۸۲۹ واحد رسید.

شاخص سهام استاندارد اند ‏پورز ۵۰۰، سومین شاخص عملکرد ‏بورس اوراق بهادار نیویورک که ‏از فهرستی متشکل از سهام ‏۵۰۰ ‏شرکت مهم در ‏بازار بورس ‏نیویورک تشکیل شده است با ۵۷ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به سه هزار و ۷۴۸ واحد رسید.

شاخص سهام نزدک، دیگر شاخص ‏عملکرد بورس اوراق بهادار ‏نیویورک که بزرگترین بازار ‏معاملات الکترونیک سهام در ‏آمریکا است، با ۹۵ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۱۲ هزار و ۷۴۰ واحد رسید.
 
بازار داد و ستد‌های ارزی اروپا و آمریکا و آسیا
در بازار داد و ستد‌های ارزی اروپا، نرخ‌های برابری در نوسان بود. به طوری که ارزش یورو برابر دلار ۳۳ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، کاهش یافت. در معاملات ‏امروز، هر یک یورو برابر ۱,۲۲۸۴ ‎ دلار معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین، ارزش برابری این دو ارز، به نسبت هر ۱,۲۳۲۵ ‎ دلار به یک یورو بود.

ارزش برابری دلار آمریکا با ین ژاپن در معاملات امروز بازار توکیو، ۴۱ صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، افزایش یافت. بدین صورت که هر ۱۰۳,۴۶ ین برابر یک دلار آمریکا معامله می‌شد. در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ۱۰۳,۰۴ ‎ین برابر یک دلار آمریکا داد و ستد می‌شد.

ارزش برابری یورو با ین نیز در معاملات امروز بازار توکیو، هشت صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، افزایش یافت. بدین صورت که هر ‎ ۱۲۷,۱۰ ین برابر یک یورو معامله می‌شد در پایان معاملات روز کاری پیشین این بازار، هر ‎ ۱۲۷ ‎ین برابر یک یورو داد و ستد می‌شد.

شاخص دلار برابر سبد ارزی مرجع بین المللی متشکل از شش ارز ‏‏‏مهم جهان ‏یعنی ‏‏‏یورو، پوند ‏انگلیس، ‏ین ‏‏‏‏ژاپن، ‏فرانک سوئیس، ‏‏دلار کانادا و ‏کرون ‏‏‏سوئد، با ۱۳ صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به ۸۹,۶۴۳۰ رسید.
بهای طلا در معاملات ‏ امروز بازار ‏فلزات ‏گرانب‌های اروپا، پنج صدم درصد نسبت به پایان معاملات روز کاری پیشین، افزایش یافت. به طوری که بهای هر اونس ‏طلا با پنج صدم درصد افزایش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به یک هزار و ۹۱۹ دلار و ۸۱ سنت رسید. بهای این فلز گرانبها در پایان معاملات روز کاری پیشین به یک هزار و ۹۱۸ دلار و ۸۱ سنت رسیده بود.

در بازار اوراق قرضه هم نرخ سود‌ها در نوسان بود. به طوری که نرخ سود اوراق قرضه و بهادار با سررسید ۱۰ ساله آلمان که نقش مبنا و مرجع را در کشور‌های عضو منطقه یورو ایفا می‌کند، با یک صدم درصد کاهش ‏نسبت به پایان ‏‏معاملات روز کاری ‏پیشین، به منفی ۵۵ صدم درصد رسید.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)