• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۷۹۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۴
بین الملل » غرب آسیا
نگرانی از تخریب مسجد الاقصی؛

هشدار خطیب مسجد الاقصی درباره نقشه رژیم صهیونیستی

شیخ عکرمه صبری خطیب مسجد الاقصی درباره توطئه و نقشه رژیم صهیونیستی برای تخریب مسجد الاقصی در قدس اشغالی هشدار داد.

هشدار خطیب مسجد الاقصی درباره نقشه رژیم صهیونیستیبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  شیخ عکرمه صبری خطیب مسجد الاقصی درباره توطئه و نقشه رژیم صهیونیستی برای تخریب مسجد الاقصی در قدس اشغالی هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری شهاب فلسطین از قدس اشغالی، شیخ عکرمه صبری روز چهارشنبه در مصاحبه با این خبرگزاری از یک نقشه و پیشنهاد رژیم صهیونیستی خبر داد که هدف از آن تخریب مسجد قبه الصخره است.
صبری افزود: گروه‌های تندروی صهیونیست این پیشنهاد را مطرح کرده اند و عمدا خبر آن را در اختیار رسانه‌های عبری زبان قرار دادند تا منتشر شود و از این طریق میزان واکنش‌های عربی و اسلامی و نیز واکنش فلسطینی‌های ساکن قدس را مورد ارزیابی قرار دهند.
خطیب مسجد الاقصی تاکید کرد رژیم اشغالگر به اعضای این گروه‌های افراطی اجازه می‌دهد و از اقدامات تحریک آمیز و نژاد پرستانه آن‌ها در برابر ساکنان قدس و مسجد الاقصی چشم پوشی می‌کند که این رویکرد در راستای تلاش برای تضعیف عزم و اراده فلسطینی‌های ساکن قدس اشغالی و هدف قرار دادن مقدسات دینی و ملی در شهرقدس صورت می‌گیرد.
شیخ عکرمه صبری خاطر نشان کرد بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به این گروه‌های افراطی چراغ سبز، مصونیت و امتیاز‌هایی می‌دهد، چون در مسیر ادامه بقا و حضورش در قدرت به آنان وابسته است.
خطیب مسجد الاقصی تاکید کرد گروه‌های تندروی صهیونیستی از شیوع ویروس کرونا و موج عادی سازی اخیر روابط اسرائیل با کشور‌های عربی برای پیشبرد توطئه‌های جنایتکارانه و نژاد پرستانه خود علیه شهر قدس و ساکنان آن استفاده می‌کنند.
صبری در ادامه این مصاحبه ادعای صهیونیست درباره معبد ادعایی سلیمان را انکار و تاکید کرد که این افسانه‌ای است خود خود یهودیان هم نمی‌توانند آن را ثابت کنند.
صبری تصریح کرد گروه‌های تندرو صهیونیستی با مطرح کردن ادعای وجود معبد سلیمان در زیر مسجد قبه الصخره در جهت پیشبرد نقشه هایشان برای تخریب این مسجد استفاده می‌کنند.
خطیب مسجد الاقصی با اشاره به هوشیاری، بیداری و آگاهی ساکنان قدس پس از شنیدن خبر این نقشه صهیونیست‌ها، گفت: ساکنان قدس برای مقابله قدرتمند با این نقشه نژاد پرستانه و جنایتکارانه آمادگی کامل دارند، همان طور قبلا نیز با توطئه‌های صهیونیست‌های تندرو در هدف قرار دادن به مسجد الاقصی مقابله کردند.
شیخ عکرمه صبری درباره پیامد‌های این توطئه جنایتکارانه و خطرناک که در آن یکی از ارکان مسجد الاقصی را هدف قرار می‌دهد، هشدار داد.
وی افزود چنین نقشه‌های جنایتکارانه صهیونیست‌ها برای باج خواهی از همه مسلمانان به ویژه از ساکنان قدس در فرآیند چانه زانی با آنان برای ورود آزادانه شهرک نشینان صهیونیست به داخل مسجد الاقصی است.
شیخ عکرمه صبری درباره روند عادی سازی روابط کشور‌های با رژیم اشغالگر و واقعیت‌های دشوار پیرامون آن گفت: این مسئله هرگز ما را از پذیرش کامل مسئولیت خود در دفاع از مسجد الاقصی باز نخواهد داشت بلکه باعث افزایش عزم، اراده و قدرت ما خواهد شد و واقعیت حق و حقوق مسلم ما در سرزمین و مسجد مبارک را تغییر نخواهد داد.
خطیب مسجد الاقصی در ادامه این مصاحبه از کشور‌های عربی و اسلامی خواست به مسئولیت خود در قبال شهر قدس و مسجد الاقصی عمل کنند و تلاش‌های خود را برای حمایت مادی و معنوی از فلسطینی‌های شهر قدس و مسجد الاقصی افزایش دهند و توطئه‌ها و نقشه‌های رژیم اشغالگر را ناکام گذارند و هویت دینی و ملی شهر قدس را حفظ کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت دانش‌آموزان سمپادی گیلان در کنکور ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی سیزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
رقابت ۱۴۴ تکواندوکار در شش وزن جدید/ حضور قهرمانان جهان و المپیک در ریاض
پایان تلخ طرح دریا در مازندران با ۴۷ غریق
پایان مسابقات کوهپیمایی جانبازان کشور در رامسر
از کمبود رادیولوژیست در استان تا ماجرای ماجرای مهاجرت پزشک معروف یاسوجی
سیزدهم آبان ، روزی سرنوشت‌ساز در تاریخ ملت بزرگ ایران است
­ بازدید رایگان نوجوانان از موزه‌ها
توقف فعالیت سه واحد سنگ شکن در محور بلده 
دیار علویان امروز میزبان موج استکبارستیزی
پیشرفت ۷۷ درصدی مسیرسازی انتقال آب در خراسان جنوبی
ملت ایران در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد
محدودیت‌های ترافیکی یوم‌الله ۱۳ آبان در بجنورد اعلام شد
پهلوگیری کشتی حامل ببش از ۷۲ هزار تنی گندم در بندر امام خمینی
اسناد روایت می‌کنند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود و گرمسار
آمریکا حامی تروریسم و جنایت در منطقه است
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( سیزدهم آبان ۱۴۰۴)
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان
از تحقیر تا بیداری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
پیروزی تراکتور مقابل الشرطه
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)