• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۱۶۲۰
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
در رد تصمیم آمریکا ضد رئیس حشدالشعبی

عراق تحریم‌های واشنگتن علیه فالح فیاض را غیرقابل قبول خواند

وزارت امور خارجه عراق از تصمیم خزانه داری آمریکا علیه فالح الفیاض رئیس سازمان بسیج مردمی عراق، ابراز شگفتی کرد و آن را غیرقابل قبول دانست.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، وزارت امور خارجه عراق از تصمیم خزانه داری آمریکا علیه فالح الفیاض رئیس سازمان بسیج مردمی عراق، ابراز شگفتی کرد و آن را غیرقابل قبول دانست.
این وزارتخانه افزود: به طور جدی در تعامل با دولت فعلی و آینده آمریکا، همه تصمیمات خزانه داری آمریکا در مورد عراقی‌ها را پیگیری خواهیم کرد.

 
انصارالله تحریم‌های آمریکا علیه رئیس سازمان بسیج مردمی عراق را محکوم کرد
دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، به شدت اعمال تحریم‌های آمریکا علیه فالح الفیاض رئیس سازمان بسیج مردمی عراق را محکوم کرد.
دفتر سیاسی انصارالله افزود: اطمینان داریم این تحریم‌ها تاثیری بر اراده ملت عراق که به دنبال آزاد کردن کشورش است، نخواهد داشت.
 
 
حزب الله لبنان، اقدام آمریکا به تحریم رئیس سازمان بسیج مردمی عراق را محکوم کرد.
به گزارش پایگاه اینترنتی خبرگزاری اسپوتنیک، حزب الله با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد پس از آنکه ایالات متحده آمریکا شهید ابو مهدی المهندس نائب رئیس سازمان بسیج مردمی عراق را ترور کرد، هرگز جای تعجب نداشت که وزارت خزانه داری آمریکا نیز فالح الفیاض رئیس این سازمان را تحریم کند.
این تحریم‌ها به رشته جنایات ادامه دار علیه عراق و ملت این کشور اضافه می‌شود و ادعا‌های شعارگونه وزارت خزانه دار آمریکا در توجیه این تحریم‌ها نیز پس از رسوایی اخیر آمریکایی‌ها در کشتن و زخمی کردن ده‌ها تظاهرکننده آمریکایی در برابر سنای آمریکا مایه تمسخر است.
این حزب افزود بنابراین ما این گام آمریکا را علیه فالح الفیاض و سازمان بسیج مردمی عراق محکوم می‌کنیم و آن را نشان افتخار بر سینه او می‌دانیم که به تاریخ جهادی او در رویارویی با تروریسم و تکفیری‌ها افزوه می‌شود و کاملا می‌دانیم علت اصلی این تحریم‌ها نیز مواضع قاطعانه او در قبال اشغالگران آمریکایی و نامشروع بودن حضور آنان در سرزمین عراق است علاوه بر این‌ها نقش بسیج مردمی در رویارویی با داعش و طرح تروریستی آن نیز از علل برقراری این تحریمهاست و نقش آفرینی بسیج مردمی موجب شد همه توجیه‌ها و بهانه‌های دولت آمریکا برای حفظ نیرو‌های اشغالگر خود در عراق نقش بر آب شود حال آنکه اکثریت ملت مجاهد و صبور و شریف عراق با اشغالگری مخالفند.
 
آخرین تلاش‌های دولت ترامپ با تحریم رئیس سازمان بسیج مردمی عراق
اعمال تحریم‌های وزارت خزانه داری آمریکا علیه رئیس سازمان بسیج مردمی عراق نشان دهنده آخرین دست و پا زدن‌های دولت آمریکا در آخرین روز‌های حضور دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور در کاخ سفید است.
به گزارش شبکه تلویزیونی العالم، وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌هایی علیه فالح الفیاض رئیس سازمان بسیج مردمی عراق اعمال کرد. بر اساس تحریم‌های آمریکا علیه الفیاض، همه اموال وی در آمریکا مصادره می‌شود.
محمد الصراف گزارشگر العالم گفت: دولت آمریکا در آخرین روز‌های عمر خود از هیچ فرصتی برای اعمال فشار بر مخالفان خود فروگذار نمی‌کند. بر همین اساس این بار فالح الفیاض را هدف قرار داد و وزارت خزانه داری این کشور از اعمال تحریم‌هایی بر فالح الفیاض به اتهام ارتکاب نقض خطرناک حقوق بشر در جریان اعتراضات در عراق برای درخواست بهبود اوضاع معیشتی مردم، خبر داد. وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه خود از جزئیات ادعا‌های خود سخنی نگفت و این امر نشان می‌دهد این تصمیم در چارچوب تلاش‌های سابق آمریکا برای هدف قرار دادن شخصیت‌های عراقی که در مبارزه با گروه تروریستی وهابی داعش شرکت داشته اند، اتخاذ شده است.
در ادامه گزارش آمده است: وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد این تحریم‌ها شامل مصادره همه دارایی‌های الفیاض و منافع شخصی وی در آمریکا می‌شود. در همین حال یکی از فرماندهان سازمان بسیج مردمی عراق اعلام کرد این تحریم‌ها هیچ تاثیری بر الفیاض یا هر یک از فرماندهان بسیج مردمی نخواهد داشت، زیرا این افراد هیچ اموال و دارایی در آمریکا یا کشور‌های متحد آن ندارند. در همین حال مدیر رسانه‌ای سازمان بسیج مردمی با انتشار توئیتی از پیوستن فالح الفیاض به فهرست افراد شرافتمندی خبر داد که دولت آمریکا آن‌ها را دشمن خود می‌داند.
گزارشگر ادامه داد: قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق از وزارت خزانه داری آمریکا خواست اشتباه خود را در خصوص اعمال تحریم بر یک شخصیت دولتی عراقی که قرار دادن وی در فهرست تحریم‌ها کار درستی نیست، اصلاح کند. فالح الفیاض از جمله کسانی است که با رژیم صدام مبارزه می‌کرد و بار‌ها بازداشت و شکنجه شد و پس از سقوط رژیم صدام مسئولیت‌های متعددی داشت و در تاسیس دولت جدید عراق مشارکت داشت و سال ۲۰۰۵ به عنوان نماینده به پارلمان عراق راه یافت و علاوه بر این مسئولیت‌های دیگری هم داشت که ریاست سازمان بسیج مردمی و ایفای نقش در نابودی گروه تروریستی داعش از آن جمله است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
واکنش ائتلاف فتح به تحریم فالح الفیاض
ائتلاف فتح عراق به تصمیم وزارت خزانه داری آمریکا مبنی بر تحریم فالح الفیاض، رئیس سازمان بسیج مردمی این کشور واکنش نشان داد.
به گزارش پایگاه اینترنتی موازین نیوز، این ائتلاف با انتشار بیانیه‌ای این تصمیم را به شدت محکوم و آن را توهین به رئیس سازمان بسیج مردمی دانست؛ نهاد نظامی که تحت لوای فرمانده کل نیرو‌های مسلح فعالیت می‌کند.
ائتلاف فتح هشدار داد: این گونه موضع گیری ها، فقط علیه رئیس و سران این سازمان نیست؛ بلکه کل آن را به عنوان یک نهاد رسمی عقیدتی مردمی مجاهد هدف قرار می‌دهد. این تجاوز آشکار به دولت و نهاد‌های امنیتی عراق در این شرایط دشوار نشانگر حجم دخالت‌های منفی دولت آمریکا و در پیش گرفتن روش‌ها و برنامه‌هایی است که ملت و دولت عراق را تضعیف می‌کند.
در ادامه این بیانیه آمده است: کسانی که از حقوق بشر سخن می‌گویند، به یاد داشته باشند، اگر عراق مصون ماند، به خاطر نیرو‌های پیر و جوان این سازمان است. آنان باید متوجه باشند که بسیج مردمی با پدر معنوی اش، شهید المهندس و رئیس سازمانش، فالح الفیاض شگفت انگیزترین حماسه‌های دفاع از بشریت را در عراق به ثبت رساندند، برای حفاظت از مردمشان جنگیدند؛ همان طور که از طریق دروازه عراق از دروازه‌های جهان در برابر داعش، نیرو‌های مسلح وابسته به آن و تفکر تکفیری محافظت کردند! مردم عراق و همه افراد منصف در جهان خوب می‌دانند که سازمان بسیج مردمی فقط برای تحقق منافع این ملت و اجرای مطالباتش برای بهره مندی از زندگی آزاد و شرافتمندانه فعالیت می‌کند. هرچه قدر چالش‌ها بزرگ باشد و آمریکا سنگ اندازی کند، ما از اهداف ملتمان در بهره مندی از استقلال کامل و طرح توسعه فراگیر ملی فاصله نخواهیم گرفت. ما به ویژه پس از ناآرامی‌های شب امضای سند ریاست جمهوری بایدن، اطمینان داشتیم دولت آمریکا در واپسین روز‌های فعالیتش یک سری تصمیمات دیوانه وار و کودکانه می‌گیرد و اقدامات تحریک آمیز انجام می‌دهد. الفیاض یک شخصیت میهن پرست مجاهد است که با دغدغه‌های آزادسازی عراق و رسالت بسیج مردمی زندگی کرده و برای مسائل و نگرانی‌های مردم، اجرای مطالبات اجتماعی شان و تحقق اهداف آنان در بهره مندی از دولت خدمتگزار اهمیت قائل شده است.
ائتلاف فتح عراق در ادامه ابراز امیدواری کرد تحریم‌های اعمال شده، آخرین اقدام نسنجیده ترامپ در دولت قبلی آمریکا باشد و تاکید کرد این تحریم‌ها نه فقط بر مسیر سیاست عراق تاثیر نخواهد گذاشت؛ بلکه اعضا و سران این سازمان را بر انجام وظایف خود در جهت استقلال کامل عراق مصرتر خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان نخستین رویداد رسانه اى «هما»
ردپایی از کودکی و نوجوانی در اشعار قیصر امین‌پور
دریای مواج با افزایش سرعت باد جنوب غربی از ظهر امروز، ۱۰ آبان
احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی کهگیلویه و بویراحمد
اعتراف کلاهبردار حرفه‌ای به ۱۷ فقره کلاهبرداری میلیاردی
صحرا نوردان اسکی دور هم جمع شدند
همایش پیاده روی خانوادگی در خرم‌آباد
پرتاب موفقیت‌آمیز فضاپیمای سرنشین‌دار چین به فضا
موموری لرزید
تنیس مسترز پاریس/ برخورد سینر و زورف در نیمه نهایی
جزئیات جدید از کالابرگ آبان ماه
آیین تجلیل از پیشکسوتان فوتبال در کاشان
تحلیف اعضای جدید هیات منصفه دادگاه مطبوعات
مانور صلابت سبلان صبح امروز در اردبیل برگزار شد
ورزش برای شهروندان مشهدی ممنوع
آغاز برداشت زعفران در روستا‌های مختلف بخش خضرآباد
کسب رتبه نخست کشوری هلال احمر چهارمحال و بختیاری در ارائه خدمات حمایتی به مددجویان
افتتاح طرحهای آموزشی در شهرستان ملکان
نجات خرس چهار ساله از تله سیمی در آمل
تجلیل از هنرمندان ملایری در سی و هفتمین جشنواره تئاتر استان همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تأکید امام جمعه ساری بر تزریق نگاه بصیرتی به نسل جوان
در شیوه جدید اختصاص کالابرگ؛ یارانه حذف نمی‌شود
نتایج کامل رقابت‌های ایران در بازی‌های آسیایی جوانان
لیگ برتر کشتی آزاد؛ پیروزی استقلال جویبار مقابل مدعی عنوان قهرمانی
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی
نتایج دیدارهای هفته نهم لیگ برتر فوتبال
اسرائیل منابع کافی برای مقابله با موشک‌های ایرانی را نداشت
انتقادها از تسلیم شدن آمریکا در مقابل چین
لاریجانی: باید از اختلافات عبور کنیم
ایران و روسیه در برابر سیاست‌های غرب برادرانه ایستاده‌اند
توافق چین و آمریکا از منظر رسانه انگلیسی
ساپینتو: به تیمم افتخار می‌کنم، عالی بودیم
رای گیری کم سابقه دو حزبی بر ضد ترامپ در سنای آمریکا
ثابت کردید برای رسیدن به قله‌ها، مانعی وجود ندارد
با توجه به نوع تهدید، پدافند غیرعامل بازآرایی می‌شود
آغاز فرایند اخذ گواهینامه‌های پروازی هواپیمای سیمرغ  (۳ نظر)
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قدردانی لاریجانی از طراحی هنرمندانه ایستگاه متروی مریم مقدس (س)  (۱ نظر)
بزرگداشت آیت الله دهکردی با پیام آیت الله مظاهری  (۱ نظر)
توان دفاعی ایران با قابلیت‌های بیشتر به‌روز می‌شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
افتتاح‌ زمین چمن مصنوعی در جغتای  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
نخستین جشنواره حجاب بانوی ایرانی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)