• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۱۶۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۹
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
جاذبه‌های گردشگری ایران

اعلام فراخوان سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلم

توسط مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران (ISTTA) در سه بخش عکس، فیلم و محتوای دیجیتالی برگزار می‌شود.

اعلام فراخوان سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلمبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، آقای رحیم یعقوب زاده رییس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران و دبیر جشنواره از برگزاری سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلم جاذبه‌های گردشگری ایران خبر داد و گفت: از آنجایی‌که فناوری نوین تغییرات زیادی را در ارتباط فرد با جهان پیرامون ایجاد کرده است و ابزار نوین مورداستفاده دوران کنونی، می‌تواند زمینه‌ای برای توسعه و تعمیق هویت ملی و پویایی و نشاط در فضای دانشگاه باشد، مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران با درنظر داشتن این موضوع، سومین جشنواره ملی دانشجویی عکس و فیلم جاذبه‌های گردشگری ایران را برگزار می‌کند.
 
تمرکز این جشنواره در سه بخش عکس، فیلم و محتوای دیجیتال (اینفوگرافی و موشن‌گرافی) است که به معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران از سوی دانشجویان، ترویج فرهنگ سفر و معرفی و تقدیر از دانشجویان خلاق و مستعد در زمینه‌های یادشده که به شکلی خلاقانه، منتقدانه، هنرمندان و مسأله‌محور موضوعات مربوط به گردشگری و میراث فرهنگی را در معرفی نمایش قرار می‌دهند، می‌پردازد.
 
دبیر طرح هدف از برگزاری جشنواره را فراهم‌کردن زمینه برای انعکاس جاذبه‌های گردشگری ایران از دریچۀ دوربین دانشجویان، کمک به تولید و نشر محتوای بصری فاخر و درعینِ‌حال جذاب و داده‌های متقن با موضوع جاذبه‌های گردشگری، زمینه‌سازی برای معرفی مقاصد کمترشناخته شده گردشگری در راستای توزیع مناسب سفر در کشور و زمینه سازی برای توجه به موضوعات میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در راستای توسعه اقتصادی و اشتغال دانست.
 
آقای یعقوب زاده افزود: آثار ارسال شده از سوی هیأت داوران که متشکل از استادان، هنرمندان و کارشناسان حوزه عکس، فیلم، محتوای دیجیتال و گردشگری هستند داوری خواهد شد و در نهایت در مراسم اختتامیه‌ای که در خرداد ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد به برگزیدگان جشنواره جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
 
جوایز این دوره از جشنواره در هر بخش مجزا می‌باشد که به نفر اول هر بخش مبلغ ۷ میلیون تومان، نفر دوم هر بخش ۴ میلیون تومان، نفر سوم جشنواره ۲ میلیون تومان و نفرات چهارم تا هفتم نیز مبلغ پانصدهزار تومان و لوح تقدیر اهدا خواهد شد.
 
وی بیان کرد این جشنواره با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی، شرکت تجهیزات و لوازم عکاسی دیدنگار، شرکت مهندسی آترینا و شرکت رفاه آفرین فردا برگزار می‌شود.
 
رییس مرکز گردشگری علمی – فرهنگی دانشجویان ایران مهلت ارسال آثار را ۲۵ فرودین ۱۴۰۰ اعلام کرد و گفت: علاقه مندان می‌توانند برای شرکت در جشنواره و ارسال آثار به سایت دبیرخانه جشنواره به نشانی www.istta.ir مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نصب بیش از ۱۶ کیلومتر نیوجرسی در جاده‌های بروجن
بازیکن استقلال به تیم فوتبال امید دعوت شد
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۰۸/۱۸
کمبود پزشکان متخصص و تجهیزات مشکل اصلی بیمارستان گرمی
حل تنش‌های افغانستان و پاکستان محور گفتگوی تلفنی متقی و عراقچی
اختصاص ۴ همت به بخش زیر ساخت و مرمت آثار تاریخی
درخشش پرتوماکاران مراغه ای در مسابقات کشوری کونگ فو
حضور داور چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری دوی کوهستان
آغاز اصلاح ۱۰ کیلومتر شبکه آب شرب سرخس
حجت‌الاسلام رستمی به‌عنوان رئیس ستاد ازدواج دانشگاهیان منصوب شد
اجرای طرح ملی «عدالت ورزشی» ویژه بانوان کم‌برخوردار در همدان 
وضعیت نامطلوب ذخیره آب سد کرج
«هانی‌پات»، ظاهری فریبنده، اما خطرناک
بازدید شبانه دادستان اردکان از صنایع آلاینده
شوراهای اسلامی شهر و روستا؛ نماد حضور مردم در حکمرانی و پیشران توسعه محلی
حضور رئیس جمهور در جسه علنی سه شنبه مجلس
برپایی نمایشگاه صنعت و ابزار مازندران با حضور ۵۰ برند داخلی و خارجی
اعزام دومین گروه زائران عمره گزار به سرزمین وحی + فیلم
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی
نسل جدید مخاطبان یوسف پیامبر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)