• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۲۶۲۴
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۴
کرمانشاه » اجتماعی

مشارکت حداکثری در انتخابات را باید بسازیم

رئیس شورای اطلاع رسانی با تاکید بر امیدوارسازی و نشاط بخشی به جامعه با بیان خدمات نظام اسلامی گفت: کوتاهی مدیران در بیان اقدامات و خدمات نظام اسلامی و دولت موجب دلسردی مردم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه؛ "حسین خوش اقبال" معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه و رئیس مشارکت حداکثری در انتخابات را باید بسازیمشورای اطلاع رسانی در نشست اعضای این شورا با تاکید بر شناسنامه دار شدن تمام رسانه‌های استان افزود: از دستگاه‌های نظارتی توقع می‌رود که در تعاملات بین رسانه‌های شناسنامه دار و بی شناسنامه تفاوت قائل شوند.

وی در ادامه گزارش بند "چ" ماده ۳۷ صدا و سیما تصریح کرد: مردم باید خدمات نظام و اقدامات انجام شده در استان را از زبان مدیران بشنوند و با گزارش‌های مدیران است که جامعه امیدوار و با نشاط می‌شود.

خوش اقبال افزود: در شرایطی که دستکاه تبلیغاتی دشمن دست به دست هم داده تا نظام اسلامی را ناکارآمد نشان دهد انتظار نمی‌رود که مدیران سکوت کنند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه گفت: خدمات نظام اسلامی در شرایطی صورت گرفته که تحریم‌های ظالمانه، شیطنت‌های دشمن و محدودیت‌های کرونایی سختی‌های بسیاری را در مسیر کشور قرار داد.

خوش اقبال در ادامه با تقدیر از از همراهی مردم در برگزاری مراسم فاطمیه و سالگرد شهید سلیمانی با وجود شرایط کرونا تاکید داشت:ما هر چه داریم به برکت امام و شهداست و علیرغم محدودیت‌ها در برپایی آئین ها، نباید بگذاریم که ایام سالگرد شهیدان فراموش شود.

معاون استاندار همچنین با تقدیر از زحمات رسانه‌های استان در پوشش اخبار سفر رئیس دستگاه قضا به استان گفت: در این سفر حجه الاسلام و المسلمین رئیسی به نیکی از از اقدامات و زحمات انجام شده در استان یاد کرد و این نشان از درستی و تائید مسیر در پیش گرفته شده دارد.

وی خاطرنشان کرد: سفر‌های مسئولان کلان کشور به استان‌ها فرصت طلایی برای حل موانعی است که قدرتی فرا استانی را می‌طلبد.

حسین خوش اقبال در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات ۱۴۰۰ تاکید کرد: رفته رفته با نزدیک شدن به انتخابات نیاز به برنامه ریزی برای نشاط بخشی به سطوح جامعه هستیم. یقینا حضور با طراوات مردم در انتخابات یافتنی نیست بلکه ساختنی است و باید جامعه را امیدوار و توطئه دشمن را در تضعیف نقش مردم را خنثی کرد.

وی افزود: این توقع از رسانه‌ها و تریبون داران وجود دارد که با بیان اخبار مثبت و گزارش خدمات صورت گرفته در امیدواری مردم و تحرک بخشی به جریان‌های سیاسی تلاش کنند.

معاون استاندار کرمانشاه تصریح کرد: عبور از تحریم‌ها و فشار حداکثری بدون هدایت‌های رهبری و تدبیر دولت شدنی نبود و در این مدت علیرغم همه فشار‌ها کشور هفته نبوده که شاهد افتتاح پروژه بزرگی در کشور نباشیم.

خوش اقبال بیان داشت: دشمن در تحریم می‌خواست ما را متوقف کند، اما خون پاک شهید سلیمانی دامن گیر ترامپ و آمریکایی‌ها شد و در افتضاح و آبروریزی که دنیا نظاره گر آن بودند آمریکایی‌ها شرمسار از انتخاب خود شدند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در ادامه با تاکید بر پذیرش نقد و انتقاد تصریح کرد: ما نقد و نصیحت منصفانه را باید بشنویم، اما نباید ناجوانمردانه تمام عملکرد نظام و دولت را زیر سوال برد. در این ۳۲ ماهی که آمریکا از برجام خارج شود کشور بدون تدبیر نبوده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)