• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۳۴۰۵
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

اتصال مکانیزه بازار پول و سرمایه بر بستر بانکداری باز

مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران، از اتصال مکانیزه بازار پول و سرمایه بر بستر بانکداری باز، خبر داد.

اتصال مکانیزه بازار پول و سرمایه بر بستر بانکداری بازبه گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما از بانک توسعه صادرات ایران؛ آقای علی صالح آبادی با اعلام این خبر گفت: ۴۳۰۰۰ تراکنش بانکی، بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال در بستر بانکداری باز توسط این بانک انجام شده که این امر نگاه به حوزه بانکداری باز را متحول می‌کند.

وی با ذکر این آمار اعلام کرد که بانک توسعه صادرات در حوزه بانکداری باز با استفاده از توانمندی‌های شرکت خدمات انفورماتیک و بستر بانکداری باز این شرکت (شاهین) اقدامات مهمی را در این زمینه انجام و آن را از راهبردی‌ترین محور‌های عملیاتی خود قرار داده است.

صالح آبادی با بیان اینکه، این بانک یکی از فعالیت‌های محوری خود را توسعه این بستر و خدمات رسانی بهتر و حل مشکلات مشتریان قرار داده است، گفت: بانک توسعه صادرات از این رو طی ماه‌های گذشته تمرکز به فعالیت صندوق‌های سرمایه گذاری را در دستور کار خود قرارداده و سهولت مدیریت و انجام بهینه عملیات بانکی برای صندوق‌های سرمایه گذاری بورسی را مورد توجه قرار داده است.

مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران با اشاره به انجام ۴۳۰۰۰ تراکنش بانکی بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال در بستر بانکداری باز و به صورت کاملا مکانیزه (در یک صندوق)، تصریح کرد: این امر در سیستم بانکی بی سابقه بوده و می‌توان آن را دستاورد مهمی برای شبکه بانکی، بستر بانکداری باز و نیز خدمات مالی و فن آوری اطلاعات دانست.

به گفته وی، تاکنون به صورت تجمعی در این بستر بیش از ۱۳۹ هزار تراکنش و با حجم ریالی بالغ بر ۱۴۴۰ میلیارد و اتصال بیش از ۳۱۹۰۰۰ مرتبه صورت گرفته که خبر از رهیافت خدمات جدیدی به مشتریان بانک می‌دهد و بر این باوریم که این بانک قدم‌های بسیار محکمی برای تحقق اهداف بانکداری باز و ارائه خدمات به مشتریان در هر زمان و مکان برداشته است.

صالح آبادی با بیان اینکه همواره تنوع و تعدد فعالیت‌های صندوق‌های سرمایه گذاری و نیز مبالغ بالای سرمایه گذاری در آن‌ها از دید سازمان بورس و اوراق بهادار حائز اهمیت بوده است، ادامه داد: مدیریت ریسک عملیاتی و انجام مکانیزه (خودکار) عملیات بانکی این صندوق‌ها می‌تواند این مهم را رقم زند.

وی گفت: بانک توسعه صادرات با تحلیل این موضوع و نیز در دستور کار قرار دادن سرویس‌های بانکداری باز در این خصوص، این امر را از اولویت‌های خود قرارد داده و با تعامل با "تامین سرمایه تمدن" فرایند بانکی واریز سود سهامداران و پرداخت وجه ابطال و سایر اقلام مربوط به صندوق را مکانیزه کرده است.

مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران ابراز امیدواری کرد که این خدمات بزودی در اختیار همه صندوق‌های سرمایه گذاری قرار گرفته و اتصال بازار پول و سرمایه از طریق زیرساخت‌های عملیاتی و فن آوری این بانک با سهولت بهتری انجام گیرد.
به گفته صالح آبادی، از آنجا که عملیات صندوق‌ها شامل صدور و پرداخت اضافه، صدور پرداخت وجه ابطال، مبادله با کارگزاران، واریز سود در صندوق‌ها و ... بر بستر بانکداری باز کاملا مکانیزه میگردد این مهم را باید به جز افزایش سرعت برای مدیر صندوق دربردارنده کنترل بیشتر-عدم دخل تصرف در حساب ها، پایش بهتر عملیات و نهایتا خدمات رسانی بهتر به سرمایه گذاران دانست.

مدیر عامل بانک توسعه صادرات ایران ارائه خدمات به کارگزاران بورس در قالب بانکداری باز را از دیگر خدمات این حوزه مطرح کرد که به زودی دستاورد‌های آن اطلاع رسانی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)