• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۴۱۵۱
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۰
بین الملل » غرب آسیا
دبیرکل جنبش بابلیون عراق اعلام کرد

الکلدانی: شهید سلیمانی متعلق به همه آزادگان جهان بود

ریان الکلدانی دبیرکل جنبش بابلیون عراق گفت، شهید قاسم سلیمانی متعلق به همه آزادگان جهان بود و مکتب سلیمانی بر اساس انسانیت بود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، ریان الکلدانی دبیر کل جنبش بابلیون عراق با بیان اینکه شهید قاسم سلیمانی متعلق به همه آزادگان جهان بود، تأکید کرد مکتب سلیمانی با انسانیت سر و کار داشت نه با یک دین و طایفه مشخص.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
ریان الکلدانی در مصاحبه با این شبکه درباره شهادت فرماندهان مقاومت گفت: پس از شهادت فرماندهان شهید و به ویژه فرمانده بزرگ قاسم سلیمانی، باید واقعیت‌ها را برای همه مردمی که از ماهیت حقیقی سلیمانی اطلاعی ندارند، تبیین کنیم. پس از گذشت این همه سال شخصیت‌های زیادی با شهید سلیمانی در ارتباط بوده اند و من نیز یکی از کسانی هستم که برخی‌ها گمان می‌کنند به فرمانده ام شهید سلیمانی که همچون پدری برای من بود و ابومهدی المهندس نزدیک بوده ام,، ولی امروز به صراحت می‌گویم سلیمانی در دل همه قشر‌های مردم نه فقط در عراق بلکه در سوریه، لبنان، یمن و حتی ارمنستان ریشه دوانده است. شهید سلیمانی با انسانیت سر و کار داشت نه با یک دین و طایفه مشخص. مقاومت به چه معنا است؟ مقاومت یعنی دفاع از مظلوم و همه آزادگان جهان. مقاومت فقط مختص به مسلمانان نیست. آری من به صراحت می‌گویم که به بسیاری از برادران هنگامی که می‌گویند ”مقاومت اسلامی“ خرده می‌گیرم، زیرا هرچند مقاومت اسلامی است و ما به آن افتخار می‌کنیم، ولی مقاومت فقط مختص به مسلمانان نیست بلکه متعلق به همه آزادگان جهان است. هنگامی که ما (جنبش‌های مسیحی) سلاح برداشتیم و از مناطق مختلف عراق دفاع کردیم، از مناطقی دفاع کردیم که در آن مسیحیان حضور نداشتند بلکه از مناطق مختلف دفاع کردیم. هنگامی که ما در نبرد‌ها حضور یافتیم و مناطق مختلف را آزاد و شهدا و خون تقدیم کردیم، فقط مناطق مسیحی نشین را آزاد نکردیم بلکه در جنگ برای آزادسازی مناطق مسلمان نشین اهل سنت مشارکت کردیم. از این رو ما بین ادیان و طوائف تفاوت زیادی قائل نیستیم. ما این اصل را از مکتب شهید سلیمانی آموختیم، سلیمانی کنار همه و کنار خانواده‌های شهدا ایستاد، سلیمانی کنار مسیحیان ایستاد در حالی که دولت آمریکا که ادعای مسیحی بودن می‌کند، از حمایت مسیحیان شانه خالی کرد. متأسفانه در عراق و حتی در لبنان و سوریه، برخی اعم از مسیحیان و غیر مسیحیان و برخی مسلمانان برای آمریکا و دولت آمریکا کف و سوت می‌زنند. در عراق حتی برخی علمای دینی به آمریکا و اشغالگران خدمت می‌کنند فقط به خاطر اینکه گمان می‌کنند آمریکا کنار مسیحیان می‌ایستد. بر همین اساس یکی از علمای دینی مسیحی هنگامی که نینوا (موصل) سقوط کرد و خطر به دشت نینوا رسید، از آمریکا خواست از مسیحیان، شبک‌ها و ترکمان‌ها دفاع کند، ولی آمریکا به این خواسته هیچ پاسخی نداد و دشت نینوا سقوط کرد. هنگامی که خطر به منطقه کردستان عراق نیز رسید، دولت محلی از آمریکا خواست از منطقه کردستان دفاع و از سقوط این منطقه به دست داعش جلوگیری کند,، ولی آمریکا باز پاسخ نداد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی دوم دی به افق آبادان و خرمشهر
۶ هزار و ۳۵۵ کیلومتر باند برف روبی توسط خادمان راه خراسان شمالی
رونمایی از نماهنگ رسمی فیلم «احمد»
کشف و ضبط ۱۴ کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان فردوس
پلیمر‌های نسل جدید با فناوری نانو در بازار ایران
واگذاری اختیارات تکمیل سالن شهید سلیمانی ماهفروجک به استاندار مازندران
بستر رودخانه فصلی در گچساران آزاد شد
تداوم هوای ناسالم در شهر‌های صنعتی
آغاز طرح ترافیکی زمستانه در گردنه‌های برف گیر
ساخت فیلم سینمایی شهید طیب در کهگیلویه و بویراحمد و ترکیه
تیزر ششمین سالگرد شهادت سپهبدشهید حاج قاسم سلیمانی
۳ انتصاب جدید در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
توجه ملی به استعدادهای ورزشی مازندران ضروری است
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و مهدیشهر
۸ میلیارد تومان هزینه گازگرفتگی سگ‌های ولگرد در کهگیلویه و بویر احمد
صدور سند برای ۹۰ درصد موقوفات شهرستان ماهنشان
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
رامسر میزبان اردوی آمادگی تیم ملی جودی نونهالان کشور
افزایش روند سرمای هوا در کهگیلویه و بویراحمد
نگرانی کادر فنی کاله پس از مصدومیت دو بازیکن کلیدی مقابل گلنور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)