• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۴۸۰۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
اجتماعی » جامعه و شهری

اجرای طرح ویژه انضباط شهری و رفع سد معبر در تهران

معاون شهردار تهران از اجرای ویژه طرح انضباط شهری در سطح شهر خبر داد و گفت: هماهنگی‌های لازم با نیروی انتظامی انجام شده است.

اجرای طرح ویژه انضباط شهری و رفع سد معبر در تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، جلسه هماهنگی در راستای اجرای طرح انضباط شهری در سطح شهر تهران با حضور سردار حمید هداوند، جانشین فرمانده انتظامی پایتخت، مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران، سردار بیات، فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران، عبدالحمید امامی، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران، شهرداران مناطق ۱، ۷، ۱۳، ۱۵، ۱۹، سید امیر فتاحیان، مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران، سیدعلی مفاخریان، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، میثم عنقایی، مدیرکل برنامه ریزی معاونت خدمات شهری شهرداری تهران و... برگزار و تصمیمات لازم گرفته شد.
در این جلسه مجتبی یزدانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران پیرامون اجرای ویژه طرح انضباط شهری در مناطق ۱، ۷، ۱۳، ۱۵، ۱۹ و... توضیحاتی را ارائه داد و گفت: در راستای اجرای ویژه طرح انضباط شهری در سطح شهر تهران تاکنون هماهنگی‌های بسیار خوبی با تمامی ارگان‌های ذیربط انجام شده است.
یزدانی در ادامه با بیان این که نیروی انتظامی، یگان حفاظت شهرداری تهران، شرکت شهربان و شرکت ساماندهی و همین طور مناطق مربوطه یاری رسان ما در این امر بوده و هستند، اظهار کرد: برای رسیدن به نتیجه مطلوب هماهنگی‌های لازم با ارگان‌ها و نهاد‌های فوق صورت گرفته است و ان شاء الله با کمک و همراهی تمامی عزیزان به نتیجه خوبی دست خواهیم یافت.
سردار حمید هداوند، جانشین فرمانده انتظامی پایتخت نیز در این جلسه ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات نیروی انتظامی، شرکت شهربان و... در خصوص ساماندهی بساط گستران و دستفروشان گفت: برای رسیدن به نتیجه مطلوب نیازمند همکاری و هماهنگی‌های بین بخشی هستیم و انشالله با مساعدت و همکاری تمامی عزیزان و با در نظر گرفتن شرایط موجود مکان‌های مناسبی برای دستفروشان و بساط گستران از سوی شهرداری تعیین تا آسیبی متوجه این قشر از جامعه نشود و امیدواریم با تلاش یکدیگر اقدامات ویژه تری را در این راستا تا پیش از فرارسیدن عید نوروز انجام دهیم.
عبدالحمید امامی، معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز در این جلسه گفت: براساس نظرسنجی‌های انجام شده از شهروندان دو موضوع نظافت و امنیت در کل کشور به ویژه شهر تهران از موضوعاتی بوده است که مردم از آن‌ها رضایت داشته اند و بر خود لازم می‌دانیم از زحمات تمامی عزیزان در این خصوص تقدیر و تشکر کنیم.
همچنین در این جلسه مفاخریان مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران توضیحاتی را در خصوص ساماندهی مشاغل سیار، ساماندهی ون کافه‌ها و... ارائه داد و در ادامه سید امیر فتاحیان، مدیرعامل شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران نیز به ارائه گزارشی از وضعیت سدمعبر شهر تهران در مناطق ۲۲ گانه پرداخت.
در این جلسه پس از توضیحات شهرداران مناطق ۱، ۷، ۱۳، ۱۵، ۱۹ در خصوص ساماندهی سد معبر خیابان شهرداری (حد فاصل میدان قدس و اطراف بازار تجریش) واقع در منطقه ۱، ساماندهی خیابان شهرزاد، اوراقچیان شوش و خیابان ۱۷ شهریور واقع در منطقه ۱۵، ساماندهی گل فروشان مسیر‌های منتهی به بهشت زهرا (س)، خلازیر و شیطان بازار در منطقه ۱۹، ساماندهی میدان امام حسین (خیابان خواجه نصیر)، ساماندهی بازار شهرستانی واقع در منطقه ۱۳ و ... تصمیم‌های لازم گرفته شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شهردار منطقه 20 مقصر اصلی این جریانه ، مدیرانی رو راس کار آورده که مروج دریافت رشوه هستند بقدری گستاخ شدند که کسی هفتگی پرداخت نکنه اجازه دستفروشی نداره ،وقت خوردن مدیر بالا دستی سهم بیشتری میگیره ولی وقت پالرزه باید مامور رفع سدمعبر شهرداری به حبس بره این موضوع تو تمام مناطق شهرداری سازماندهی میشه
نظر شما
آخرین اخبار
قبولی دو نخبه قرآنی بردسکن بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
پیروزی خیبر خرم آباد مقابل ستارگان پاس ساری
استفاده از اقتصاد دریامحور برای توسعه اقتصادی گیلان
برگزاری همایش «فرشتگان زمینی» در اراک
تأکید معاون وزیر علوم بر ضرورت حکمرانی هوشمند در زیست‌بوم نوآوری کشور
معرفی قهرمانان لیگ اسکواش خوزستان
تجلیل از برگزیدگان جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
پایداری جوی گلستان تا آخر هفته آینده
مطالبه‌گری خوزستانی‌ها برای مقابله با بحران آلودگی هوا
بیانیه گل گهر پس از دو شکست خانگی؛ به صدر برمی‌گردیم!
تعمیر خط انتقال آب شیرین کن بندرلنگه
حضور پرشور مردم در راهپیمایی مشت محکمی بر دهان دشمنان زد
اهدای ۳ دستگاه خودروی خدمات‌رسان به جمعیت هلال احمر سیاهکل
مصرف انرژی در کشور باید متناسب با آرایش جنگی باشد
اقتدار تنها را مقابله با استکبار است
تاکید امام جمعه نقده بر الگو گیری از شخصیت والای حضرت زهرا (س)
علم و توسعه باید در خدمت بشر و رفع گرفتاری انسانها قرار گیرد
قهرمانی گیلان در دومین دوره مسابقات کشوری کاراته بانوان
با تخصیص ارز دولتی، بازار کاغذ در مسیر آرامش قرار می‌گیرد
حمایت ۲۵۱ هزار دلاری فدراسیون جهانی والیبال از ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)