• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۵۲۲۳
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۴
اجتماعی » جامعه و شهری
در حاشیه جلسه قرارگاه ملی مبارزه با کرونا؛

نباید عادی انگاری کنیم

وزیر کشور گفت: شرایط شهر‌های ما از قرمز و نارنجی به زرد و آبی تبدیل شده است که نباید از گشایش‌های ایجاد شده، تلقی عادی‌سازی داشتیه باشیم و کماکان باید تمام دستورالعمل‌های بهداشتی اجرا شود.

نباید عادی انگاری کنیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه جلسه قرارگاه ملی مبارزه با کرونا افزود: طرح محله محور شهید سلیمانی و طرح مدیریت جامع هوشمند دو موضوع و دستور کار جلسه بود و درباره این موضوعات با حضور ۴ استاندار، روسای علوم پزشکی و فرماندهان سپاه بحث و بررسی شد.

وی گفت: گزارشی که در جلسه ارائه شد نشان از توفیق نسبی این طرح‌ها در همه استان‌ها و شهر‌ها دارد و با تلاش‌هایی که دستگاه‌های اجرایی، تیم بهداشتی و درمانی انجام می‌دهند نتایج خوبی حاصل شده است.

وزیر کشور با بیان اینکه در موضوع رتبه‌بندی شهر‌ها از قرمز و نارنجی عمدتاً به شهر‌های زرد و آبی رسیده‌ایم افزود: این شرایط موجب گشایش در فعالیت‌های مشاغل، خدمات و فعالیت‌های فرهنگی شده است.

وی گفت: نباید از گشایش‌ها، تلقی عادی سازی شرایط داشته باشیم و کماکان باید تمام دستورالعمل‌ها، توصیه‌ها و اقدامات در رعایت فاصله اجتماعی، تجمع نکردن بیش از حد و استفاده از ماسک‌ها و خودنگهداری و کمک به هموطنان و همنوعان را در نظر داشته باشیم.

وزیر کشور با اشاره به استقبال مردم از طرح شهید سلیمانی و مدیریت جامع هوشمند افزود: پایه اصلی این طرح‌ها با کمک مردم بوده و توفیق خوبی حاصل شده است.

آقای رحمانی فضلی با تاکید بر لزوم تداوم همکاری دستگاه‌های مختلف گفت: باید بتوانیم با همکاری دستگاه‌ها و مردم مراحل پیشرفته کار را با استفاده از تجربیات و تحلیل‌های علمی و پژوهشی با اولویت‌هایی در حوزه‌های مناطق، سنین مختلف افراد و هم در اقشار مورد توجه قرار دهیم و نگذاریم شرایط مناسبی که ایجاد شده دوباره به شرایط قبل یعنی نارنجی و قرمز برگردد.

وزیر کشور گفت: طبق این طرح‌ها در شهر و شهرستان، مبنا محلات و در محلات هم مبنا خانواده است. یعنی محله، شهر، شهرستان و استان از پایین به بالا رصد می‌شوند.

وی ادامه داد: در هر کدام از شهر‌ها که علائمی دریافت کنیم که نشان دهنده ابتلای بالا یا بستری زیاد و مورد فوتی باشد باید در مراحل اولیه با اولویت‌بندی‌ها از سطح خانواده، محله و شهر مانع تسری کرونا شویم.

وزیر کشور به مناسبت‌ها و ایام پیش رو نیز اشاره کرد و گفت: باید برای اهم این مناسبت‌ها مانند دهه فجر و ۲۲ بهمن تصمیم‌گیری‌های مناسب داشته باشیم و سیاست‌های لازم در نحوه برگزاری این جشن‌ها را با رعایت تمام شرایطی که مبتنی بر سلامت مردم است اتخاذ کنیم.

آقای رحمانی فضلی با تاکید بر لزوم آمادگی برای ایام نوروز افزود: به دنبال این هستیم که کمیته‌های مربوطه مقررات و ملاحظات لازم را برای مناسبت‌های پیش‌رو داشته باشند، تصمیم گیری کنند و در قرارگاه و ستاد ارائه کنند.

وزیر کشور گفت: با توجه به اقداماتی که تاکنون انجام شده و روند کاهشی و نزولی که در ابتلا، بستری و فوتی داریم، مدیریت باید به شکلی باشد که به شرایط بد برنگردیم که با تامین واکسن کرونا بتوانیم در حوزه‌های مصون سازی، بهداشت و درمان به شرایط با ثبات و قابل اطمینان برسیم.

وی آثار اجتماعی کرونا را یکی دیگر از موضوعات مطرح در این نشست عنوان کرد و افزود: به شورای اجتماعی وزارت کشور مسئولیت و ماموریت داده شد تا با کمک همه دستگاه‌ها و سازمان‌ها این موضوع بررسی شود.

آقای رحمانی فضلی گفت: در بخش آثار روانی طرح هم مقرر شد وزارت بهداشت کار دقیقی روی آن انجام دهد تا سلامت بهداشتی و روانی مردم و همچنین شرایط اجتماعی مناسب برای مردم فراهم شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پتروشیمی لردگان در چهارمحال و بختیاری نقطه درخشان صنعت در مسیر دستاورد‌های انقلاب
آذربایجان غربی جزو ۵ استان اول کشور در ذخایر معدنی
افتتاح بیش از هزار طرح با اعتباری بیش از ۶ هزار میلیارد تومان در ساوجبلاغ
رضایی: ۱۰ نفره نمی‌شدیم استقلال گل بزن نبود
جمعه ۱۷ بهمن، مراسم تشییع آیت الله سید مرتضی محمودی گلپایگانی
 افتتاح چندین طرح عمرانی در مناطق مختلف استان قزوین 
عطرافشانی مزار شهدای شهر جغتای
گازرسانی به آخرین روستا‌های قزوین در مراحل پایانی
افتتاح طرحهای برق رسانی در شهرستان زاوه با ۵۸ میلیارد تومان هزینه
ساپینتو: خوش شانس بودیم که بردیم
تکریم مقام شامخ شهدا در میهمانی لاله‌ها استان قم
به امتیاز بازی فردا نیاز داریم
از جبهه‌های دفاع مقدس تا آن سوی مرز‌های ایران
شتاب توسعه انرژی خورشیدی در خراسان جنوبی
مزار شهدای استان ایلام، گلباران شد
۸ حمله هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
لزوم حمایت از هنرمندان متعهد و تقویت ارتباط با جوانان
اعلام عزای عمومی در روز جمعه ۱۷ بهمن در شهرستان ورامین
آغاز عملیات اجرایی نخستین پاسگاه محیط‌بانی دریایی کشور
جشن نیمه شعبان در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)