• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۶۲۶۴
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۸
اجتماعی » جامعه و شهری

اعطای تسهیلات به کسب‌وکار‌های نوین در حوزه بازنشستگی

برای حمایت از کسب‌وکار‌های نوآورانه و استارت آپ‌های فعال در حوزه بازنشستگی و سالمندی تفاهمنامه‌ای بین صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق کارآفرینی امید به امضا رسید.

اعطای تسهیلات به کسب‌وکار‌های نوین در حوزه بازنشستگیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم که با حضور اکبر افتخاری، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، و اصغر نوراله‌زاده، مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، برگزار شد؛ دو طرف متعهد شدند در راستای عمل به مسئولیت اجتماعی و اجرای سیاست‌های حمایتی و پشتیبانی از کسب‌وکار‌های نوآورانه (استارت‌آپ) در جهت تولید ثروت و گسترش و تسهیل ارائه خدمات به بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری و پشتیبانی از پروژه‌های صنعتی و خدماتی در جهت تحقق هرچه بیشتر اهداف جهش تولید، این تفاهمنامه را امضاء و اجرایی کنند.
براساس این تفاهمنامه و برای حمایت و پرداخت تسهیلات به شرکت‌ها و طرح‌های کارآفرینی دارای توجیه اقتصادی و مورد حمایت صندوق بازنشستگی کشوری، اعتباری بالغ بر ۱۵۰ میلیارد ریال از محل منابع صندوق کارآفرینی امید در نظر گرفته شده است.
همچنین، حمایت در ایجاد و شتاب دهی کسب‌وکار‌های نوآورانه و خلاق در طرح‌های با مقیاس کوچک، حمایت یا سرمایه‌گذاری در طرح‌های صنعتی و خدماتی و همچنین حمایت و مشارکت در جهت توسعه کسب‌وکار‌های وابسته از جمله مفاد این همکاری مشترک است.
صندوق کارآفرینی امید طی این تفاهم یکساله متعهد شده تا در صورت تایید طرح نوآورانه، نسبت به پرداخت ۵۰درصد از کل سرمایه‌گذاری طرح شامل هزینه‌های پیش از بهره برداری، هزینه‌های سرمایه‌گذاری ثابت و هزینه‌های سرمایه در گردش (در صورت وجود) به صورت قرض الحسنه اقدام کند. دو صندوق تفاهم کردند تا ظرفیت‌های خود را در جهت رشد و توسعه کسب‌وکار‌های طرف مقابل، به‌کار گیرند.
صندوق بازنشستگی کشوری هم در این تفاهمنامه متعهد شده تا حداکثر مساعی خود را در جهت انتخاب و معرفی کسب‌وکار‌های نوآورانه با حداکثر بهره‌وری به انجام برساند.

 گام جدید صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایت از استارتاپ‌ها و طرح‌های نوآورانه 

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در مراسم امضای این تفاهمنامه با اشاره به سیاست این صندوق در حمایت از شرکت‌های نوآور و شتاب‌دهنده برای ارائه خدمات به بازنشستگان و سالمندان گفت: در جهت تمرکزبخشی و اجرای این سیاست، از ابتدای کار خود در صندوق راه‌اندازی مرکزی را طراحی کردیم که خوشبختانه از شهریورماه امسال مرکز نوآوری‌های صبا فعالیت خود را آغاز کرده است.
اکبر افتخاری با تاکید بر اینکه «نیاز داریم در حوزه بازنشستگی سرویس‌ها و خدمات نوینی ارائه دهیم»، گفت: مرکز نوآوری صبا با این هدف تاسیس شد که بستری برای به‌کارگیری ذهن‌های جوان و حمایت و راهبری آن‌ها از ایده به محصول باشد که در این زمینه، تیم‌های مختلفی برای فعالیت اعلام آمادگی کردند که از میان آنها، تیم‌های برتر با توجه به نوع نیاز‌های جامعه بازنشستگان و سالمندان، در قالب «رویداد صبانو» شناسایی و معرفی شدند.
وی با بیان اینکه «مرحله پس از شناسایی و دریافت ایده‌ها و طرح‌ها، حمایت برای عملیاتی شدن و توسعه کسب‌وکار‌ها برای حضور در بازار است»، امضای تفاهمنامه برای دریافت تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید را گام جدید صندوق بازنشستگی کشوری برای حمایت از استارتاپ‌ها و طرح‌های نوآورانه در این جهت دانست و یادآور شد: طبق این تفاهمنامه، صندوق در قالب مرکز نوآوری صبا طبق تعهدات خود، ضمانت‌ها و حمایت‌های لازم را برای دریافت این تسهیلات برعهده گرفته است.

 حمایت مالی از کسب‌وکار‌های کوچک در قالب استارتاپ‌ها 

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز در این مراسم گفت: بر اساس این تفاهمنامه، کسب‌وکار‌های کوچک در قالب استارتاپ‌ها از حمایت مالی صندوق کارآفرینی امید بهره‌مند می‌شوند.
نوراله‌زاده ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری، فاز اول این تفاهمنامه اجرایی شود و نتایج آن از سوی مدیریت دو صندوق ارزیابی شود تا در صورت مطلوب بودن نتایج، بتوانید روند همکاری‌ها را در سال آینده توسعه بدهیم.
وی همچنین به برگزاری جشنواره ملی کارآفرینی اجتماعی با همکاری صندوق کارآفرینی امید با حضور مجموعه‌های مختلف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نهاد‌های حمایتی، چون سازمان بهزیستی، سازمان امور زندان‌ها، کمیته امداد اشاره کرد و از مرکز نوآوری صبا و مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری هم برای مشارکت در این جشنواره، دعوت کرد تا به مسایل بازنشستگان و سالمندان هم به‌شکلی جدی‌تر در قالب یکی از محور‌های این جشنواره، پرداخته شود.

 سه اصل ارزیابی و پذیرش در مرکز نوآوری صبا 

مدیرعامل مرکز نوآوری صبا نیز در این مراسم با بیان اینکه «این مرکز در راستای سیاست‌های صندوق بازنشستگی کشوری در زمینه بهبود کیفیت زیست اجتماعی بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری شکل گرفته است»، گفت که این سیاست‌ها و برنامه‌ها بر بهبود کیفیت زندگی سایر سالمندان و بازنشستگان هم در میان‌مدت تاثیر مثبت خواهد داشت.
عادل دهدشتی افزود: ایده‌ها، تیم‌ها و شرکت‌های نوآورانه‌ای در این مرکز ارزیابی و پذیرش می‌شوند که به صورت همزمان سه اصل «نیاز جامعه هدف»، «جریان اقتصادی از ایده تا توسعه بازار» و «کیفیت اثرگذاری» را مدنظر قرار دهند.
به گفته وی، بر اساس نیازسنجی‌های صورت گرفته از جامعه بازنشستگان و سالمندان، فعالیت‌ها و توسعه تیم‌های استارت‌آپی در حوزه‌های مختلفی همچون: سلامت روان، سلامت جسمی، تجهیزات توانبخشی انفرادی، اوقات فراغت، توان‌افزایی اجتماعی و اقتصادی و… تعریف شده است و تلاش می‌شود حمایت‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها به گونه‌ای باشد که این تیم‌ها در میان‌مدت محصولات و خدمات خود را به شکل مستقل و براساس نیاز بازار و بدون تصدی‌گری دولتی ارائه و توسعه دهند.
مدیرعامل مرکز نوآوری صبا بر این اساس از صاحبان کسب‌وکار‌های خرد و نوآورانه دعوت کرد تا طرح‌های پیشنهادی خود را جهت ارزیابی و بررسی به این مرکز ارائه کنند تا در صورت تایید، از تسهیلات پیش‌بینی‌شده در این تفاهمنامه و سایر حمایت‌ها برخوردار شوند.
صندوق بازنشستگی کشوری با راه‌اندازی مرکز نوآوری صبا که شهریور ماه امسال با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کلید خورد، تلاش می‌کند تا با حمایت از کسب‌وکار‌های نوین و استارت‌آپ‌هایی که می‌توانند خدمات اجتماعی با کیفیتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران صندوق ارائه کنند، ضمن کمک به اشتغال جوانان خلاق و کارآفرین که فرزندان بازنشستگان نیزمی‌توانند بخشی از آن باشند، فضای جدیدی را برای ارائه خدمت به ذینفعان صندوق فراهم کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)