• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۶۸۸۳
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳
سیاسی » دولت

رشد ۵۶ درصدی سرمایه گذاری خارجی، نشانه شکست دشمن

رئیس جمهور گفت: رشد ۵۶ درصدی سرمایه گذاری خارجی در مناطق آزاد ،نشان از شکست فشار حداکثری و تروریسم اقتصادی دارد و دشمنان نتوانستند جلوی ما را بگیرند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای روحانی در مراسم مجازی بهره برداری از طرح‌های ملی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی، این مناطق را در شرایط تحریم برای کشور بسیار حائز اهمیت خواند و افزود: سال ۹۷ به مسئولان مناطق آزاد تاکید کردم که باید به کمک کشور بیایید و با توجه به امکانات تان به ما در حل مشکلات واردات و صادرات کمک کنید.

رئیس جمهور با اشاره به اقدامات مناطق آزاد در سال‌های ۹۷ تا ۹۹ گفت: مسیر مناطق آزاد، مسیر توسعه بوده است و طبق آمار سرمایه گذاری خارجی در در این مناطق طی سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ معادل ۵۶ درصد افزایش یافته است.

آقای روحانی خاطرنشان کرد: افزایش سرمایه گذاری خارجی نشان می‌دهد که فشار حداکثری و تروریسم اقتصادی شکست خورده و دشمنان نتوانستند جلوی ما را بگیرند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور گفت: سرمایه گذاری داخلی و خارجی در مناطق ازاد مجموعا ۵۷ درصد طی یک سال گذشته افزایش یافته است، جاذبه این مناطق بیشتر شده و در شرایط تحریم کمک خوبی برای کشور بوده است.

آقای روحانی با بیان اینکه ما در مناطق آزاد تنها نیستیم، افزود: تقریبا تمام کشور‌های همسایه و منطقه مناطق آزاد دارند و ما با آن‌ها در حال رقابت هستیم لذا باید روز به روز امتیازات معقول و معافیت‌ها را در برابر مناطق آزاد کشور‌های همسایه بیشتر کنیم؛ مهم است که سرمایه گذاری‌های خارجی به جای سوق یافتن به کشور‌های دیگر به ایران روانه شوند.

رئیس جمهور به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۰ در مجلس اشاره کرد و گفت: بخشی از این لایحه مربوط به مناطق آزاد است لذا از نمایندگان محترم می‌خواهم که به مناطق آزاد توجه داشته باشند، امتیازات این مناطق را پایین نیاورند چرا که این به نفع ما نیست و موجب می‌شود تا سرمایه گذاری خارجی به جای ایران به کشور‌های دیگر سوق یابد.

آقای روحانی افزود: از قبل نسبت به اعطای امتیازاتی در مناطق آزاد به مردم وعده داده ایم که نمی‌توان به آن دست زد، ما در بودجه نمی‌توانیم آنچه را که نظام و دولت به مردم قول داده است تغییر دهیم چرا که برای مثال در پتروشیمی به مردم قول داده ایم که در قبال سرمایه گذاری آن‌ها با فلان نرخ به آن‌ها خوراک و امکانات می‌دهیم.

رئیس جمهور گفت: امیدوارم نمایندگان مجلس توجه کنند که قانون بودجه یکساله است و ما باید نسبت به اقتصاد بلندمدت‌تر فکر و به قول‌ها و وعده هایمان به مردم عمل کنیم.

آقای روحانی افزود: درخواست دیگر ما از نمایندگان مجلس در خصوص لوایح مناطق آزاد است؛ باید این لوایح سریع‌تر به تصویب نهایی رسیده و ابلاغ شود، گاهی به منطقه آزادی سفر کرده ایم و با بررسی و برگزاری جلسات مختلف به مردم قول داده ایم که منطقه آن‌ها را به منطقه آزاد تبدیل می‌کنیم و به مجلس لایحه فرستادیم، اما گاهی تا ۵ سال طول کشید تا این لوایح به نتیجه برسد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس جمهور گفت: خواهش می‌کنم همه ما یعنی دولت، مجلس و دیگران دست به دست هم دهیم تا مناطق آزاد کشور را آباد و آزاد و پرجاذبه کرده و بتوانیم با کشور‌های دیگر رقابت کنیم چرا که در پی آن روابط ما نیز با همسایگان و دنیای خارج بهتر خواهد شد.

آقای روحانی افزود: مناطق آزاد کشور دارای جاذبه گردشگری هستند که موضوع بسیار مهمی برای اقتصاد کشور و همچنین نشاط مردم است چرا که مناطق آزادی مثل قشم، کیش و چابهار می‌توانند مردم را جذب کنند.

وی با اشاره به اینکه گردشگری نشاط و اشتغال می‌آورد، گفت: اگر گردشگر خارجی هم باشد باعث می‌شود آن‌ها با کشور ما آشنا شوند و ارز به ایران بیاورند.

رئیس جمهور ضمن تشکر از مسئولان مناطق آزاد، اظهار داشت: در این هفت سال در مناطق آزاد تحول برزگی اتفاق افتاده است؛ فقط در یک روز در سال ۹۹، ۶۱ طرح بزرگ را افتتاح کردیم و انشاءالله تا پایان دولت طرح‌های دیگری را هم افتتاح می‌کنیم.

وی همچنین تاکید کرد: در این مناطق آزاد باید کاری انجام دهیم که صادرات و جذب گردشگر بیشتر شود و این‌ها باید از طریق همان «پنجره واحد» انجام شود که مردم راحت‌تر و با عدالت بیشتر از مزایای این مناطق برخوردار شوند.

بيشتر بخوانيد ...

دستور روحاني برای تسریع در تکمیل راه آهن رشت - کاسپین

صادرات ۱۳۸ میلیارد دلاری از مناطق آزاد تجاری

تاکید رئیس جمهور بر تکمیل پنجره واحد سرمایه گذاری

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)