• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۸۱۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۵
بین الملل » آمریکا
نشریه فوربس نوشت

دادستان کل واشنگتن بازجویی از پسر ترامپ را خواستار شد

دادستان کل واشنگتن دی سی بازجویی از دونالد ترامپ جونیور را در ارتباط با برگزار مراسم تحلیف پدرش در سال ۲۰۱۷، خواستار شده است.

دادستان کل واشنگتن بازجویی از پسر ترامپ را خواستار شدبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از نشریه فوربس، دادستان کل واشنگتن دی سی بازجویی از دونالد ترامپ جونیور (پسر دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا) را در ارتباط با برگزار مراسم تحلیف پدرش در سال ۲۰۱۷، خواستار شده است.
در این گزارش به قلم جو والش آمده است: دفتر دادستان کل واشنگتن دی سی در بحبوحه ادعا‌های مطرح شده در این باره که کمیته برگزاری مراسم تحلیف دونالد ترامپ از پول‌های اهدا کنندگان سوء استفاده کرد، برای تحت پیگرد قرار دادن دونالد ترامپ جونیور در تلاش است. در ماه گذشته از ایوانکا ترامپ دختر دونالد ترامپ در این باره بازجویی شد.
سخنگوی دفتر دادستانی کل واشنگتن دی سی روز پنجشنبه در گفتگو با نشریه فوربس اعلام کرد درخواست احضاریه برای دونالد ترامپ جونیور ارسال شده است. نخستین بار روزنامه واشنگتن پست این خبر را اعلام کرد.
دفتر دادستان کل در واشنگتن دی سی در ارتباط با همین تحقیقات اواخر سال گذشته از چندین نفر دیگر از جمله ایوانکا ترامپ بازجویی کرد. کاخ سفید و سازمان ترامپ به درخواست‌ها برای اظهار نظر در این باره پاسخ ندادند.
کارل راسین دادستان کل واشنگتن دی سی در حال تحت پیگرد قرار دادن سازمان ترامپ و کمیته‌ای است که برنامه تحلیف رئیس جمهور دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۷ را برگزار کرد. ادعا شده است این کمیته با تلاش برای رونق بخشیدن به کسب و کار‌های رئیس جمهور، قوانین را نقض کرده است. در دادخواست اولیه راسین که سال گذشته ارائه شد، ادعا شده است این کمیته یک میلیون دلار برای سالن رقص در هتل ترامپ در دی سی هزینه کرده است که به گفته وی بسیار بالاتر از نرخ بازار است.
روز دوشنبه، دفتر دادستانی همچنین ادعا کرد این کمیته مبلغ ۴۹ هزار دلار پرداخت کرده است که باید توسط سازمان ترامپ پرداخت می‌شد. در این دادخواست آمده است این صورت حساب -که توسط یک هتل متفاوت در دی سی صادر شده است- به حساب دستیار دونالد ترامپ جونیور در شرکتش فاکتور شده است و این در حالی است که در این دادخواست هیچ گونه ادعایی درباره پسر رئیس جمهور نشده است.
سازمان ترامپ در گذشته دادخواست راسین را مورد انتقاد قرار داد و اعلام کرد نرخ مناسبی برای اجاره به کمیته برگزاری مراسم تحلیف پرداخت کرده است. بعد از اینکه ایوانکا ترامپ ماه گذشته در این جلسه چند ساعته حضور یافت، این دادخواست را با انگیزه‌های سیاسی توصیف کرد.
راسین تحقیقات خود را تا حدودی به این دلیل آغاز کرد که استفانی وینستون ولکوف برنامه ریز رویداد‌ها و دوست سابق ملانیا ترامپ همسر رئیس جمهور آمریکا نگرانی‌هایی را درباره پول‌های دریافت شده توسط سازمان ترامپ مطرح کرد.
از آن زمان به بعد، وینستون وولکوف بار‌ها و بار‌ها درباره خانواده ترامپ صحبت کرده است. او نوار‌های صوتی از مکالمات خصوصی بین ولکوف و ملانیا ترامپ را منتشر کرده و کتابی نیز درباره روابطش با همسر رئیس جمهور نوشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قضاوت داوران استان در لیگ جهانی کاراته وان
افزایش نگران‌کننده مسمومیت با گاز CO در استان اردبیل
بارندگی و لغزندگی در محور‌های مواصلاتی اصفهان
امروز: ایران - اندونزی، مصاف با پدیده مسابقات در فینال
احیای دو شرکت ورشکسته تولیدی با ورود دادگستری مازندران
ورود سامانه بارشی از اواخر وقت امشب به خراسان جنوبی
زنجان؛ رتبه اول کشور در نصب کنتورهای هوشمند آب
تشریح برنامه های اقتصادی و عمرانی شهرستان باروق
سرباز وظیفه ۲۰۰ گرم طلا را به دست صاحبش رساند
نفوذ سامانه بارشی و ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان، ۱۸ بهمن
وزیران پیگیر رفع مشکلات مردم در استان‌ها هستند
مراسم نکوداشت رئیس اسبق دانشگاه الازهر در تهران
ضرورت طراحی الگوی نوین نظارتی برای آموزشگاه‌های آزاد و زبان
ساخت حسگر نانویی نوین برای تشخیص زودهنگام سرطان
افتتاح نمایشگاه خوشنویسی در شیروان
برنامه‌ریزی برای اجرای طرح‌های باستان‌شناسی در کرمان
افزایش ۲۰ درصدی تولید توت فرنگی در گلخانه‌های فلاورجان
افتتاح و آغاز عملیات چندین طرح شهرداری یزد همزمان با دهه فجر
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
اولویت اول استان گلستان تأمین آب است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
افزودنی‌های شیمیایی جایگزین مناسب سیمان در تولید بتن
شکارچیان متخلف در دام قانون
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
بدون تعارف با فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
وقتی خبر، ترس شلیک می‌کند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)