• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۸۳۵۹
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱
فارس » اجتماعی

قوانین سخت گیرانه برای مقابله با قاچاقچیان چوب در فارس

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس گفت: برای پایان دادن به قاچاق چوب و از بین رفتن جنگل‌ها نیازمند قوانین بسیار سخت گیرانه هستیم.

قوانین سخت گیرانه برای جبران کمبود نیرو و مقابله با قاچاقچیان چوب در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عبدالحسن صمدنژاد در جلسه شورای سیاست گذاری پیشگیری و مقابله با قاچاق چوب و زغال با ابراز نگرانی نسبت به این تخریب‌ها، افزود: مبارزه با این پدیده یک مقابله تک بعدی نیست و باید قوانین سخت و محکم تری برای پیشگیری از قاچاق چوب از سوی دستگاه قضائی و نهاد‌های امنیتی و نظارتی پیش بینی شود.
 
وی با اشاره به گستردگی عرصه‌های جنگلی و کمبود نیرو و امکانات حفاظتی در صیانت و نگهداشت این عرصه‌ها، اظهارداشت: افزایش پدیده شوم قاچاق چوب و زغال منجر به خسارت‌های فراوانی به سرمایه‌های ملی شده که در این راستا نیازمند برخورد‌های مقابله‌ای سخت و جدی با خاطیان این پدیده شوم هستیم.
 
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس با اشاره به تدوین طرح جامع مقابله با قاچاق چوب و زغال در اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، بر هم افزایی بیشتر دستگاه قضائی و همه دستگاه‌ها تأکید و اضافه کرد: اداره منابع طبیعی به تنهایی قادر به مقابله با این پدیده شوم نیست و همه دستگاه‌ها باید در این مسیر با وحدت رویه و انسجام بیشتری تلاش کنند.
 
صمدنژاد با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی و مستمر نیرو‌های حفاظتی منابع طبیعی برای ادامه حیات جنگل‌های استان، گفت: جدال با متخلفان و تبهکاران شبکه‌های قاچاق زغال و فرآورده‌های جنگلی کار بسیار سخت و حساسی است که عوامل این مجموعه همواره با ایثار و فداکاری‌های خود این وظیفه را به جان و دل به انجام رسانده اند.
 
اسماعیل اکبری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس در این جلسه تمام نهادها، ادارات و دستگاه‌های دولتی و نظارتی را مکلف به همکاری با منابع طبیعی در شناسایی متخلفان و سودجویان اراضی ملی کرد و گفت: در صورت کوتاهی از سوی هر دستگاه بالاترین مقام آن مجموعه پاسخگو است.
 
وی بر تشدید برخورد با متخلفان و قاچاقچیان چوب از سوی نهاد‌های نظارتی نظیر تعزیرات، دادگستری، نیروی انتظامی و پلیس راه‌ها تأکید و اضافه کرد: در حال حاضر موضوع همکاری مطرح نیست بلکه همه ادارات و نهاد‌ها وظیفه دارند در کنار نیرو‌های منابع طبیعی با متخلفان و متصرفان اراضی ملی برخورد کنند.
 
اکبری با اشاره به خسارت‌های جبران ناپذیر بر اراضی جنگلی و منابع طبیعی استان، گفت: دستگاه قضائی مطابق قانون با تبهکاران در این زمینه به شدت برخورد خواهد کرد.
 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس بر شناسنامه دار کردن کوره‌های زغالی مجاز تأکید کرد و در ادامه مشارکت سازمان‌های مردم نهاد منابع طبیعی و زیست محیطی و تقویت امکانات و تجهیزات منابع طبیعی را از موضوعات قابل توجه در برخورد با متصرفان و مخربان اراضی ملی دانست.
 
اکبری افزود: با انجام اقدامات پیشگیرانه می‌توان هزینه و خسارت‌های ناشی از تخریب و تصرف در منابع طبیعی را به حداقل رساند.
 
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری فارس پلیس راه‌ها و نیروی‌های گشت و مراقبت نیروی انتظامی را مکلف به توقیف خودرو‌های حامل قاچاق چوب و ذغال دانست و افزود: همه ضابطین قضائی موظف اند در برخورد با متخلفان حمل چوب آلات و زغال درختان جنگلی با نیرو‌های منابع طبیعی همکاری کنند.
 
سید احمد احمدی زاده معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس در این جلسه با اشاره به برخورد شبکه‌ای با باند‌های قاچاق چوب و زغال درختان جنگلی به ویژه در نقاط حساس استان، گفت: استفاده از ظرفیت جوامع محلی در پیشگیری از تصرفات احتمالی بسیار ضروری است چرا که طبق بررسی‌های انجام شده، مشارکت و همکاری مردم و جوامع محلی در حفاظت از منابع طبیعی بیش از سایر گروه‌ها نمود عینی داشته است.
 
وی بر استفاده از ظرفیت دهیاران و شورا‌ها در حفاظت از اراضی ملی تأکید کرد و گفت: با رصد دقیق متخلفان و شناسایی قاچاقچیان درون استان مقاصد قاچاق چوب در استان‌های همجوار نیز شناسایی و مورد پیگیرد قانونی قرار خواهند گرفت.
 
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس بر لزوم تشدید نظارت‌های مستمر بر کوره‌های زغالی در شهرستان‌های جرم خیز و بازدید‌های پی در پی از کوره‌های زغالی در این شهرستان‌ها تأکید و اضافه کرد: پایش مناطق جرم خیز تولید زغال غیر مجاز باید بیش از پیش در اولویت قرار گیرد تا از فعالیت کوره‌های غیر مجاز نیز جلوگیری شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پلمب کلینیک غیرمجاز دامپزشکی در تبریز
ارائه خدمات درمانی به بیماران با حضور ۸۳ پرستار در بیمارستان کیش
همایش توسعه بهداشت جمعی و احیای قلبی ریوی
اوسمار ویرا رسما سرمربی پرسپولیس شد
نواخته شدن زنگ پدافند غیرعامل در مدارس آذربایجان شرقی
صعود تیم ملی تنیس روی میز ایران به جمع ۸ تیم برتر مسابقات قزاقستان
پیش بینی وزش باد شدید در سمنان
ساماندهی سگ‌های بلاصاحب و کنترل آنها در سطح شهر
تساوی وباخت مسی‌های کرمان درلیگ یک فوتبال
معرفی حریفان ملی‌پوشان ایران در مسابقات تن‌بال قهرمانی جهان
آغاز اردوی تیم ملی کاراته ناشنوایان ایران اعزامی به المپیک توکیو در رشت
قهرمانی تیم شایان در مسابقات والیبال جام شهدای برکاده کوچصفهان
استقبال از سرمربی برتر فوتبال زنان آسیا در بم
نایب قهرمانی ایران در کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان
بسته خبر‌های کوتاه ۵ آبان ۱۴۰۴
نمایشگاه تخصصی پدافند غیر عامل شهرداری کرمان
افتتاح خط دوم ایست و بازرسی مرصاد
بازگشت دو معدن به چرخه تولید در نقده
 تأکید بر نقش حیاتی پرستاران و هشدار درباره چالش سرانه نیروی انسانی
پوشش ۹۰ درصدی تعرفه‌های دولتی درمان ناباروری توسط بیمه سلامت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
فردا آخرین مهلت ثبت‌نام محصولات ایران‌خودرو
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
سقوط بالگرد و جنگنده آمریکایی در دریای جنوبی چین
اوقات شرعی اهواز، ۵ آبان ۱۴۰۴
فروش اینترنتی بلیت بازی فجر سپاسی و استقلال  (۱۴ نظر)
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
فرصت ثبت نام حج تمتع ۱۴۰۵ برای اولویت‌های جدید فراهم شد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
حمله احتمالی دشمن ناکام‌تر از دفاع مقدس ۱۲ روزه خواهد بود  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
آسفالت معابر شهرستان کهگیلویه در دستور کار  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)