• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۸۹۷۷۱
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۹
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
در مصاحبه با شبکه ملی پاکستان

تاکید سفیر ایران در پاکستان بر توسعه همکاری‌های منطقه‌ای

محمد علی حسینی بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای جهت دسترسی به صلح، ثبات و امنیت دائمی در منطقه تاکید کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از اسلام آباد، سفیر کشورمان در پاکستان بر عزم جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای جهت دسترسی به صلح، ثبات و امنیت دائمی در منطقه تاکید کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
"سید محمد علی حسینی" سفیر ایران در پاکستان در مصاحبه با شبکه ملی پاکستان گفت: ایران بر توسعه روابط دوستانه با کشور‌های منطقه در راستای تضمین آینده اقتصادی متعهد است.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد است ظرفیت‌ها، فرصت‌ها و اشتراکات زیادی بین کشور‌های منطقه برای توسعه روابط وجود دارد که استفاده از آن‌ها نیازمند همکاری و ترسیم چشم انداز مشترک منطقه‌ای است.
حسینی صلح و امنیت را مهم‌ترین عامل تحقق همکاری‌های چندجانبه در خاورمیانه برشمرده و تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران تا به حال چندین طرح منطقه‌ای برای تقویت چندجانبه گرایی و ایجاد صلح پایدار ارائه داده که "ابتکار صلح هرمز" جدیدترین آن‌ها است، این طرح می‌تواند با برقراری امنیت در خلیج فارس، دریای عمان و تنگه هرمز با مشارکت تمام کشور‌های منطقه و به دور از دخالت نیرو‌های بیگانه زمینه استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی جمعی را فراهم کند.
سفیر ایران در پاکستان در ادامه در پاسخ به سئوال پیرامون سیاست‌های خارجی ایران در منطقه و جهان در پی تغییر سناریوی جهانی گفت: سیاست‌های خارجی تهران کاملاً شفاف و شناخته شده است. روابط خارجی ما طبق قانون اساسی کشورمان و بر اساس احترام متقابل، منافع مشترک، عدم دخالت در امور داخلی دیگر کشور‌ها و سلطه ناپذیری شکل گرفته است.
وی افزود: ایران همواره نسبت به ایجاد طرح‌های مشترک جمعی، امنیتی، منطقه‌ای، جهانی همچنین اتخاذ روش‌های مسالمت‌آمیز و دیپلماتیک برای حل مناقشات تلاش کرده در حالی که برخی از کشور‌های استعمارگر از جمله آمریکا به دنبال سلطه گری خود هستند و منافع دیگر کشور‌ها را زیر پای می‌گذارند.
سفیر ایران از ابتکار عمل دوستانه اسلام آباد برای کاهش تنش میان ایران و برخی از کشور‌های عربی تقدیر و اعلام کرد: بر خلاف قدرت‌های غربی که به دلیل قدرت و نفوذ ایران خواهان حذف این کشور از معاملات منطقه‌ای هستند، تهران بر ضرورت استفاده از ابزار دیپلماسی و مشارکت دادن تمام کشور‌های منطقه در طرح‌های جمعی است.
حسینی افزود: تروریسم دولتی رژیم آمریکا و اقدامات ضدصلح عوامل موساد از بزرگ‌ترین موانع مقابل صلح و پیشرفت اقتصادی منطقه هستند، از این رو جمهوری اسلامی ایران بر حل اختلافات منطقه‌ای به دور از دخالت بیگانگان تاکید داشته و معتقد است تقویت پیوند‌های بین مردم منطقه تنها راه دسترسی به رفاه جمعی است.
وی در پاسخ به سئوال مجری برنامه در مورد تغییر سیاست‌های خارجی ایران در قبال آمریکا با روی کار آمدن دولت بایدن خاطرنشان کرد: دولت پیشین آمریکا باوجود پایبند بودن ایران به تعهدات خود و اذعان نهاد‌های بین المللی به مشارکت دقیق و موثر تهران، رویکرد ایران ستیزانه‌ای را دنبال کرده و تمام بستر‌ها و ظرفیت‌هایی که با تلاش جمعی در قالب برجام ایجاد شده بود را تخریب کرد.
وی خاطرنشان کرد: ایران تغییر رویکرد در قبال ایالات متحده را ملزم به اعاده ظرفیت‌های از دست رفته و خسارت‌های ایران از اقدامات مخرب دولت ترامپ، توسط دولت جدید آمریکا می‌داند.
بررسی روابط دوجانبه ایران و پاکستان و تاکید بر توسعه روابط فرهنگی دو کشور همچنین تلاش در راستای نزدیکی بیش از پیش مردم ایران و پاکستان نیز بخش دیگر اظهارات سفیر کشورمان در گفتگو با تلویزیون ملی پاکستان بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
توصیه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز در روز‌های آلوده
پیگیری مشکلات طرح هادی روستایی در گیلان
نشست ستاد اقامه نماز شهرستان سیاهکل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)