• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۰۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۰۴:۴۰
بین الملل » غرب آسیا
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین

استقبال گروه‌های فلسطینی از تعیین زمان انتخابات

در کنار استقبال برخی از گروه‌های فلسطینی از خبر تعیین زمان برگزاری انتخابات، برخی گروه‌ها خواستار آن شدند تا قبل از برگزاری انتخابات، آشتی ملی برقرار شود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، با تعیین زمان برگزاری انتخابات شورای قانونگذاری و ریاست تشکیلات خودگردان در فلسطین، گروه‌های فلسطینی از این خبر استقبال کردند. در کنار استقبال برخی از گروه‌های فلسطینی از خبر تعیین زمان برگزاری انتخابات، برخی گروه‌ها نیز خواستار آن شدند تا قبل از برگزاری انتخابات، آشتی ملی برقرار شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
احمد شلدان، خبرنگار المیادین در فلسطین گزارش داد: پس از گذشته چهارده سال از آخرین برگزاری انتخابات در فلسطین، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان با صدور دستوراتی، زمان برگزاری انتخابات شورای قانونگذاری و ریاست تشکیلات خودگردان را تعیین کرد. این اقدام با واکنش‌های مثبت و گاه محافظه کارانه فلسطینیان مواجه شده است.
يک عضو جنبش حماس اظهار داشت: حماس در چند ماه اخیر با تمام توان تلاش کرد تا شرایط فراهم شود و دستوراتی برای حرکت رو به جلو صادر شود.
يک عضو جنبش فتح نیز اعلام کرد: فتح در بسیاری از موارد با جنبش حماس به توافق رسید، می‌خواهیم به مردم فلسطین اطمینان دهیم که فتح، همه تلاشش را برای موفقیت برگزاری انتخابات به کار می‌بندد.
در همین حال؛ هانی ثوابته، عضو کمیته مرکزی جبهه خلق برای آزادی فلسطین گفت: دعوت به انتخابات بدون آغاز گفتگوی ملی فراگیر، هرگز تضمینی برای پایان اختلافات داخلی نخواهد بود.
تعیین زمان انتخابات شورای قانونگذاری در ماه مه و انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان در ماه ژوئیه امسال، در شرایطی است که همچنان اختلافات داخلی در فلسطین ادامه دارد تا امکان موفقیت برگزاری انتخابات و جلب اعتماد مردم با سوالاتی روبرو باشد.
برخی از شهروندان در گفتگو با المیادین، نگاهی خوش بینانه به برگزاری انتخابات در شرایط کنونی نداشتند و ابراز داشتند پیش از این چند بار وعده برگزاری انتخابات داده شده بود، اما به دلیل اختلافات داخلی، این وعده‌ها عملی نشد.
 
جبهه خلق برای آزادی فلسطین، گفتگوی ملی را مهم‌تر از انتخابات دانست
عضو کمیته مرکزی جبهه خلق برای آزادی فلسطین، دلیل مخالفت این گروه با مشارکت در انتخابات پیش رو را در اولویت بودن گفتگوی ملی دانست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، ماهر مزهر در این باره گفت: تا الان که با شما صحبت می‌کنم، جبهه خلق به صورت واضح و قاطع از حاضر نشدن در انتخابات نگفته است، موضع جبهه خلق بر اساس بیانیه صادره این است که اولویت و اساس کار حرکت به سمت گفتگوی ملی است، گفتگویی که مبنای آن شراکت سیاسی و پویاسازی مجدد سازمان آزادیبخش فلسطین باشد تا این زمینه برای پایان اختلافات داخلی فراهم شود.
وی افزود: در شرایط کنونی، صدور دستوراتی برای برگزاری انتخابات آن هم به گونه‌ای که گویا شمشیری از نیام کشیده شده بالای سر ما گرفته شد تا به سمت انتخابات حرکت کنیم، اقدامی است که نمی‌تواند جایگزین گفتگوی فراگیر ملی باشد، همچنان اساس کار ما، گفتگوی ملی است تا شاهد شکل گیری مرحله نوینی از آشتی و همدلی در فلسطین و پس از آن در اندیشه صدور فرمان برای برگزاری انتخابات باشیم.
اين عضو کمیته مرکزی جبهه خلق برای آزادی فلسطین ادامه داد: موضع جبهه خلق برای آزادی فلسطین واضح است، اول حرکت به سمت گفتگوی ملی و پس از آن برگزاری دیدار‌هایی برای تعیین اولویت‌های مردم است، پس از این مراحل است که جبهه خلق نیز برای مشارکت در انتخابات تصمیم گیری می‌کند، اما الان اولویت گفتگوی ملی است.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصادف مرگبار با دو فوتی در کوهدشت لرستان
جشنواره بازی‌های بومی و محلی در دلفان لرستان
شکست خیبر مقابل سپاهان اصفهان
پاسخ قاطع به هر گونه تجاوزگری دشمنان علیه کشورمان
مسدود شدن مسیر دوازده امام شهرستان اردل در چهارمحال و بختیاری به دلیل رانش زمین
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۴
برگزاری پنجمین جشنواره ملی داستان‌نویسی ترکی رضوی (قیزیل ایوان) در زنجان
افتتاح سردخانه ۲ هزار تنی ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی در شهرستان خدابنده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
فعالیت ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت اسمی ۷.۸ میلیون قطعه در زنجان
افتتاح مرغداری۹۰ هزار قطعه‌ای در سلسله لرستان
مسجد جامع الشتر ،پایگاه سلامت و کمک مؤمنانه
شهدا الگوهای حقیقی ایمان و بصیرت هستند
وقایع و رویداد‌های هفدهم بهمن سال ۵۷
ورزشی‌های هفدهم بهمن ماه در استان سمنان
اجرای طرح ویژه برخورد با رانندگان متخلف در ایلام
ارائه خدمات رایگان دامپزشکی در روستای علی‌آباد ایلخچی
حضور داور چهارمحال و بختیاری در لیگ برتر تنیس
تعویق ثبت‌نام نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه تهران
برپایی ۱۲۰ میز خدمت جهادی در لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور جدید مذاکرات مسقط
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب
پایان دور اول مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
عراقچی: مذاکرات امروز شروع خوبی بود
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش جمعیت کیفری
اجرای سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
شکارچیان متخلف در دام قانون
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
دیدگاه وزیر خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا
حضور دو قلاده پلنگ در منطقه حفاظت شده البرز جنوبی
علی‌اف: اجازه نمی‌دهیم هیچ تهدیدی متوجه ایران شود
بازدید معاون دادستان کل کشور از زندان مرکزی قزوین
تفاهم ایران و آمریکا برای ادامه مذاکره
هوای بیشتر شهر‌های بزرگ در وضعیت سالم
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)