• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۰۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
بین الملل » آمریکا
نماینده ایالت جورجیا در کنگره آمریکا؛

مسدود شدن حساب کاربری یک نماینده آمریکا در توئیتر

شبکه اجتماعی توئیتر حساب کاربری یک نماینده جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا که از طرفداران دونالد ترامپ محسوب می شود را به حال تعلیق درآورد.

مسدود شدن حساب کاربری یک نماینده آمریکا در توئیتر ­به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ خبرگزاری فرانسه گزارش داد، توئیتر روز یکشنبه حساب کاربری «مارجری تیلر گرین» (Marjorie Taylor Greene) نماینده زن ایالت جورجیا در کنگره آمریکا با گرایش راست افراطی را که پیرو نظریه‌های توطئه است، به علت نقض سیاست یکپارچگی در شبکه اجتماعی توئیتر به طور موقت به حال تعلیق درآورد.
 
مارجری تیلر گرین حامی رئیس‌جمهور آمریکا پس از مسدود شدن موقتی حساب کاربری خود در توئیتر، این شبکه اجتماعی را به سانسورگری متهم کرد. او که به‌تازگی در ایالت جورجیا به نمایندگی برگزیده شده است، گفت: «حق آمریکایی‌ها را می‌گیرند و صدایشان به‌گوش کسانی که به آن‌ها رأی‌داده‌اند، نمی‌رسد. شرکت‌های بزرگ فناوری صدایشان را خفه می‌کنند. این سانسور باید قطع شود.»

بر اساس این گزارش، مارجری تیلر گرین که روابط خود را با جنبش توطئه آمیز کیو اِنان "QAnon" پنهان نمی‌کند، روز یکشنبه در حساب کاربری خود در توئیتر درباره انتخابات سناتور‌ها در جورجیا اظهار نظر کرد و نوشت در این انتخابات تقلب شده است. "کیو اِنان" یک تئوری توطئه راست تندرو است که بیان می‌دارد توطئه‌ای پنهان از سوی آنچه ادعا می‌شود «دولت پنهان در آمریکا» است علیه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و هواداران او در جریان است.

پس از آن پیام‌های نماینده کنگره آمریکا به شدت مورد توجه توئیتر قرار گرفت. توئیتر اعلام کرد "ادعا در مورد تقلب انتخاباتی مورد مناقشه است. به علت احتمال بروز خشونت نمی‌توانیم به این توئیت پاسخ دهیم یا آن را دوباره توئیت کنیم".

شبکه اجتماعی توئیتر بعد از ظهر یکشنبه تصمیم گرفت حساب کاربری نماینده کنگره آمریکا را به مدت ۱۲ ساعت مسدود کند. سخنگوی توئیتر با ارسال پیامی الکترونیکی (ایمیل) به خبرگزاری فرانسه اعلام کرد: "حساب مورد نظر به علت نقض متعدد قوانین اخلاقی ما به طور موقت به حال تعلیق درآمده است. "این اقدام نشان دهنده آخرین مرحله از تلاش غول‌های فن آوری برای پاکسازی سیستم عامل‌های خود از افراط گرایان طرفدار ترامپ پس از حوادث خشونت بار ششم ژانویه در کنگره آمریکاست.

دو روز پس از شورش هواداران ترامپ که به ساختمان کنگره حمله کردند، توئیتر حساب کاربری دونالد ترامپ را برای همیشه مسدود کرد. توئیتر که ابزار ارتباطی مورد علاقه رئیس جمهور آمریکا به شمار می‌رفت، بیش از ۸۸ میلیون دنبال کننده داشت.

علاوه بر این، توئیتر اواخر هفته گذشته نیز ۷۰ هزار حساب کاربری مرتبط با جنبش راست افراطی "QAnon" را نیز حذف کرد.فیسبوک نیز به نوبه خود متعهد شد همه پیام‌های مربوط به شعار "دزدی آراء را متوقف کنید" را حذف کند. فیسبوک همچنین پروفایل دونالد ترامپ را نیز برای مدت نامحدود به حال تعلیق درآورد.گوگل و اپل نیز شبکه اجتماعی پارلر "Parler" را از پلتفرم‌های خود برای دانلود این اپلیکیشن حذف کردند.
بخش خدمات وب شرکت آمازون نیز سرویس دهی به شبکه اجتماعی محافظه کار "پارلر" را که در میان حامیان ترامپ از محبوبیت خاصی برخوردار بود، متوقف کرد و پارلر با قطع خدمات آمازون از کار افتاد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کلنگ‌زنی خط تغذیه ۱۷هزار متری گازرسانی به روستا‌هایی بیرگان در دهه فجر
ثبت رکورد‌های جدید در تولید نفت و گاز در دولت چهاردهم
جشنواره ورزش های زمستانی در بام خلخال
بهره برداری همزمان صد‌ها طرح در خراسان جنوبی در هشتمین روز از دهه مبارک فجر
توقیف ۴ خودری شوتی و کشف ۳ هزار و ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق در نهبندان
انتشار دو فراخوان ملی برای همکاری و سنجش صلاحیت مربیان فنی‌وحرفه‌ای کشور
افزایش ۰.۲۵ درصدی شاخص کل بورس
افتتاح ۱۱ پروژه گردشگری در استان فارس
حفظ سلامت فرهنگی جامعه، بالاترین خدمت به بشر است
معرفی نمایندگان ایران در مسابقه‌های قرآن «الصادق‌الأمین» لبنان
خرم‌آباد رکورددار مقاوم‌سازی مسکن روستایی در کشور
افزایش تعداد استاندارد‌های خودرو همچنان روی کاغذ
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ ۱۹ بهمن
حذف ۲۱ قلم سم از در بخش کشاورزی 
رونق عرضه در بازار فیزیکی بورس انرژی در نوزدهم بهمن
همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی در کشور
کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی؛ پیروزی مهمدی و علیزاده در مبارزه نخست
گروه‌های جهادی باید مرجع حل مشکلات مردم شوند
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مادر شهید والامقام احمد لیاقتی راد دزفول آسمانی شد
سمپوزیوم بین‌المللی گیاهان دارویی و معطر با حضور پژوهشگران ایرانی برگزار شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
گروه‌های حساس در خانه بمانند
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
تجهیز ۵۰ نقطه تهران به شتاب نگار و لرزه نگار
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)