• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۹۹۰۹۵۶
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۱
ورزشی » ساير حوزه ها

بالا بردن توان جسمی نیروهای مسلح با ورزش همگانی

رئیس سازمان ورزش و آمادگی‌جسمانی ستاد کل نیرو‌های مسلح: از پتانسیل فدراسیون ورزش‌های همگانی برای بالا بردن توان جسمی نیروهای مسلح استفاده می‌کنیم.

بالا بردن توان جسمی نیروی مسلح با ورزش‌های همگانیبه گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در نشستی که بین عبدالحمید احمدی معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش، افشین ملایی رئیس فدراسیون ورزش‌های همگانی و امیر سرتیپ دوم کمال پیمبری رئیس سازمان ورزش و آمادگی جسمانی ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار شد، تفاهم نامه سه جانبه امضا شد.
امیر سرتیپ دوم سید کمال پیمبری در این مراسم، گفت: همکاری با فدراسیون ورزش‌های همگانی برای نیروهای مسلح که یک جامعه متنوع و گسترده است فرصت خوبی است چرا که تمامی پسران این سرزمین دو سال از عمر بابرکت خود را زیر پرچم مقدس ایران سپری می‌کنند و این فرصت مناسبی است که بتوانیم از ظرفیت آن‌ها استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه خانواده نیرو‌های مسلح برای پرداختن به ورزش همگانی پتانسیل بالایی دارند، افزود: توجه به ورزش همگانی علاوه بر اینکه به سلامت نیرو‌های مسلح کمک خواهد کرد، هزینه‌های درمان را نیز کاهش خواهد داد. این امر خصوصاً در مورد بازنشستگان نیرو‌های مسلح اهمیت ویژه‌ای دارد و ما باید بتوانیم از ظرفیت فدراسیون ورزش همگانی استفاده کنیم.
پیمبری گفت: ورزش علاوه بر اینکه در بالا بردن سطح سلامت و افزایش جسمانی انسان‌ها تاثیر مثبت دارد، در بالا بردن و افزایش توان رزمی نیرو‌های مسلح هم تاثیرگذار است. به همین خاطر برای اینکه بتوانیم امنیت پایدار را در کشور فراهم کنیم نیاز است که نیرو‌هایی سالم، بانشاط و پرشور داشته باشیم که همه این‌ها در سایه توجه و پرداختن به ورزش به دست خواهد آمد.
رئیس سازمان ورزش و آمادگی‌جسمانی ستاد کل نیرو‌های مسلح، افزود: برای رسیدن به اهدافی که در نظر داریم ضرورت دارد که از مربیان کاربلد و مجهز به دانش روز استفاده کنیم که در سایه امضا این تفاهم نامه سعی می‌کنیم از پتانسیل فدراسیون ورزش‌های همگانی در این مورد استفاده کنیم.
سیدکمال پیمبری در پایان با اشاره به کمکی که فدراسیون ورزش‌های همگانی می‌تواند به رسیدن ستاد کل نیرو‌های مسلح به اهدافش داشته باشد، گفت: امضا توافق نامه بین وزارت ورزش، فدراسیون ورزش‌های همگانی و ستاد کل نیرو‌های مسلح این فرصت را فراهم خواهد کرد که همکاری‌های طرفین بیشتر از گذشته ادامه داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نرم افزار ایرانی سبک زندگی سالم برای کودکان آماده بهره‌برداری
برگزاری جشن نیمه شعبان در خراسان رضوی
برنامه ریزی برای افتتاح طرح‌های گاز رسانی در استان سمنان
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
مسدود شدن گردنه چری در چهارمحال و بختیاری
تهیه و توزیع کیک ۴۵۰ کیلویی در همدان
سینما از عوامل افزایش تاب‌آوری جامعه است
غرب وحشی دیجیتال
تردد در محور‌های مواصلاتی و مسیر‌های بین روستایی فریدن برقرار است
بهره‌برداری از ۲۳۸ پروژه عمرانی در شهرستان فاریاب به مناسبت دهه فجر
تمام راه‌های استان اردبیل باز است
استان اصفهان سراسر غرق در شادی وسرور
لطفا مفهوم تروریست را شرح دهید!
طنین جشن انقلاب در گنبد پیرمحمد ملکشاهی
سپاه پاسداران رکن امنیت و اقتدار کشور است
همتی: اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، مهار تورم است
چهره تازه‌ آشتیان با اجرای طرح‌های عمرانی
برگزاری نشست مشترک شورای اداری، معتمدین، فعالان اقتصادی وسرمایه‌گذاران شهرستان شاهین‌دژ
بازگشایی راه ارتباطی بیش از ۲۵۰ روستا در الیگودرز
شهر کریمه اهل بیت مسرور سالروز میلاد یوسف زهرا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور | افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)